ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
HABERLER>SPOR
17 Kasım 2020 Salı - 16:46

Avcı Erzurumspor maçını değerlendirdi

Avcı, ‘Bu coğrafyayı, iklimi biliyorum. Pazar günü Erzurum maçını taraftar nasıl kazanıyorsa ben de öyle start vermek istiyorum. Oyuncu grubu da şuan buna odaklanmış vaziyette’ dedi

Avcı Erzurumspor maçını değerlendirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bir çok takımdan transfer teklifi aldığını ancak dingin denizi değil Karadeniz'in dalgalı denizini seçtiğini belirterek, bordo-mavili kulüpten teklif aldığınızda sabaha kadar uyuyamazsınız. dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Medical Park Stadyumunda basın toplantısı düzenledi. Trabzon'da, Trabzonspor'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Avcı, "Trabzon şehrinin futbola olan tutkusu, sevgisi, aşkı, tarihi ve geçmişi beni son derece heyecanlandırıyor. Bu bölgenin Karadeniz'in bir çocuğu olarak buraya olan aidiyet duygumu daha da güçlendiriyor. Bu benim için çok önemli bir motivasyon kaynağını oluşturuyor" dedi.

“TRABZONSPOR TARİHİNDE GÜZEL YERDE BAŞARILARLA YER ALMAK İSTİYORUM"

Trabzonspor'a gelmesinde vesile olan Ahmet Ağaoğlu'na, kendisini daima destekleyen ve cesaretlendiren Ertuğrul Doğan ve Mehmet Yiğit Alp'e, yönetim kuruluna teşekkür eden Avcı, sözlerine şöyle devam etti; "Bu futbol şehrine Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Ali Kemal Denizci'ye, Turgay Semercioğlu, Necati Özçağlayan, Güngör Şahinkaya bunlar hepsi benim dostum, beraber çalıştığım meslektaşlarım, ağabeylerim. Tabi ki Şenol hocam. Hem hocalığımı yaptı hem de iletişim halindeyiz. Adını saymadıklarımdan özür diliyorum. Ben de onlar gibi Trabzonspor tarihinde güzel yerde, güzel anılarla, başarılarla yer almak istiyorum. Trabzon'a gelirken, ‘çok zor bir yere gidiyorsun, çok sert medyası var’ diye hep ifade ettiler. Ben Karadeniz insanını çok iyi tanıyorum, olumlu, olumsuz duygusunu biliyorum, güzel yüzlü olduğunu görüyorum. Ben de Karadeniz çocuğuyum. Tekrar burada olmaktan mutluluk duyuyorum.”

"KAYBETMEYİ SEVMEYEN, BUNA TEPKİ VEREN BİR TAKIM İZLETTİRECEĞİZ"

Avcı, ‘Trabzonspor’un nasıl bir kimlikle sahada olacağı ve bazı oyuncuların yerlerini değiştirmeyi düşünüyor musunuz’ yönündeki soruya, "Sistemi, hücumu veya savunmayı elindeki mevcut oyuncu profili belirliyor. Bir haftadır beraber çalışıyoruz. İştahlı, arzulu, yaş ortalaması 25-26 olan, özellikle duygusu, coşkusu, kaybetmeyi sevmeyen, buna tepki veren, kazanma alışkanlığı yakalayan ama saha içindeki düzeni ve aklı olan takımı taraftarlara izlettireceğiz diye düşünüyorum. Oyuncularla birebir iletişimim var. Dünden itibaren bunlara başladık. Bazen oyuncuların geçmişte de nerelerde oynadıklarını veya rakibinde neler yapmak istediklerini ve bizim ne yapmak istediklerimizi çok net şekilde planlayıp bazen sahanın içinde bölgelerde değişiklik olabilir ama saha dağılımımızın son derece sağlıklı olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

"TRABZONSPOR YARIŞMAK ZORUNDADIR"

Trabzonspor’un forması, armasının hep yukarılarda olacağını belirten Avcı," Bu süreç her futbol takımının yaşayabileceği bir süreç. Geçen seneden bu zamana kadar ve bu ligde çalışmış bir teknik adam olarak baktığımızda yakından takip ettiğimiz bir takım olduğu için özellikle takım savunmasının daha ön plana çıkartacağız. Çünkü önde bireysel çok özel ve yetenekli oyuncularımız var. Takım savunmasını doğru yaptığımız takdirde diğer organizasyonlara geçeceğimizi düşünüyorum. Bu coğrafyayı, iklimi biliyorum. Pazar günü Erzurum maçını taraftar nasıl kazanıyorsa ben de öyle start vermek istiyorum. Oyuncu grubu da şuan buna odaklanmış vaziyette. Kazandıkça daha iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum ve biliyorum. Trabzonspor hem sonuç alacağı hem de sistemi geliştirecek. Trabzonspor yarışmak zorundadır” ifadelerini kullandı.

"DEVRE ARASI KISA VE ORTA VADE HEDEFLERİMİZİ KONUŞABİLİRİZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, başarı için ne kadar sabır gerektiği şeklindeki soruya ise, "Klop ilk iki senesinde kaçıncı bitirdi, Manchester United’ta Alex Ferguson 6.5 sene ne bir kupa ne bir başarı yakalamadan dünya markası oldu. Ben o kadar süre istemiyorum ama geldiğimiz noktada geçen sene ligi ikinci bitirmiş, Türkiye Kupası’nı kazanmış sonrasında dalgalanma yaşamış bir takım var. Devre arasında bizim hedeflerimiz kısa ve orta vadede önümüzdeki sezon hedef ne olacak, nereye gidecek net bir şekilde söyleyeceğiz. Burası Trabzonspor, duygusu ve coşkusunun, hedeflerinin yanına aklı sokmaya çalışacağız. Zamanı çok uzun değil ama bu desteği bekliyorum” diye belirtti.

"TRABZONSPOR'UN SORUNU TAKIM SAVUNMASINDA"

Takım savunmasında sıkıntı olduğunu kaydeden ve bunun üzerine çalışmalara başladıklarını belirten Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü, "Kaybetmeyi kabul etmeyen bir takım olması gerekiyor. Son zamanlarda saha içerisinde enerjisinin kaybolduğunu görmüştük. Değişimlerde olabiliyor, şuan bu enerjinin geri döndüğünü düşünüyoruz. Geçen sene 30-32 puan maçlarda öne geçip geriye düşen, bu kadar puan kaybeden takımın takım savunması ile ilgili problemi vardır. Geldiğimiz günden itibaren parçadan bütüne giderek takım savunmasıyla ilgili çalışmaları net bir şekilde yaptık. Bunun yüzde 60-70 ine oyuncu grubu cevap verdi. Umarım hafta sonuna yansıyacak. Sahne orası” ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR'DAN ÜÇ KEZ TEKLİF ALDIM"

Trabzonspor’dan gelen teklif her teknik adamı heyecanlandırır diyen Avcı, "Bu Trabzonspor’dan gelen üçüncü teklif. Özkan hoca da aktif çalıştığı dönemde teklif yapmıştı. O dönemden daha evvel de teklif almıştım. O zaman şartlar oluşmadı. Kısmet bugüneymiş. Bundan sonrası aslında Trabzonspor ile ilgili ne yapabiliriz ona bakacağız. Geçmişle yaşamayacağız. Oradan bir takım dersler çıkaracağız. Bundan sonraki Trabzonspor’u dizayn, organize etmeye, yarışma içine sokmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

"KARADENİZ'İN DALGALI DENİZİNİ SEÇTİM"

Trabzonspor’a gelmeden önce bir çok takımdan teklif aldığını da kaydeden Avcı, “Bugün Trabzonpor’un başarısı için varım. Dingin denize değil Karadeniz’in dalgalı denizine çıktım. Buranın başarısı için varım. Birçok takımdan teklif aldım. Ama Trabzonspor’dan teklif alınca sabaha kadar uyku uyuyamazsın. Dingin denizden Karadeniz’in dalgalı denizini seçtim” diyerek sözlerini tamamladı.

 
Sekmen: ‘Erzurum, tarımda da marka kent’
 
İçişleri Bakanlığı yeni tedbirleri açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’den atlı spor kulüplerine yem desteği
Büyükşehir Belediyesi, kentteki atlı spor cirit takımlarına yem desteğinde bulundu
Trabzonspor, Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında oynayacağı Büyükşehir ...
Erzurumspor’da sakatlık şoku
Hafta sonunda deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak BB Erzurumspor’da ...
 
‘Kurallara Uyalım, Sevdiklerimize Ulaşalım’
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezlerinin ‘Kurallara ...
Madalyalara ambargo koydular
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Nene Hatun Kupası ...
Avcı: ‘İlk Hedef Erzurumspor’
Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yeni bir döneme başlayan Trabzonspor, ...
 
Aydemir Kış Sporları Eğitim Kampüsü talep etti
Kazım Karabekir stadyumunun yetersizliğine vurgu yapıp tribün kapasitesinin ...
Türkiye sporda da çağ atladı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Formula 1 Türkiye ...
Trabzonspor’da Erzurumspor maçı için yeni taktik
Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde daha çok tapa sahip ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva