ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum vergi tahsilatında liderliğini korudu
Erzurum vergi tahsilatında liderliğini korudu
Erzurum bölgede 3, ülkede 56’ıncı sırayı aldı
Erzurum bölgede 3, ülkede 56’ıncı sırayı aldı
Gümrük'ten 'rekor' yakalama
Gümrük'ten 'rekor' yakalama
UAD’da Ermenistan-Azerbaycan davası başladı
UAD’da Ermenistan-Azerbaycan davası başladı
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
HABERLER>SİYASET
13 Temmuz 2021 Salı - 10:54

Aydemir: Erzurum Türk Tefekküründe özel bir adres

AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi, Milletvekili Aydemir, vefatının 46’ıncı yıldönümünde Türk Düşünce Tarihine damga vuran Erzurumlu mütefekkir Nurettin Topçu’yu rahmetle andı.

Aydemir: Erzurum Türk Tefekküründe özel bir adres

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dünyada yaşanan daralmaya rağmen eser siyasetine devam ettiklerini söyledi. 10 Temmuz 2018’den itibaren uygulamaya giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye’ye yeni ufuklar kazandırdığına işaret eden Milletvekili Aydemir, sistemle eser siyasetinin daha vurgulu hale geldiği, ülkenin lider ülke vizyonu hedefinde istikrar, huzur ve güvenle ilerlediğini belirtti.

AYDEMİR ÜLKE GÜNDEMİNİ YORUMLADI

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ülke ekonomi ve siyaset gündemini değerlendiren AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi, Milletvekili Aydemir, vefatının 46’ıncı yıldönümünde Türk Düşünce Tarihine damga vuran Erzurumlu mütefekkir Nurettin Topçu’yu rahmetle andı.

AYDEMİR ERZURUM’UN TERMAL ZENGİNLİĞİNİ GÜNDEME TAŞIDI

Basın toplantısında Erzurum’un Termal Turizm alanında marka il olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, Pasinler, Köprüköy, ılıca, Tekman başta olarak ildeki termal turizm yatırımlarına dikkat çekerek, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklerine teşekkür etti.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ 3’ÜNCÜ YILINDA

Milletvekili Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 10 Temmuz tarihinin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinin oluşmasından dolayı önemli olduğunu dile getirdi. Bu sistemle çok daha hızlı kararların alındığını, böylece Türkiye'nin önemli mesafeler katettiğini ifade eden Aydemir, "Her sahada önemli kazanımlarımız oldu. Özellikle sağlık alanında. Eğer Kovid-19 salgını sürecinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olmasaydı tıpkı Avrupa ülkeleri gibi, ABD gibi çuvallayan bir halimiz olurdu, nal toplardık, insanlarımız mağdur olurdu. Tüm dünyada yaşanan daralmaya rağmen biz eser siyasetine devam ediyoruz." dedi.

TERÖRLE MÜCADELE

Aydemir, Türkiye'nin terörle mücadelede üstün gayret gösterdiğini, bundan rahatsız olan siyasi kesimlerin olduğunu kaydetti. HDP'nin, bitmek üzere olan terör örgütü PKK'ya can suyu vermeye çalıştığını ifade eden Aydemir, "HDP'nin gerçekleştirdiği mitingler bunu içermektedir. Ne yazık ki Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP de onlara payanda olmuş durumda. Resmen HDP'nin kuyruğuna takılmış yürüyorlar. Gerçekleştirilen mitingde CHP'li belediye başkanının, HDP ile aynı anlamları içeren konuşmalar yapması bu manaya gelmektedir. PKK'ya destek verme mahiyetli konuşmalardır." diye konuştu.

‘TOPÇU’YU RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ’

Basın Toplantısında, mütefekkir Nurettin Topçu’nun dadaşların medar-ı iftiharı, müstesna ve abide bir şahsiyet olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, 10 Temmuz 1975’te hakka yürüyen Topçu’yu rahmetle anarak, ‘Yerli ve milli düşüncenin bu nadide ismi Cennetle, Cemalullahla muhatap olsun inşaallah.’ niyazında bulundu.

‘ERZURUM TÜRK TEFEKKÜRÜNDE MÜSTESNA BİR ADRES’

Erzurum’un Türk Tefekkür Dünyasına damga vurmuş abide şahsiyetler yetiştirdiği, Merhum Topçu’nun da eserleri, üslubu, vurgularıyla Türk Düşünce tarihinde yeni bir sayfa açtığına dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Dış dünyayı hiçbir zaman suçlamamış, hep içimize dönelim, kendimizi sigaya çekelim gibi özgün bir yaklaşım ortaya koymuş, diğergam olmanın, ötekini düşünmenin ne kadar yüksek bir hal olduğunu eserleriyle ifade etmiş bir mütefekkirdir. Topçu’yu rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. ‘ dedi.

PASİNLER TERMAL YATIRIMLARI

TBMM’deki basın toplantısında Kültür ve Turizm Bakanlığının Termal Turizm Yatırımları için Pasinler gönderdiği 3 milyonluk mali desteğe teşekkür eden Milletvekili Aydemir, Pasinler’in bu destinasyonda en iyi olmayı hak eden marka bir ilçe olduğunu belirterek Büyükşehir ve Pasinler Belediyesinin termal turizm konusundaki hassasiyetlerini gündeme taşıdı.

BÜYÜKŞEHİR VE PASİNLER BELEDİYESİNİN ÖRNEK ÇABALARI

Erzurum’un tarih, doğa, kış, botanik, kültür, inanç, yayla başta olarak turizmde eşsiz bir çeşitlilik ve zenginliği barındırdığını dile getiren Milletvekili Aydemir, ildeki termal turizm kaynakları ve bunlar üzerinde hayat bulan yatırımları aktardı.Pasinler’de yeni termal kaynaklar bulunduğu ve bunların turizme kazandırılması noktasında yeni projelerin öngörüldüğünü belirten Milletvekili Aydemir, Pasinler’in Aziziye, Köprüköy gibi termal turizmde marka ilçe olduğunu, bu konumun elde edilmesinde Büyükşehir ve Pasinler Belediyesinin örnek bir çaba gösterdiğini söyledi.

 
Atabek’ten Yapılandırma değerlendirmesi
 
ESKİ Tekman için seferber oldu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Proje 13 Temmuz 2021 Salı 12:31

Cumhurbaşkanı Erzurum’a geliyor. Lütfen hızlı değil yüksek hızlı tren istediğimizi söyleyin. Bir de lojistik köy ile rize lojistik köyü arasına demiryolu yapımını gündeme getirin lütfen

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınok Hınıs ve Tekman’daydı
Eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, ...
AK Parti’den yeni yasa teklifi
AK Parti, hazırladığı Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde ...
Aydemir: ‘Bizim için her insan saygıdeğerdir’
Milletvekili Aydemir, ‘Biz herkesi saygıdeğer buluyor, kucaklıyoruz. Ne ...
 
Aydemir’den ‘çarşı her şeye karşı’ üslubuna tepki
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, muhalefet partilerinin, ...
Aydemir, Aşkale, İspir ve Pazaryolu’nu gündeme taşıdı
TBMM Genel Kurulu’nda konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Erzurum’daki ...
‘Alevi, Sünni ne demek, Hepimiz bir değil miyiz?’
Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Kılıçdaroğlu'nun ...
 
Aydemir Pasinler, Karaçoban ve Köprüköy’ü anlattı
TBMM Genel Kurulu’nda konuşan AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili ...
Bahçeli: ‘Kürtten terörist olmaz’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kürtten ...
MHP'den sanayi esnafına ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, il yöneticileri ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva