ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
5’inci Bölge Teşvik verileri açıklandı
5’inci Bölge Teşvik verileri açıklandı
Erzurum’dan ihracatta sektörel rekabet arttı
Erzurum’dan ihracatta sektörel rekabet arttı
81 ilaç geri ödeme listesine alındı
81 ilaç geri ödeme listesine alındı
TESK’ten Perakende Yasası çağrısı
TESK’ten Perakende Yasası çağrısı
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
HABERLER>BÖLGEDEN
22 Haziran 2011 Çarşamba - 08:47

Asimder’e Kurtlar Vadisi ziyareti

Kurtlar Vadisi Dizinde 'Kazım' rolünde oynayan Kazım Çarman, Iğdır Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği'ni (ASİMDER) ziyaret etti. Iğdır'da yapılan 'Kafkas Dövüş Arenası' karşılaşmasını desteklemek üzere iş adamı Murat Akaras ile birlikte İsviçre'den Iğdır'a gelen oyuncu Kazım Çarman ve berberindeki 'Deli yürek' dizisinde oynayan oyuncu Mehmet Ali Tuncer ve TGRT Euro İsviçre muhabiri Levent Karaağaç ile birlikte ASİMDER'i ziyaret ettiler.

Asimder’e Kurtlar Vadisi ziyareti

BÜLENT MAVZER (İHA) - Kurtlar Vadisi Dizinde 'Kazım' rolünde oynayan Kazım Çarman, Iğdır Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği'ni (ASİMDER) ziyaret etti. Iğdır'da yapılan 'Kafkas Dövüş Arenası' karşılaşmasını desteklemek üzere iş adamı Murat Akaras ile birlikte İsviçre'den Iğdır'a gelen oyuncu Kazım Çarman ve berberindeki 'Deli yürek' dizisinde oynayan oyuncu Mehmet Ali Tuncer ve TGRT Euro İsviçre muhabiri Levent Karaağaç ile birlikte ASİMDER'i ziyaret ettiler.
GÜLBEY’DEN DİZİYE ÖVGÜ
Kendilerini ziyarette eden konukları karşılayan ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye'deki başarılı yapıtlarda ve vatandaşlarını beğenisini toplayan dizilerde rol almış, böylesi değerli oyuncuların kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok olduklarını belirtti. Başkan Gülbey Kurtlar Vadisi Filistin ve Irak serilerini örnek göstererek, Ermeniler tarafından işgal edilmiş Karabağ için de Kurtlar Vadisi Karabağ filminin çekilmesi önerisinde bulundu.
Ünlü oyuncu aynı zamanda sporcu Kazım Çarman ise yaptığı konuşmada, "İnsanlığın neresinde olursa olsun, yapılan katliamların hiçbir şekilde kabul edilemez. Türk milleti olarak bizler, yapılan acıları çabuk unutuyoruz. Değindiğiniz gibi bölgede yaşanılan acıların film haline getirilmesi elbette ki önemlidir. Fakat bu acıları destekleyecek bölgede yaşanılan olaylardan alıntılar esas alınarak iyi bir sinema filminin çekilmesi için iyi bir senaryoya da ihtiyaç vardır" dedi.
Gübey'in film önerisini değerlendiren tiyatro oyuncusu Mehmet Ali Tuncer ise, "Bu bölge birçok Müslüman Türk'ün katliam ve sürgüne tabi tutulduğunu ve özellikle Ermeniler tarafından Revan Türklerinin, Türkiye, İran ve Azerbaycan'a sürüldüğü bilinmektedir. Bunu çanlı yaşamış insanların anlattığı trajedim hikayelerden esinlenerek iyi bir senaryo ve güçlü bir ekip ile 'Revan Türklerinin Sürgünü' isimli veriler veya farklı bir isim ile bölgede yaşanılan acılar film haline getirilebilir" diye konuştu.

 
PKK'ya yönelik operasyon genişliyor
 
Bayrakçeken’den TÜBİTAK Proje semineri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bölge tarımında ufuk turu
Erzincan Tarım İl Müdürlüğü Erzincanlı çiftçileri hayvancılık eğitimi ...
Kargalar insanlara saldırdı
Erzincan şehir merkezinde ağaçtan düşen bir kargayı korumak isteyen kargalar, ...
Öğretmenler Konseri büyük ilgi topladı
Iğdır'da görev yapan müzik öğretmenlerinden oluşan 'Öğretmenler Korosu' ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva