ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
Babalık bu değil!
Babalık bu değil!
ERULDER iftar geleneğini sürdürüyor
ERULDER iftar geleneğini sürdürüyor
Tavlaşoğlu: ‘Pulur Çayı Mesire Alanı olacak’
Tavlaşoğlu: ‘Pulur Çayı Mesire Alanı olacak’
HABERLER>SİYASET
10 Şubat 2019 Pazar - 10:48

Aydemir: ‘Cumhur ittifakı milli irade safıdır’

Aydemir, cumhur ittifakının siyasi tarihe geçen bir milli irade duruşu olduğu, bu duruşun milli ve manevi değerleri koruma kararlılık ve hassasiyetini ifade ettiğini belirterek, ‘Cumhur ittifakı rabiaya gönül adamışların tuttuğu bir milli irade safıdır. ' dedi

Aydemir: ‘Cumhur ittifakı milli irade safıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, cumhur ittifakının siyasi tarihe geçen bir milli irade duruşu olduğu, bu duruşun milli ve manevi değerleri koruma kararlılık ve hassasiyetini ifade ettiğini belirterek, ‘Cumhur ittifakı rabiaya gönül adamışların tuttuğu bir milli irade safıdır. Millet yolunda ortak bir azmin kaydıdır.’ dedi.

‘GAYE AYNI, VİCDAN BİR’

Cumhur ittifakının, Milli Şair Mehmet Akif’in, ‘Değil mi cephemizin sinesinde iman bir/ Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir” dizeleriyle tarif bulduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Meselemiz muazzam tarih ve bu doğrultudaki muhteşem dirilişiyle Türkiye’yi dünya idrakine söyletmek, ila’yı kelimetullah ekseninde devleti ebed müddet imanını ortaya koymaktır.’ tarifini yaptı.

‘MİLLİ İRADE VİCDANI GALİP GELECEKTİR’

Türkiye’nin son 17 yılda tüm küresel ezberleri bozan bir atılım ve reformlara sahne olduğu, yeryüzündeki mazlum ve mağdur millet ve halkların hamisi konumuna kavuştuğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dünya beşten büyüktür’ mesajıyla yeni bir uyanışı öncüsü bulunduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘ Milli irade 31martta, bu süreci kesmek isteyen iç ve dış mihraklara yeni bir ders verecek, bu mübarek irade yine galip gelecektir.’ mesajını verdi.

‘AYDEMİR PALANDÖKENLİ DADAŞLARLA BULUŞTU’

Erzurum’daki seçim çalışmaları kapsamında, istişare ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Aydemir, Palandöken ilçesinde dadaşlarla buluştu. Palandöken Belediye Başkan adayı Muhammed Sunar, ilçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, kadın kolları yöneticileri ve danışmanlarıyla birlikte ev, esnaf ve sivil inisiyatif gruplarıyla görüşen Milletvekili Aydemir, AK Belediyecilik konseptini paylaştı, 2023 sürecinde yerel yönetimlere dair tespitlerini aktardı.

‘PALANDÖKEN’DE AK KARARLILIK’

Palandöken ilçesinde AK kararlılığın zirvede olduğunu söyleyen Milletvekili Aydemir, 1 ve 2. marketler bölgesindeki esnafın Türkiye’de sahnelenmek istenen sosyal ve ekonomik oyunlara karşı milli metanet ve dirayet gösterdiğini belirterek, ‘Dadaş esnafımızın ortak kanaati: “Döviz olmadı, sebze meyve üzerinden AK Partiyi vuralım diyenlere 31 Mart’ta esaslı ders vereceğiz.” kaydındadır. Bu gönül belediyeciliği odağında bir gönüller buluşmasıdır. ‘ dedi.

‘AYDEMİR’DEN PALANDÖKEN İSTİŞARESİ’

Palandöken Belediye Başkan adayı @Muhammed Sunar ve AK heyetle birlikte “Suat Aslan Kuran Kursu” öğrenci ve yöneticileriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Belediye hizmetlerine dönük beklentileri tespit etti. ilçede Adnan Menderes Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren heyet, ilçe halkının nabzını tuttu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in telekonferans yoluyla katıldığı ve öngörülerini paylaştığı ziyaretlerde Erzurum ve ilçe odağında yeni döneme dair proje ve yatırımlar aktarıldı.

‘KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ERZURUM MODELİ’

AK Parti Kadın Kolları tarafından organize edilen ev ziyaretlerinde Erzurum’a has, tarihi komşuluk ilişkilerini diri tutacak kentsel dönüşüm yaklaşımının paylaşıldığı, yatay yapılaşmanın öne çıkarıldığını ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Kentsel dönüşümde dadaşlık ruhunu yansıtacak bir Erzurum Modelinin ele alındığını belirtti.

‘CUMHUR İTTİFAKINDAN TAVİZ YOK’

Seçim çalışmaları kapsamında Palandöken İlçe Başkanlığı Kadın Kolları ana kademe ve mahalle teşkilatlarıyla  bir araya gelen Milletvekili Aydemir ve AK Parti ilçe yöneticileri seçim dönemine ilişkin fikirleri paylaştı.  Aydemir günün son etkinliğinde Palandöken AK Parti  İlçe teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, yaptığı değerlendirmede, ‘Vurgumuz, Cumhur ittifakı adaylarının tamamını sahiplendiğimize, AK Parti kadrolarının İspir ve Uzundere’de MHP’ye sonuna kadar destek olacağınaydı. Bunu seçim sürecinde herkes görecek inşaallah. ‘ dedi.

‘CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SADAKAT VE VEFA’

Çalışmalar sonrası bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘ Dadaşlar ilçe ilçe, semt semt Sayın Cumhurbaşkanımızın ufkunda, 2023 gönül seferberliğine destekte kararlı. Dadaşlar cumhur ittifakı içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun gösterdiği hedeflere sadakat ve vefada yarışıyor. Rabbim bu dirlik ve birliğimizi ebedi kılsın.’ niyazında bulundu.

 
İspir’de muhteşem doğa görüntüsü
 
Dadaş Taşyürek kazazedelerin acısını paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karataş: “MHP’nin 50. yıldönümü kutlu olsun”
Karataş, “8-9 Şubat 1969 Türk Milliyetçilerinin çatısı olan partimizin, ...
Akdağ: 'Şer ittifakı sandıkta mahkum olacaktır'
CHP ve İYİ Parti'nin HDP ile ittifakını milletin gözünden kaçırmaya çalıştığını ...
Karataş: Cumhur İttifakına bağlılığımız devam edecek
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak ...
 
Aydemir’den HDP önerisine tepki
Mİlletvekili Aydemir, AK Parti’nin 17 yıldır ihya siyaseti yaptığı, 17 ...
Erdoğan’dan siyasetçi tarifi
Erdoğan, “Siyasetçilerin görevi düşman kazanmak değil, dost kazanmaktır. ...
AK Parti Horasan İlçe Başkanlığına atama
Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Horasan ilçe başkanlığına Recep Karataş atandı
 
Dadaş Taşyürek’e yoğun ilgi
Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için aday olduğunu söyleyen Erzurumlu ...
Toplantı ve gösteri yürüyüş güzergahları belirlendi
Erzurum Valiliği tarafından toplantı yeri ve gösteri yürüyüşü güzergâhları belirlendi.
Büyükkılıç: “Dadaş kardeşlerime teşekkür ederim”
Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Timur Kurt ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva