ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ESMEK’te Sıfır Atık uygulaması
ESMEK’te Sıfır Atık uygulaması
Bölgedeki nehirlerin debisi yükseldi
Bölgedeki nehirlerin debisi yükseldi
Büyükşehir Meclisinde çoğunluk Cumhur İttifakı’nda
Büyükşehir Meclisinde çoğunluk Cumhur İttifakı’nda
Erzurum vergi tahsilatında liderliğini korudu
Erzurum vergi tahsilatında liderliğini korudu
Erzurum bölgede 3, ülkede 56’ıncı sırayı aldı
Erzurum bölgede 3, ülkede 56’ıncı sırayı aldı
HABERLER>SİYASET
10 Eylül 2017 Pazar - 15:35

Aydemir: ‘AK Dava Gönül Seferberliğidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK siyaset bir gönül seferberliğidir. Gönülleri fethetmek hareketidir. Gönüllere girmek eylemidir.’ dedi.

Aydemir: ‘AK Dava Gönül Seferberliğidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK siyaset bir gönül seferberliğidir. Gönülleri fethetmek hareketidir. Gönüllere girmek eylemidir.’ dedi.
AYDEMİR SELAMLAMA KONUŞMASI YAPTI
AK Parti 6. Olağan Kongre süreci kapsamında Aziziye ve Aşkale ilçe kongrelerine katılan AK Parti Milletvekili Aydemir, her iki kongrede de bir selamlama konuşması yaptı, kongre sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, seçim sonucunda göreve gelen Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, Aşkale ilçe Başkanı Kerim Polat’a başarı niyazında bulundu.
BİZ, BİR KUTLU SEFERİN ELÇİLERİ, BİR MÜBAREK NİYETİN TEMSİLCİLERİYİZ
Kongre selamlama konuşmasında AK Parti oluşumunu, ‘Biz, bir kutlu seferin elçileri, bir mübarek niyetin temsilcileriyiz. Bu kutlu yürüyüşün menzilleri 2023’tür, 2053’tür, 2071’dir. Son ve karar durağımız ilayı kelimetullahı bu yer kürenin her köşesine taşımaktır, ilayı kelimetullah için nizamı alemdir.’ ifadeleriyle niteleyen Milletvekili Aydemir, partiyi ifade eden AK vurguyu tarif etti.
AYDEMİR’DEN AK KAVRAMI TARİFİ
Milletvekili Aydemir, ‘Bizim sıkça vurguladığımız, bu seçkin oluşumu tarif eden AK kavramına dikkatinizi çekmek isterim. Niye AK niyet, niye AK dava, niye AK süreç, niye AK Niyet diyoruz.. Zira bizim fikir kaynağımız, ilham pınarımız, niyet sayfamız kelimenin tam manasıyla temiz, saf ve hakçadır. İnsanlığa müjde olarak gönderilmiş bir davanın ifadesidir. Bu davanın mensuplarına durmak yaraşmaz. Bu davayı sahiplenene yılmak yaraşmaz. Çünkü AK dava insanlık için tevdi edilen hak davadır.‘ tarifini yaptı.
AYDEMİR’DEN KONGRE SONRASI DEĞERLENDİRMELER
Kongreler sonrasında bir değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, ‘AK hareket, ülke yönetiminde bir siyaset rüzgarı değildir. AK hareket her daim etkisini, tesirini sürdürecek bir siyaset iklimidir. Siyasetin, zamanın rüzgarıyla yön değiştiren bir oluşum değildir. Bu iklim gönülleri sürura, insanlığı kutlu bir dirilişe yönlendiren bir iklimdir. AK hareket, siyasette bir dönemin adı değildir. Ak Hareket ülke yönetiminde hiç kesintiye uğramayacak mübarek bir süreçtir. AK hareket, ülke tarihine siyaseten not düşmek değildir. AK Hareket ülke tarihinde bir mühür, ülke yönetiminde bir silinmez damgadır. ‘ vurgusunda bulundu.
AYDEMİR’DEN SORUMLULUK VURGUSU
‘Biz tarihe karşı yükümlüyüz.. Biz insanlığa karşı sorumluyuz.’ sözleriyle değerlendirmesin kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Biz nerede bir gözyaşı varsa silme, nerede bir ah varsa dindirme gibi bir kutsal görevle yükümlüyüz. Vakit, bize verilen görevin kutsiyetini hatırlamak, yüreklerimizi, heyecanlarımızı, niyetlerimizi yeniden Aklaştırmak, Ak imanı tazelemek vaktidir. ‘ dedi.
AYDEMİR’DEN AK PARTİ ÖNCESİ VE SONRASINI DEĞERLENDİRME
Değerlendirmesinde AK Parti öncesi döneme atıfta bulunan ve bugünkü konuma dair hatırlatma yapan Milletvekili Aydemir, ‘16 yıllık tarihi başarı öykümüzü hatırlayın. Nereden nereye geldik ve nereden nereye gidiyoruz. Üniversiteler kapısında yoksul olduğu, inanç taşıdığı için bekleşen, gelecek umutları çürümüş milyonlarca genci hatırlayın..Hastane kapılarında şifa yerine azar, aşağılanma bulan insanlarımızın ahlarını. Yolsuz, susuz köyleri, ilçeleri, şehirleri. Ölüme terkedilmiş yoksul yaşlılarımızı, aşağılanan engellilerimizi. Akşamdan sabaha sofrasına konacak bir dilim ekmeği olmayan muhtaçlarımızı.. Yılın altı ayında geçit vermeyen yollarımızı, dağlarımızı. Uçağı ancak televizyonda, kitaplarda gören insanlarımızı. İnanç sahibi olduğu için kamudan dışlanan kardeşlerimizi, başını örttüğü için eğitim hakkı elinden alınmış bacılarımızı. Hatırlayın.. Bir de tüm bunlara rağmen bal tutan parmağını yalar sözü gereğince ikbal içinde, yönettiği insanların haliyle hallenmeyen idareciler dönemini, iktidarları hatırlayın.. Ve bugüne bakın ve görün.. Tarihin küresel çapta ender kaydettiği sosyal ve ekonomik diriliş hamlesini, AK süreci görün. Çağın ezberini bozan tarihi bir dönüşüm, değişim ve diriliş sürecini fark edin. Şükrediyoruz ki, Biz yaptıkları ve yapacaklarıyla halka söyleyecek sözü, bakacak yüzü olanlarız. Biz bu halkın AK vicdanıyız’. ‘ ifadesini kullandı.

 
Erzurum Ilıca Termal şampiyon
 
Topdağı Mehmetçik Vakfı misyonunu paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ, Arakanlı Müslümanlar için destek istedi
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Myanmar'daki katliamdan kaçarak Bangladeş'e ...
Taşkesenlioğlu: “Erzurum pastadan payını alacak”
Taşkesenlioğlu, 'Sağlıkta Dönüşüm Proğramı' çerçevesinde yapılan çalışmalar ...
Öz: “Kongrelerimiz yeniden diriliş kongresi olsun”
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emiz Öz, AK Parti Aziziye, Aşkale İlçelerinde ...
 
Demiröz: 'Türkiye eski Türkiye değil'
Demiröz, “Yunanistan’a yaptıkları şeyi bize yapmaya çalıştılar. Bizim ...
Akdağ’dan Tanrıkulu’na SİHA tepkisi
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, "İşte adı Sezgin olan bu milletvekili ...
Milletvekilleri çocukların coşkusunu paylaştı
Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğünce, Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında ...
 
Korkut: 'İftira kampanyası başlattılar'
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm ile gecekondulardan ...
İspir TBMM Başkanı Kahraman'ı ağırladı
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı ...
Öz, gençlere seslendi
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Kurban Bayramı nedeniyle gençlere önemli mesajlar verdi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva