ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>BÖLGEDEN
1 Nisan 2019 Pazartesi - 18:42

Arıkan: "İnsanlarımızın içinde olacağız”

Bingöl’de resmi olmayan sonuçlara belediye başkanı seçilen AK Parti’nin adayı Erdal Arıkan, “İnsanlarımızın içinde olacağız. İnsanlarımızın gerçekten mutluluğunu düşünerek, gönül belediyeciliği noktasında onlarla istişare edeceğiz” dedi.

Arıkan:  İnsanlarımızın içinde olacağız”

Bingöl’de resmi olmayan sonuçlara belediye başkanı seçilen AK Parti’nin adayı Erdal Arıkan, “İnsanlarımızın içinde olacağız. İnsanlarımızın gerçekten mutluluğunu düşünerek, gönül belediyeciliği noktasında onlarla istişare edeceğiz” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü iken AK Parti'den aday gösterilen Erdal Arıkan (49), resmi olmayan sonuçlara göre 18 bin 939 oy ve yüzde 38,66’lık bir oranla Bingöl Belediye başkanlığına seçildi. Bingöl'ün yeni başkanı Erdal Arıkan, “Yoğun ve yorucu bir maratondan sonra seçimi sonuçlandırmış bulunuyoruz. Burada çok büyük bir heyecan ve enerjiyle sahadaydık. Gerek sayın genel başkanımızla gerek milletvekilimiz gerekse teşkilatlarımızla 4 ay boyunca hummalı bir çalışma yaptık. Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye çalıştık, onları dinledik, talep ve beklentileri aldık. Çok iyi bir istişarede bulunduk ve buna göre de kendi hedeflerimizi belirledik, projelerimizi şekillendirdik ve bundan sonra yeni bir belediyecilik anlayışıyla sahada olmamız gerektiğine inandık. Vatandaşımıza gerek yapılması gereken gerekse tamamlanması gereken hizmetler noktasında gerçekten çok çalışmamız gerektiğiyle alakalı bir fikir birliğine vardık. İnşallah bu dönem çok farklı bir belediyecilik anlayışıyla, insan odaklı bir anlayışla, adaletli ve eşit bir şekilde insanlarımıza bu hizmeti götüreceğiz. Toplumun her kesimine eşit mesafede olacağız. Artık bütün Bingöl’ün belediye başkanı olarak her kesimin belediye başkanı olarak, bize oy veren vermeyen herkese hizmet götürmeye çalışacağız. İnşallah Allah’ın yardımıyla, merkezi hükümetimizin desteğiyle ve özelde de halkımızın desteğiyle bu dönem halkımızın çok iyi hizmet gördüğü, farklı bir hizmet anlayışıyla hizmet edeceğiz. Onlara layık olacağız, onların emrinde olacağız” ifadelerini kullandı.

“Projelerimizi iki başlık altında topladık”

Güçlü bir gönül bağı kuracaklarını vurgulayan Arıkan, “Projelerimizi iki başlık altında topladık. Birincisi Bingöl’e hayat veren projeler, ikincisi ise gönül belediyeciliği. İnşallah bu dönem sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarımız olacak ama insanlarımızın içinde olacağız. İnsanlarımızın gerçekten mutluluğunu düşünerek, gönül belediyeciliği noktasında onlarla istişare edeceğiz. Çok güçlü bir gönül bağı kuracağız. Ve inşallah kuracağımız gönül bağı, gönül köprüsüyle kendimizi de sorgulayacağız. Yaptığımız hizmetler noktasında nerede olduğumuzu, hangi seviyede olduğumuzu göreceğiz. İnsanlarımızın memnuniyetini ölçeceğiz. Hem Bingöl’e hayat veren projeler noktasında hem de gönül belediyeciliği noktasında projelerimizi teker teker hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Birçok projeyi hayata geçireceklerine de değinen Arıkan, “Trafikten ulaşıma, altyapıdan üstyapıya, yeni şehirleşme alanlarından tutun kentsel dönüşüme kadar, yeni mesire alanlarından park alanlarına, spor alanlarına, çocuk parklarına, engelli yaşam alanlarına kadar yapmamız gereken çok iş var. Bu bilinçle bütün projelerimizi hayata geçireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Erdal Arıkan kimdir?

Bingöl'de 1970 yılında doğan Erdal Arıkan, ilk ve orta öğrenimini Bingöl'de tamamladı. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu. Aynı yıl Milli Eğitim Vakfı Öğretmen Serkan Akyaz İlkokulunda göreve başlayan Arıkan, Bingöl'de yaklaşık 12 yıl farklı okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı. Erdal Arıkan, 2010 yılında atandığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütürken, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde AK Parti Bingöl Belediye Başkanı adaylığı için görevinden istifa etti. Arıkan, evli ve 2 çocuk babası.

 

 
Sekmen: “Teşekkürler Erzurum”
 
Gakkoşlardan AK tercih
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın’dan seçim teşekkürü
2019 Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Horasan Belediye ...
Orhan: “Aziziye şahlanışına devam edecek”
Cumhur ittifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet ...
Malazgirt’te AK kararlılık
Belediye başkanı kayyum olan Malazgirt’te AK Parti belediye başkanlığını kazandı.
 
Yılmaz seçim sonuçlarını değerlendirdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Bu süreç artık bitti ...
Aşkale “Cumhur İttifakı” dedi
2019 yılı mahalli idareler seçiminde Aşkale tercihini Cumhur İttifakından ...
Erzurum – Karlıova yolunda kaza: 1 yaralı
Kaza, Bingöl Karlıova karayolu Halifan Köyü yakınlarında meydana geldi
 
Yılmaz: “Seçimler demokrasinin şenlikleridir”
Memleketi Bingöl'de oyunu kullanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet ...
Kar altında Demokrasi şöleni
Doğu Anadolu Bölgesi'nde, 6 ilde karla karışık yağmur ve kar etkisini gösteriyor.
Ülkücülerden Cumhur ittifakına destek
Erzurum Ülkü Ocakları’nda çeşitli kademelerde görev yapmış olan Yusuf ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva