ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
e-tebligat verileri açıklandı
e-tebligat verileri açıklandı
Erdoğan gündemi değerlendirdi
Erdoğan gündemi değerlendirdi
Erdoğan: ‘Kalıcı refah artışını sağlayacağız’
Erdoğan: ‘Kalıcı refah artışını sağlayacağız’
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
HABERLER>SİYASET
31 Aralık 2016 Cumartesi - 14:55

Aydemir: ‘2016 AK Milattır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 2016 yılı Milli İrade yılıdır. 2016 yılı Abdurrahmangazi, Alvarlı Efe torunlarının tarih yazdığı yıldır. Millet yolunda Dadaşça duruş ve kararlılığın yılıdır. 2016, tarihimiz bütününde AK Milattır’ dedi.

Aydemir: ‘2016 AK Milattır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 2016 yılı Milli İrade yılıdır. 2016 yılı Abdurrahmangazi, Alvarlı Efe torunlarının tarih yazdığı yıldır. Millet yolunda Dadaşça duruş ve kararlılığın yılıdır. 2016, tarihimiz bütününde AK Milattır’ dedi.

AYDEMİR’DEN 15 TEMMUZ TARİFİ

2016 yılının tamamlanması, 2017 yılına giriş dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘2016 Cumhuriyet Tarihimizde bir milat, milli hafızamızda bir destan devri, milli vicdanımızda bir diriliş dönemi olarak hatırlanacak, Sayın cumhurbaşkanımızın önderliği, dirayet ve kararlılığıyla yüce milletimiz 2023 seferini sürdürecektir.’ dedi.

‘SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR’

2016 15 Temmuz’unun bir milletin yeniden dirilişi, bir millet efkarının ortak iradede buluşması olarak küresel tarihin önsözüne girdiğini belirten Milletvekili Aydemir, Milli iradenin, Akif’in tarifiyle, ‘Sahipsiz olan memleketin batması haktır/Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır’ imanında bütünleştiğini bildirdi.

‘SEN BEN YOK, BİZ VARIZ’

2016 yılında kaydedilen 15 Temmuz Diriliş Destanı’nın anlaşılmadan geleceğe yol bulunamayacağını belirten Milletvekili Aydemir, ‘!5 Temmuz bir büyük milletin, ‘sen ben yok, biz varız’ dediği dem, kararmış küresel vicdana gem vurup, ihanet senaryoları kurgulayanların ezberini bozduğu tarihi bir andır. Üstadımız Mehmet Akif Ersoy’un bir asır önce dediği gibi: ‘Kapkaranlıkken bütün afakı insaniyetin/Nur olup fışkırmışız ta sinesinden zulmetin/Yarmışız edvar-ı fetretten kalan Yeldaları/Fikri ferda doğmadan yağdırmışız ferdaları..’ 15 Temmuz budur..2016 yılının yüce milletimiz tarihindeki konumu, önemi ve tarifi budur’ dedi.

FIRAT KALKANI ŞÜHEDASINA RAHMET NİYAZIYLA..

FETÖ, bölücü örgüt başta olarak, Türkiye’nin iç ve dış düşmanlarla tarihi bir mücadele verdiği, diğer yandan da yer yüzünde mazlumların ahını durdurmak, yetimlerin gözyaşlarını silmek adına Fırat Kalkanı seferini yürüttüğünü ifade eden Milletvekili Aydemir, 15 Temmuz 2016’daki, FETÖ ihanetine karşı milli irade şahlanışını tarihin emsalsiz bir dönemi olarak değerlendirdi.

‘FETULLAHIN TAKKESİ DÜŞTÜ, KELİ GÖZÜKTÜ..’

FETÖ ihanet şebekesini Akif’in ‘Ey vatansız derbederler, ey deni kundakçılar/Milletin az çok duran bir dini, bir namusu var/Şimdi nevbet onların..Yansın da onlar öyle mi?/Tarumar olsun bütün bir Müslümanlık alemi/Ey haya namında bir hissin vücudunda bile,/Pek haberdar olmayan, yüzsüz, hayasız bak hele/Arkasından taklak attın en deni bir şöhretin/Düştü takken, çıktı cascavlak o kel mahiyetin..’ dizeleriyle tarif eden Milletvekili Aydemir, ‘Yüce milletimiz inancından aldığı ilhamla 15 Temmuz’da FETÖ ihanetine dur demiş, yine Akif’in ‘Şehamet dini, gayret dini ancak Müslümanlıktır/Hakiki Müslümanlık en büyük kahramanlıktır’ nidasına ses katmıştır. Akifçe bir üslup ile: ‘üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam/Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam’ demiş, ‘adam aldırma da geç git diyemem aldırırım/ Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım’ amentüsünde yüreklerini birleştirmiştir.’ dedi.

AYDEMİR: CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, 15 Temmuz 2016’da AK bir Milat başladığını, vesayet dönemlerinin biterek yeni bir çağ açıldığını ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Hepimizin öncelik ve temel görevi 15 temmuz’u unutmamak ve unutturmamaktır. Hainlere karşı milli bir kıyam gösteren milletimizin ufku, 15 temmuzdaki ortak imandır. Milli irade adına canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize saygılarımızı sunuyoruz.’ ifadesini kullandı.

2023 SEFERİNDEYİZ…

Türkiye’nin olduğu gibi Erzurum’unda 2002 yılından bugüne bir kalkınma ve gelişme seyri içinde olduğunu, sosyal ve ekonomik bağlamda yenilenme, değişim ve dönüşüm yaşadığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘İnşallah 2017 2016’daki milli irade temelleri üzerinde yeni bir yükselişin yaşandığı bir yıl olacak, yüce milletimiz 2023 seferini sürdürecektir. 2017 yılının tüm İslam coğrafyasına, aziz milletimize hayırlı olmasını niyaz ediyoruz.’ dedi.

 
Yücelik'ten yeni yıl mesajı
 
Aydemir: “Arvasi milli izan ve idrakin ifadesiydi”
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
--------------------------------------------- 3 Ocak 2017 Salı 10:22

FETO DENEN KEFERENİN PİÇLERİNE KARŞI İMANCA BİRDURUŞTUR,

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Yeni umut, yeni heyecanlara yelken açıyoruz'
Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “2016 yılına veda ...
Bulutlar'dan hoşgörü ve birlik mesajı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Aydemir: “Milli irade Kahraman’a minnettardır”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “TBMM Başkanı Sayın İsmail ...
 
Erzurum’da AK Gündem
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Milletvekilleri 2016 yılını değerlendirmek ...
Yatırım birincisi Sekmen'e tebrik
Bakan Elvan, Türkiye’de yatırım birincisi olan Sekmen’i tebrik etti
"Teröre nefes aldırmamaya kararlıyız"
Bakan Akdağ ve Elvan, DAP hizmet binası açılış törenine katıldı
 
Palandöken Belediyesinde AK İstişare
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Palandöken Belediye Başkanı ...
Akdağ Erzurum ekonomisini değerlendirdi
Yatırım anlamında şehrin ve bölgenin cazibesini artıracağı belirtilen ...
Orhan, AK Gençlerle istişarede bulundu
AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba, yönetim kurulu üyeleriyle ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva