ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SİYASET
28 Eylül 2019 Cumartesi - 10:26

Aydemir: ‘Dadaşlara her daim şükran duyuyoruz”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir yaz dönemi sahada yasama çalışmaları kapsamında esnaf, kamu kurumu, kırsal kesim istişarelerini Yakutiye ilçesinde devam ettirdi.

Aydemir:  ‘Dadaşlara her daim şükran duyuyoruz”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımıza ve O’nun şahsında AK kadrolara dua ve iyi temennilerle yönelen dadaşlara her daim şükran duyuyoruz. Akif’imizin vurguladığı gibi; ‘Değil mi cephemizin sinesinde iman bir/ Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir/Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz/ Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz.” Allah’ın izniyle bu birlik ebediyen sarsılmayacaktır. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN YAKUTİYE ÇALIŞMASI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir yaz dönemi sahada yasama çalışmaları kapsamında esnaf, kamu kurumu, kırsal kesim istişarelerini Yakutiye ilçesinde devam ettirdi. Karayolları, İŞKUR, İl Sağlık, Atatürk Üniversitesi, İl Tarım Müdürlüğünde kamu 2019 çalışma programları hakkında yetkililerle görüş alışverişinde bulanan Milletvekili Aydemir, 2020 yılı öngörülerini ele aldı.

SAHADA YASAMA ÇALIŞMASI

Milletvekili Aydemir esnaf alan çalışması programı düzeyinde Yakutiye Menderes Caddesi, Gümrük Camisi muhiti ve Kuruhapan, Gülahmet ve Tahtacılar esnafıyla bir araya geldi. Rabia Hatun Mahallesi,  sakinleriyle buluşan Milletvekili Aydemir, Abdurrahman Gazi güzergahında 600’e yakın konutun bulunduğu Palandöken 1 ve 2. etap TOKİ yatırımlarını inceledi.

ÜRETİCİ KESİMLE İSTİŞARE

Aydemir ve çalışma arkadaşlarının bir diğer ziyaret ve istişare adresi tarım kesimi oldu. Ziraat Odası Başkanı İslam Yıldırım’la birlikte, sebze-meyve üreticileriyle bostan başında buluşan Milletvekili Aydemir, Erzurum’un organik tarım alanında kaydettiği ilerlemeleri değerlendirdi, Tarım ve Ormancılık kaydındaki destekleri paylaştı.

KARAYOLLARINDA ‘YAYLA KÖYÜ’ GÜNDEMİ

Karayolları 12. Bölge Müdürülüğünü ziyaret eden Milletvekili Aydemir,  göreve yeni başlayan Bölge Müdürü Esad Mahmut Partal’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Karayolları düzeyinde yıllık ve 2023’e sari yatırımlar hakkında bilgi alan Milletvekili Aydemir  Uzundere’ye bağlı olmasına rağmen Oltu’ya daha yakın olan Yayla köyü için orman yolunun sürekli açık olması gerektiğini, bunun için bu yolun karayolları ağına alınması gerektiğini belirterek, Yayla Köyü sakinlerinin beklentilerini aktardı.

ERZURUM’UN İSTİHDAM VİZYONU

Milletvekili Aydemir,  ak Parti Yakutiye ilçe Başkanı Recep Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İş-Kur il müdürlüğünü ziyaret etti.  İl Müdürü Abdulkadir Mutlu’dan çalışmaların seyri hakkında bilgi alan heyet, Aile ve Çalışma Bakanlığı  istihdam imkanlarına dönük projeleri Erzurum etabı çalışmaları hakkında istişare etti.

ERZURUM TARIMSAL EYLEM PLANI

Başkan Aydın ve çalışma grubuyla birlikte Tarım İl Müdürlüğünü ziyaret eden Milletvekili Aydemir, il Müdürü Osman Akar ve diğer yetkililerden ilde kaydedilen tarımsal gelişmelere dair bilgi aldı, il 2023 tarımsal vizyonu odağında görüş alışverişinde bulundu. Heyet daha sonra Yakutiye ilçe kaymakamı Mahmuthan Aslan’ı ziyaret etti.

AYDEMİR MENDERES CADDESİ ESNAFIYLA MEŞVERET ETTİ

Kamu çalışmaları sonrasında esnaf buluşmaları programını gerçekleştiren Milletvekili Aydemir, Yakutiye ilçesi Menderes caddesi esnafının konuğu oldu. Milletvekili Aydemir yaptığı paylaşımda, ‘  Faizlerin düşmesi, iktisadi kodların sıhhat ifade etmesi büyük bir memnuniyet iklimi oluşturmuş. Kurulan müşterek cümle, “Müsrif yaklaşım tüccarın basiretli olma ilkesine ters düşüyor” şeklindeydi. Teşekkürler. ‘ ifadesine yer verdi.

GÜMRÜK ESNAFIYLA MAHALLE KÜLTÜRÜ SÖYLEŞİSİ

Milletvekili Aydemir ve ilçe Başkanı Aydın’ın esnafla buluşmada bir diğer adresi Gümrük semti Kuruhapan esnafı oldu. Ziyarette faizlerin düşmesiyle birlikte yaşanan pozitif gelişmeler ele alındı. Esnafın gündeme getirdiği bir diğer konu ise kentsel dönüşüm oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in başlattığı işyeri cephelerine dönük çalışmalara büyük minnettarlık duyan esnafla Erzurum Mahalle Kültürü üzerinde söyleşen Milletvekili Aydemir, Erzurum mahallelerinin yeniden ihyası odağında beklentileri aldı.

‘UFKUMUZ, CUMHURBAŞKANIMIZIN YOLUDUR’

Aydemir ve çalışma grubu günlük program kapsamında daha sonra Gülahmet ve Tahtacılar semtindeki işyeri sahiplerinin konuğu oldu. Ticaret nabzının attığı adreste, huzur ve iktisadi gelişmelerde iyiye dönük beklenti yüksekliği vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin küresel vizyona damga vurduğunu kaydeden esnaf, Cumhurbaşkanının BM’de yaptığı konuşmalarındaki vurgu ve hassasiyetlere minnettar kaldıklarını belirttiler.

ÜRETİCİLERLE BOSTAN BAŞI BULUŞMASI

Milletvekili Aydemir, kırsal alan çalışma programı kapsamında Ziraat Odası Başkanı İslam Yıldırım’la birlikte, sebze-meyve  üreticileriyle bostan başı buluşmasını gerçekleştirdi. Milletvekili Aydemir buluşma sonrası yaptığı açıklamada, ‘Yüzü aşkın bostanda Erzurum’un üretici yüzünü sergileyen hemşerimizle gurur duyduk. Onlarca üniversite talebesine kazanç kapısı olmalarından mutlu olduk. Sektöre dönük sahiplenme sözü verdik.’ dedi.

 
STK'ların nabzı Erzurum’da attı
 
Doğu’da sağanak yağış uyarısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınok Tekman’da vatandaşlarla bir araya geldi
TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Ak Parti Erzurum milletvekili ...
Bedir’den Milletvekili Aydemir’e sağlık brifingi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum İl Sağlık Müdürlüğüne ...
Milletvekili Altınok, Aşkale’deydi
AK Parti Erzurum Milletvekili Eski İçişleri Bakanı Selami Altınok bir ...
 
Erzurum ulaşım ağı konfor kazanıyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yürüttüğü alt ve üstyapı ...
Dumlu'dan Cinisli'nin iddialarına yanıt
İyi Parti Eski Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu, İyi Parti Erzurum Milletvekili ...
'Bahçeli'nin sağlık durumu iyi'
Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı ...
 
Aydemir’den “Adalet” ve “Kalkınma” vurgusu
Aydemir, ‘AK Davanın ekseni Hak, üslubu Adalet, istikameti milli iradeyle ...
Sunar, Halk Gününde vatandaşları ağırladı
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Belediye tarafından her ay ...
Aydemir: ‘Gazi bir milletin evladı olmak onurumuzdur’
Milletvekili Aydemir, ‘Sâhipsiz olan memleketin batması haktır/Sen sâhip ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva