ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Taekwondo’da Oltu damgası
Taekwondo’da Oltu damgası
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
HABERLER>SPOR
8 Nisan 2014 Salı - 07:58

Ankara’da Hacettepelik olmayalım…!

RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta sezonun tamamlanmasına yalnızca 4 maç kaldı. Şampiyonluk yarışından kopan, 2’inci lige yükselebilmek için play off’a yoğunlaşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor 4 maçına da final havasında çıkacak.

Ankara’da Hacettepelik olmayalım…!

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta sezonun tamamlanmasına yalnızca 4 maç kaldı. Şampiyonluk yarışından kopan, 2’inci lige yükselebilmek için play off’a yoğunlaşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor 4 maçına da final havasında çıkacak. Bu hafta play offta rakibi olan Hacettepespor ile deplasmanda oynayacak olan Mavibeyazlı ekip ya kazanıp devam diyecek, ya da…

ERDEF GÖREVE

Son iki hafta üst üste iki yenilgi alan ve moral çöküntüsü yaşayan Ankara ekibi karşısına mutlak üç puan için çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor, Ankara’da taraftar desteğine muhtaç. Ankara’da bulunan Erzurum Dernekler Federasyonu ve Erzurumlular Vakfı ile ESAV’a bu konuda büyük ve tarihi bir görev düşüyor. 103 bin Erzurum doğumlunun yaşadığı başkentte, dadaşlara düşen görev tribün desteği vermek

PLAYOFF SÜRECİ

Sancaktepe Belediyespor galibiyetiyle yeniden play offta iddialı hale gelen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta deplasmanda Hacettepespor ile karşılaşacak. Son iki hafta üst üste aldığı yenilgilerle moral kaybı yaşayan ve gurup sıralamasında ikincilikten üçüncülüğe gerileyen Ankara ekibi karşısında Büyükşehir Belediyespor galibiyet arayacak.

HACETTEPE’NİN GRAFİĞİ

Büyükşehir’in konuğu olacağı Hacettepespor gurup sıralamasında 52 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. 30 maçta 14 galibiyet, 10 beraberliği bulunan ve 6 maçını da kaybeden Ankara ekibi, rakip takım filelerine tam 52 gol gönderirken kalesinde 29 gol gördü. Hacettepespor 30 maçta kaydettiği 52 golle gurubun en golcü takımı konumunda bulunuyor.

HACETTEPE İÇ SAHADA 7’İNCİ

Hacettepespor dış sahada gösterdiği başarıyı sahasında gösteremedi. Gurupta iç saha sıralamasında 7’inci olan Ankara ekibi, deplasman maçları başarı sıralamasında 2’inci durumda. Hacettepespor evinde oynadığı 15 maçın 8’ini kazandı, 4 maçtan bir puanla ayrılırken, üç maçını da kaybetti. Ankara ekibi iç sahada 29 gol atarken, kalesinden 15 gol çıkardı.

HACETTEPE DIŞ SAHADA DAHA BAŞARILI

Hacettepespor dış sahada oynadığı 15 maçın 6’sında galip geldi. Kırmızı siyahlı ekip 6 maçını beraberlikle bitirirken, 3 maçtan da puansız ayrıldı. Ankara ekibi dış saha maçlarında 23 gol attı, 14 golü de kalesinde buldu. İç saha maçlarında 28 puan toplayan Hacettepespor, dış sahada evindeki performansına yakın bir başarı yakalayarak 24 puan topladı.

SEZONUN İKİNCİ YARISI VE HACETTEPE

Hacettepespor sezonun ikinci yarısında çıktığı 13 maçın 7’sinden 3 puan aldı, 3 maçta berabere kalan Ankara ekibi 3 maçını puansız tamamladı. Evindeki oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi alan Hacettepespor 14 gol attı, 8 golü de ağlarından çıkardı. Hacettepespor sezonun ikinci yarısında yaptığı 7 deplasman maçında ise 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve sadece bir maçını kaybetti.

HACETTEPE’NİN İÇ SAHA MAÇLARI

2013-2103 sezonunun ikinci yarısında Hacettepespor Ankara’da  Batman Petrolspor ve Elibol Sandıklıspor ile berabere kaldı.  Bursa Nilüferspor, 68 Yeni Aksarayspor, Düzyurtspor’u mağlup eden ekip, Çıksalınspor’a yenildi. Hacettepespor dış sahada ise Balçova Belediyespor, Maltepespor, Elazığ Belediyespor, Manavgat Evrensekispor’u yendi. Ankara ekibi Çorum Belediyespor ve Darıca Gençlerbirliği’ne yenilirken Ünyespor ile berabere kaldı.

BÜYÜKŞEHİR’İN 13 MAÇLIK BAŞARI GRAFİĞİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor 2013-14 sezonunun ikinci yarısında oynadığı 13 maçta 5 galibiyet alırken, 5 maçtan beraberlikle ayrıldı, 3 maçını kaybetti. Sezonun ikinci yarısında oynadığı 6 deplasman maçının hiç birini kazanamayan mavibeyazlı ekip, dış saha maçlarında 2 yenilgi ve 4 beraberlik aldı, 4 puan topladı. Büyükşehir Belediyespor evinde oynadığı 7 maçın beşini kazandı, bir maçı kaybetti, bir maçında da berabere kaldı.

DEPLASMAN MAÇLARI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor sezonun ikinci yarısında deplasmanda oynadığı Elibol Sandıklıspor, Bursa Nilüferspor maçlarını kaybetti. Mavibeyazlı ekip 68 Yeni Aksarayspor, Düzyurtspor, Çıksalınspor ve Orhangazispor maçlarından ise bir puan aldı. Büyükşehir Belediyespor Erzurum’da oynadığı Ünyespor, Maltepespor, Elazığ Belediyespor, Sakaryaspor ve Sancaktepe Belediyespor maçlarını galibiyetle geçti, Manavgat Evrensekispor’la berabere kalırken, Darıca Gençlerbirliği karşısında şok bir yenilgi aldı.

BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA MAÇLARINDA İKİNCİ

Büyükşehir Belediyespor gurupta toplamda 8, iç saha maçları sıralamasında 2, dış saha maçları başarı sıralamasında ise 11’inci sırada yer buldu. 30 maçtan 12’sini kazanan mavibeyazlı ekip, 11 maçı bir puanla kapatırken, 7 maçından puansız ayrıldı. 30 maçta 40 gol atan takım kalesinden 28 gol çıkardı ve 47 puan topladı.

DIŞ SAHA PERFORMANSI DÜŞÜK

Büyükşehir Belediyespor bu sezon iç sahadaki başarısını dış sahada gösteremedi. Deplasmanda 15 maç oynayan ekip, yalnızca 2 maç kazandı, 8 maçını bir puanla tamamlarken, 5 maçını kaybetti. Deplasmanda 13 gol kaydeden ekip, 16 gol yedi ve dış sahada 14 puan topladı. Mavibeyazlı ekip iç sahada ise 15 maçın 10’unu kazandı, 3’ünden bir puan aldı, 2 maçta da yenildi. Ekip iç sahada rakip filelere 27 gol gönderdi, 12 golü ise kalesinden çıkardı.

24 KASIM 2013’TEKİ MAÇ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor 24 kasım 2013’te kendi evinde Hacettepespor ile 1-1 kalmıştı.

Büyükşehir maçı İlker Günay, Abuzer Gaffar Toplu(Fatih Arat),Muhammet Fettahoğlu, Mustafa Özkan (Sefer Sever), Hakan Çakır, Kerem Kaya, Fatih Gültekin, Güner Okay, Mustafa Olcaytu,  (Ekrem Sütçü), Onur, İsmail Türkaslan’lı kadrosuyla tamamlamıştı. Maçta ilk golü 47’inci dakikada konuk ekip Mustafa ile kaydetmiş, Fatih Gültekin’in penaltısıyla Büyükşehir beraberliği sağlamıştı. Konuk ekip Çağrı’nın kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamlamıştı.

HAFTANIN MAÇLARI

Spor Toto 3’üncü Lig ikinci gurupta sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala, 31’inci haftada oldukça dikkat çekici ve zorlu maçlar oynanacak. Büyükşehir Belediyespor’u yakından ilgilendiren maçta Çorum Belediyespor, 6’ıncı sıradaki Manavgat Evrensekispor’u ağırlayacak. Gurupta beşinci sırada bulunan Elibol Sandıklıspor lider Düzyurtspor ile evinde oynarken, 2’inci sıradaki Batman Petrolspor evinde 16’ıncı sıradaki Balçova Belediyespor’u konuk edecek.

 

BÜYÜKŞEHİR DIŞ SAHA PERFORMANSI

Elibol Sandıklıspor  1-0   Büyükşehir Belediyesi Spor

Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-1   Büyükşehir Belediyesi Spor

68 Yeni Aksaray Spor  0-0   Büyükşehir Belediyesi Spor

Düzyurtspor  1-1   Büyükşehir Belediyesi Spor

Çıksalın Spor  1-1   Büyükşehir Belediyesi Spor

 Orhangazispor  1-1   Büyükşehir Belediyesi Spor

BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA PERFORMANSI

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-0  Ünyespor

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-1  Maltepespor

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Manavgat Evrenseki Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  0-3  Darıca G.Birliği

 Büyükşehir Belediyesi Spor  2-1  Sakaryaspor A.Ş.

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Sancaktepe Belediye Spor

 Büyükşehir Belediyesi Spor  3-2  Elazığ Belediyespor 

 HACETTEPESPOR DIŞ SAHA PERFORMANSI

Balçova Belediye Spor  1-2  Hacettepe Spor

Çorum Belediyespor  2-1  Hacettepe Spor

Ünyespor  0-0  Hacettepe Spor

Maltepespor  0-1  Hacettepe Spor

Elazığ Belediyespor  0-2  Hacettepe Spor

Manavgat Evrenseki Spor  1-4  Hacettepe Spor

Darıca G.Birliği  3-1  Hacettepe Spor

HACETTEPESPOR İÇ SAHA PERFORMANSI

Hacettepe Spor  1-1  Batman Petrol Spor A.Ş.

Hacettepe Spor  1-1  Elibol Sandıklıspor

Hacettepe Spor  5-2  Bursa Nilüferspor A.Ş.

Hacettepe Spor  2-1  68 Yeni Aksaray Spor

 Hacettepe Spor  2-0  Düzyurtspor

 Hacettepe Spor  2-3  Çıksalın Spor

 

31’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

 13 Nisan 2014 14:30  Sancaktepe Belediye Spor-Orhangazispor 9-11

13 Nisan 2014 14:30  Hacettepe Spor-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 3-8

13 Nisan 2014 14:30  Bursa Nilüferspor A.Ş.-68 Yeni Aksaray Spor 10-13

13 Nisan 2014 14:30  Ünyespor-Elazığ Belediyespor 17-18

13 Nisan 2014 14:30  Sakaryaspor A.Ş.-Maltepespor 14-12

13 Nisan 2014 14:30  Balçova Belediye Spor-Darıca G.Birliği 15-7

13 Nisan 2014 14:30  Batman Petrol Spor A.Ş.-Çıksalın Spor 2-16

13 Nisan 2014 14:30  Çorum Belediyespor-Manavgat Evrenseki Spor 4-6

13 Nisan 2014 14:30  Elibol Sandıklıspor-Düzyurtspor 5-1

 

 

 

 

 
Onlar Büyükşehir’in müzmin yedekleri
 
Mahallebaşı Semt Garajı yenilenecek
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YENDİ 9 Nisan 2014 Çarşamba 05:52

Voleybol da palandöken belediyespor Kahramanmaraş belediyespora 3-0 yenildikten sonra dün Beşiktaş ı 3-2 yendi.

Yorumu oyla      6      4  
İKİNCİ LİG 8 Nisan 2014 Salı 22:03

3.ligde yer alan bir takımın alt yapısı eğer ki süper ligte yer alan bir takımın alt yapısını yeniyorsa demek ki o takımda iş var demektir vr bunun sonucunda ortaki futbolcuları değerlendirmek gerekir.Ama maalesef ki bizim hocalarımız alt yapıya önem vermek yerine getir 10 maç oynamış oyuncu ver o kadar para sonuç sıfır ama eğer ki sen kendi alt yapındaki oyuncuya değer verirsen o zaman ikinci lige çıkarsın

Yorumu oyla      6      4  
Karşı karşıya 8 Nisan 2014 Salı 21:59

2.Lig Erkekler Yarı Final müsabakaları bugün (7 Nisan) Ankara Selim Sırrı Tarcan Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmalar ile başladı.Kahramanmaraş belediyespor 3- Palandöken belediyespor 0 .Yarın ise takımımız Beşiktaş ile karşı karşıya gelecektir.

Yorumu oyla      6      4  
MAÇ 8 Nisan 2014 Salı 21:51

Erzurum bb sporumuzun A2 takım 9. haftada deplasmanda orduspor ile 1-1 kaldı .10.haftada ise kendi evinde çaykur rizesporu 3-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Yorumu oyla      6      4  
SKOR 8 Nisan 2014 Salı 21:09

Bu haftanın son maçı bugün oynana düzyurt-çorum belediyespor maçı ile bitmiştir.Bugün ki maçta her iki ekipte birbiriyle yenişemedi ve maç 0-0 bitti.

Yorumu oyla      6      4  
başarı 8 Nisan 2014 Salı 11:20

Dış sahada ligin sonlarında olan Balçova bile bizden daha iyi konumda.Ayrıca maça taraftar geliyor fakat çoğu maçta taraftarı mutlu eden bir takım sahada yer almıyor.Eğer bunlar taraftarlarını mutlu etmiyorlarsa bunların taraftar desteğine ihtiyacı yok.Örneğin her istanbula geldiklerinde taraftar stadı dolduruyor ama maalesef ki takım galip bile gelebiyor ve çoğunda da yenilgi ile ayrılıyor onun içinde eğer taraftarı görmek istiyorlarsa başarılı olmaları lazım

Yorumu oyla      6      4  
misafir 8 Nisan 2014 Salı 09:14

çok güzel bir başlık ava giderken avlanıp hacet tepelik olmayalım. Aman dikkat beyler

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Onlar Büyükşehir’in müzmin yedekleri
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un 30 maçlık lig istatistiğinden ilginç sonuçlar çıktı.
Karabörk Arısoy’la masa tenisinde yarıştı
Erzurum GHSİM ile Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polis Haftası ...
En büyük aday Erzurum
Erzurum Winter Universiade 2011’den sonra, uluslar arası ikinci büyük ...
 
İsrail'de milli marşımızı okuttular
Türkiye adına İsrail’de şampiyonluk kürsüsüne çıkan Erzurum Adnan Menderes ...
Avrupa 3’üncüsü Gör’e coşkulu karşılama
Finlandiya’da yapılan Büyükler Serbest Güreş Avrupa Şampiyonası’nda bronz ...
Erzurumlu okçular bronz kupa ile döndü
Erzurumlu okçular, Antalya’da yapılan 5. Uluslararası Kahraman Bagatır ...
 
Erzurum uğurlu geldi
Uçar, “Buz dansı olarak Türkiye ilk defa olimpiyatlarda yarıştı ve ilk ...
Erzurum'da GS'lılardan galibiyet gösterisi
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ...
Büyükşehir yeniden ümitlendi
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadyumunda ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva