ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
HABERLER>SPOR
5 Şubat 2016 Cuma - 15:22

Atlı Cirite ‘büyük’ destek

Büyükşehir Belediyesi, kentte faal olan 21 cirit kulübüne 45 ton yem yardımında bulundu. Kulüplere yardım çekleri Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen programla verildi

Atlı Cirite ‘büyük’ destek

Büyükşehir Belediyesi, kentte faal olan 21 cirit kulübüne 45 ton yem yardımında bulundu. Kulüplere yardım çekleri Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen programla verildi. Programa, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, daire başkanları, kulüp başkanları ile ciritçiler katıldı. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ceylan, programda yaptığı konuşmada, cirit sporunun gelişmesi için mutlaka yerel desteğe ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, Erzurum’da cirit sporunun ve diğer ata sporlarımızın gelişmesi için önemli yardım ve desteklerde bulunuyor. Kendisine federasyonumuz ve cirit kulüplerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

PROF. DR. CEYLAN, “GELENEKSEL SPORLARIMIZIN YAŞATILMASI İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Prof. Dr. Ceylan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cirit atalarımızın Orta Asya’dan getirdiği önemli spor dallarında biri. Erzurum Büyükşehir Belediyemizle beraber geleneksel sporlarımızın yaşatılması için gayret gösteriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkamız Sayın Mehmet Sekmen, cirit takımlarımıza önemli destekler veriyor. Bugün de, bu yardımlardan birinin programını gerçekleştiriyoruz. Malumunuz Erzurum kış memleketi, uzun bir kış geçiriyoruz. Bu nedenle de cirit takımlarımızın en önemli ihtiyacı yem. Büyükşehir Belediyemizin cirit takımlarımıza verdiği bu arpa desteği çok önemli... Görüşmemizde, Büyükşehir Belediye Başkanımız cirit kulüplerimize destek olacağını ifade etmişti. Başkanımız Mehmet Sekmen’in bu ifadeleri bugün yerini bulmuş oldu. Aktif olarak faaliyette olan bütün cirit kulüplerimize Büyükşehir Belediyemizin desteğini bugün birlikte gerçekleştiriyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e kulüplerimiz ve federasyonumuz adına teşekkür ediyorum.”

KİREMİTCİ, “BU SENE DE CİRİT TURNUVASINI HEP BERABER SEYREDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci de konuşmasında, geçen yıl yapılan turnuvaya katılan 21cirit kulübüne ikişer ton arpa, 2 bin 500’er lira para yardımı, ayrıca turnuvanın birincisine 10 bin lira, ikincisine 7 bin 500 lira, üçüncüsüne ise 5 bin lira ödül verdiklerini hatırlattı. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm spor branşlarına destek verdiklerini kaydeden Genel Sekreter Kiremitci, şunları söyledi: “Cirit bizim ata sporumuz. Göreve başladığımız günden bu güne maddi ve manevi desteğimizi vermeye devam ediyoruz. Bu noktada geçtiğimiz yıl 21 takımın katıldığı bir turnuva düzenlenmişti. Bu turnuvaya katılan cirit takımlarına Büyükşehir Belediyesi olarak bizim de katkımız olsun istedik. Bu münasebetle bugün buradayız. Cirit sporu başta olmak üzere ata sporlarımızı ve diğer spor dallarını desteklemeye, geliştirmeye, sporcular yetiştirmeye hep beraber gayret ediyoruz. Burada cirit kulüplerimize hediye çeklerini veriyoruz. Her kulübe yem yardımı yapıyoruz. İnşallah bu sene de güzel bir Cirit Turnuvası’nı hep berber seyredeceğiz.”

KIRAÇ, “ATA SPORLARIMIZI YAŞATANLARA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç da, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in göreve başladığı günden bu tarafa spora ve sporcuya katkı sunmayı ve destek olmayı şiar edindiği vurguladı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak ata sporlarına meddi ve manevi her türlü destek ve yardımda bulundukların hatırlatan Kıraç, şunları söyledi: “Başkanımız talimatlarıyla bizleri bu konuda görevlendirdi. Büyükşehir Belediyemizin, ata sporumuzu yaşatan cirit kulüplerimize yapmış olduğu yardım ve destekleri hep birlikte burada takdim ediyoruz. Malumunuz ata sporlarımıza sahip çıkan çok fazla il yoktur. Erzurum’umuz ise cirit sporuna destek veren illerin başında geliyor. Bu geleneği devam ettirme noktasında Büyükşehir Belediyemizin desteği sonuna kadar devam edecek. Sizler ata sporumuzu yaşatıp, yarışmalarda başarılar elde ettiğiniz müddetçe, bizim de sizlere maddi ve manevi desteğimizi artırarak sürdüreceğimizi buradan bir kez daha vurguluyoruz. Ata sporumuzu ülkemizde ve yurtdışında başarıyla temsil eden sizlere ve federasyon başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Daha sonra, programa katılan yetkililer tarafından, cirit kulübü başkanlarına hediye çekleri verildi.

 
Akdağ: ‘Huzur hamlemizi sürdüreceğiz’
 
Şimşek ve Tavşan Erzurum’un gururu oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kömürspor maçını Doğan yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçına ...
Erzurumspor taraftarı Zonguldak yolunda
YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig. 1.Grubun 24. Haftasında deplasmanda oynayacağı ...
Bir tepki’de İstanbul’daki dadaşlardan
İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfınca bir açıklama yapılarak ...
 
Erzurumlu sporcular olimpiyat yolunda
Antrenör Ahmet Çelik ile Sadık Topaloğlu’nun öğrencileri U16 Yaş Altı ...
Şampiyon Naz Erzurum kampında
Dünya Yetişkinler Buz Pateni Şampiyonu Naz Arıcı, Erzurum’da 1. ve 2. ...
Termalspor’dan transfer atağı
Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, ...
 
Karlı zeminde amatör futbol heyecanı
2. Amatör kümede mücadele eden Pasinler Belediyespor ligin 2. haftasında ...
‘Erzurum huzurun adresidir’
ESTP tarafından yapılan, yazılı açıklama ile Erzurum'da yapılması planlanan ...
Palandöken Belediye galibiyetle döndü
Voleybol Erkekler 2.Ligi B grubunda mücadele eden Palandöken Belediyespor, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva