ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Aras coştu
Aras coştu
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
HABERLER>SİYASET
24 Mayıs 2015 Pazar - 00:43

Aydemir: 'Hizmet Şifremiz Halktır’

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘ AK Parti, Türkiye’de ortak aklın, ortak vicdanın eseridir. 12 yıllık başarı süreci, yüce milletimizin yüksek tefekkürü ile şekillenmiştir. Paydası hakk olanların duasıyla ifade bulmuştur’ dedi.

Aydemir:  Hizmet Şifremiz Halktır’

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘ AK Parti, Türkiye’de ortak aklın, ortak vicdanın eseridir. 12 yıllık başarı süreci, yüce milletimizin yüksek tefekkürü ile şekillenmiştir. Paydası hakk olanların duasıyla ifade bulmuştur’ dedi.

AK TARİF

AK Parti davasının, Halkı reddeden, ona tepeden bakan dayatmacı zihniyetlere karşı milli bir duruş olduğunun altını çizen Aydemir, ‘Davamız, 28 şubat illetlerini yok eden AK bir reçete, AK şifa kaynağıdır. Başörtülülerin gözyaşlarını silen, inançlarından ötürü ötekileştirilmeye çalışanların feryatlarını duyup onlarla yol arkadaşı olarak, acıları dindiren bir dava AK Hareket. Bütün Müslümanlar kardeştir hakikatine ram olup, Somali’de, Gazze’de, Mymar’da Kudüste zulüm altındaki kardeşleri için yüreğine kan düşenlerin ortak adresidir bu dava. Mescidi Aksa’nın esaretine yüreği yananların ocağıdır bu dava. Kerkük’teki kardeşleri için varlığını adayanlar, Doğu Türkistan’daki müminler için yüreğini ortaya koyanların sesidir bu dava. Bizi anlamayanlar, bizim kardeşlik sırrımıza aklı ermeyenler ve bu muhabbetin kaynağından beslenmeyenlerdir’ diye konuştu.

HİZMET ŞİFREMİZ VE KIRMIZI ÇİZGİMİZ

‘Bizim meselemiz yol, su, fabrika, barajla sınırlı değildir. Yalnız ekonomi değildir. Bizim meselemiz İnsanı eşrefi mahlukat olarak halkeden yüce Rabbimizin kardeşlik ufkunda buluşturduğu yer yüzündeki tüm insanlara yürek açmaktır’ diyen Aydemir, ‘Bakınız, biz siyasi bir hareket demiyoruz yalnızca. Altını çizerek AK Dava diyoruz. Yeryüzünün neresinde bir zulüm varsa ona karşı duran, nerede bir yetim feryadı varsa onu dindirmeye koşan bir dava. Bir iman ve bir vicdan hareketi. Anahtar kelimemiz Hak, hizmet şifremiz Halk, kırmızı çizgimiz Kurani bir vicdandır“ dedi.

AYDEMİR HİZMET İŞ’İN KONUĞUYDU

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Hizmet İş Sendikasının konuğu oldu. Sendika Başkanı Erol Aksakal ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen Aydemir, İşçi temsilcileriyle istişare etti, fikir alış verişinde bulundu. Sohbetinde AK Davanın duruşunu tarif eden Aydemir, Ülke, bölge ve il ekonomisine de değindi.

BİZ ERZURUM’UZ…

AK Parti davası içinde Erzurum’a hizmet vermek adına aday olduklarını belirten Aydemir, ‘Biz huzurunuza, Leblebici Yokuşundan Tosya’ya, Hacı Cuma’dan Dervişağa’ya, Gülahmet’ten Cedide, Yeğenağa’dan Mumcu’ya, Caferiye’den Çırçır’a kadar, Tüm Erzurum efkarını ifade eden bir yürekle çıkıyoruz. Biz hem Karayazılı, Hem Hasankaleliyiz. Biz Şenkayalı, biz Tekmanlıyız. Biz Narman’ız, biz Karaçobanız. Erzurum sevdasının motif motif işlediği bir ruhu taşıyoruz. Genimiz tüm müminleri kardeş bilen bir imanla müteşekkil, dadaşlık mayamız. Yani biz siziz, yani biz Erzurumuz. Yüksek huzurunuza bu imanla çıkıyoruz.’ ifadelerini kullandı.

DUALARIMIZ ORTAKTIR

Sohbette, 28 şubat zulmünü hiç kimsenin unutmaması ve unutturmaması gerektiğini vurgulayan Aydemir, ‘Bu toplumsal travmayı yaşatıp başörtülüleri devlet kapılarından içeri almayan zihniyet, inananları fişleyip kamudan dışlayan süreç milli ve manevi vicdanımızda bir yaradır. O günleri rabbim bir daha yaşatmasın. Başörtülü bacılarımız, analarımız, inanç sahibi kardeşlerimiz bir daha gözyaşı dökmesin. Bu üç aylarda duamız budur.’ dedi.

İŞTE SIRRIMIZ..

Halkın irfanıyla beslenen AK Hareketin iktidar olduğu 12 yıllık sürede, Erzurum’un ekonomik bağlamda yatırımlar şehri haline geldiği, sağlık, eğitim, ulaştırma, enerji ve turizm alanlarında ekonomik kimliğe kavuştuğunu dile getiren Aydemir, ‘Ziyaretlerimizde soruyorlar, 12 yıllık kısa bir sürede  Erzurum’u Ovit’ten Kop’a, Çirişli’den Cankurtaran’a kadar devasa tünel ve geçitlerle nasıl donattınız? Bu ili 600 kilometreyi aşan duble yol ağıyla nasıl buluşturdunuz? Çoruh üzerinde 5 büyük barajı nasıl tesis ettiniz? Erzurum’da bir milyar dolar maliyetli Kış Turizm ve Spor tesislerini bir yılda nasıl hayata geçirdiniz? Bu ili Kampüslerle, ikinci üniversiteyle hangi şekilde Eğitim ve Sağlık şehri konumuna taşıdınız? Erzurum’un Nabucco, TANAP, BTC enerji hatlarına koridor olmasının sırrı nedir? Sadece 5 yılda 21 milyarlık desteğin verileceği Doğu Anadolu Kalkınma Planı DAP’ı nasıl uygulamaya soktunuz? Palandöken ve Konaklıyı ilgi odağı ve yatırım alanı haline getiren anlayışınızın esrarı nedir? Hep söyledik, söyleyeceğiz. Bu eserlerin temelinde Allah korkusu, kul hakkı endişesi vardır. Bu devasa hizmetlerin tek sırrı Halkı Hak için sevmektir. Bunu bilmeyenler, bizim hizmet dilimizden de anlamazlar’ diye konuştu.

AK PARTİ DÖNEMİ SİVİL DİRİLİŞ DÖNEMİDİR

Sohbetinde Sivil Toplum Örgütlerine verdikleri önemin altını çizen Aydemir, ‘Tüm ülkede olduğu gibi Dernekler, Vakıflar, Meslek örgütleri ve sendikalarımızın kendilerini en iyi ifade ettikleri dönem, AK Parti iktidarları dönemidir. Sivil Toplumun uyanış devridir AK Parti iktidarları dönemi. Sivil diriliştir. Zira AK Parti halkın inancını yok etmeye, sesini kesmeye çalışanların değil, halkın sesine ses katmaya iman etmişlerin davasını ortaya koymaktadır’ kaydını düştü.

 

 
Ala: ‘One Minute demenin zamanıdır’
 
Tatbikat öğrencilerinden mezuniyet şöleni
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ala: ‘One Minute demenin zamanıdır’
Ala, ‘Bugün dimdik durma zamanıdır. Tekman’ın da ‘one minute’ deme zamanı ...
Fırat’tan sert tepki
Fırat, “Şeyh Said Efendi’nin heykelini dikeceğiz, Ak Parti engel oldu ...
‘Kardeşliğe evet, kalleşliğe hayır’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, partisinin Tekman ...
 
‘Erzurum’a 781 milyonluk yatırım yapıldı’
Tarıkdaroğlu: “İnsanımız için sağlık sektörünü çile olmaktan çıkardık. ...
Palandöken’de marka açılım
Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezince hazırlamış ...
Aydemir: ‘Dadaş’a tarife hacet mi var?
Aydemir, ‘Biz yatırımlarımızı anlatmaktan yorulduk, diğerleri boş hayallerini, ...
 
Ala, ‘Millet iradesine herkes saygı gösterecek’
İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Hınıs ve Tekman ...
Fırat: ‘Bizi bölmeye çalışanlar sandığa gömülecek’
AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat seçim çalışmalarına Tekman ilçesinde sürdürdü.
Taşkesenlioğlu’ndan 28 şubat hatırlatması
Taşkesenlioğlu, İl Müftülüğü ziyaretinde, “Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva