ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>SİYASET
13 Mayıs 2019 Pazartesi - 21:47

“Amerika’sı da Avrupa’sı da gözünü bu seçime dikmiş”

Soylu, 23 Haziran seçimlerine değinerek, “Amerika’sı da Avrupa’sı da Kandil’i de gözünü bu seçime dikmiş durumda. Herkesin tarafı belli. Allah şahit bizim tarafımız da belli.' dedi

“Amerika’sı da Avrupa’sı da gözünü bu seçime dikmiş”

Bağcılarlı vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 23 Haziran seçimlerine değinerek, “Amerika’sı da Avrupa’sı da Kandil’i de gözünü bu seçime dikmiş durumda. Herkesin tarafı belli. Allah şahit bizim tarafımız da belli. 50 gramlık oy pusulasıyla Türkiye’ye dışarıdan yön vermeye çalışanlara gerekli cevabı vermenizi istirham ediyoruz” dedi.

Bağcılar Belediyesi’nin gönül sofralarının dünkü adresi Yıldıztepe Mahallesi oldu. Kapalı Pazar alanında kurulan iftar sofrasına iştirak eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrileriyle beraber orucunu aynı masada açtı. İftarın ardından vatandaşlar, Ramazan etkinliklerini izlemek için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’na akın etti. Sahneye çıkan TV Programcısı Ömer Döngeloğlu, “Rahmet Mevsiminde Kur’an Günlüğü” konulu konferansta Peygamberimiz Hz Muhammed’in (S.A.V) güzel ahlakını ve Asrı Saadet’te yaşayan sahabelerin hayatından örnekler anlattı.

Program sonunda ise; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Etkinlik Alanı’na geldi. Soylu, gençler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Vatandaşları selamlayan Soylu, daha sonra platforma çıkarak alanı dolduran coşkulu kalabalığa seslendi. 31 Mart seçimlerinde verilen destekten dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Soylu, 23 Haziran’da yenilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine değindi.

“BUGÜN İSTANBUL’U VEREN HUKUKSUZLUKLA BERABER YARIN TÜRKİYE’Yİ VERİR”

Seçimde hile yapıldığını dile getiren Soylu, “Diyorlar ki! bir zarfta dört pusula var. Niye bunlardan birini iptal ediyorsun? Çok basit çünkü hileyi bu seçimde sadece büyükşehir belediyesi üstünden yaptılar. Eğer kendi hakkımızı savunamayacaksak, kendi hukukumuzu savunamayacaksak vatandaşın hakkını, hukukunu nasıl savunacağız? Mahalle baskısı oluştursunlar, gazetelerle televizyonlarla üzerimize gelsinler, sosyal medyadan hakaretler etsinler biz de aman bize bir şey yapmasınlar da ne olursa olsun İstanbul’u da verelim. Bugün İstanbul’u veren hukuksuzlukla beraber yarın Türkiye’yi verir. Koltuğun canı çıksın da bu milletin hakkına bir zeval gelmesin. Hepsi budur” diye konuştu.

“Amerika’sı da Avrupa’sı da Kandil’i de gözünü bu seçime dikmiş durumda”

Türkiye dışından da seçimlere karışmaya çalışanlar olduğuna dikkat çeken Soylu, “Bu seçim bir başka seçim. Amerika’sı da Avrupa’sı da Kandil’i de gözünü bu seçime dikmiş durumda. Herkes üst üste açıklamalar yapıyor. Herkesin tarafı belli. Allah şahit bizim tarafımız da belli. İnşallah milletimizin tarafı da belli. 50 gramlık oy pusulasıyla Türkiye’ye dışarıdan yön vermeye çalışanlara gerekli cevabı vermenizi istirham ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ya okyanus ötesinin bir arka bahçesi olacak ya da aziz milletimizin küresel güç merkezi olacak. İstanbul’un dünya üzerinde önemli bir yere geldiğini belirten Soylu, “İstanbul sadece İstanbul’daki insanların yaşadığı bir şehir değil. Aynı zamanda dünyanın baş şehri olmaya yönelik güçlü adımlar atıyor. Küresel bir güç merkezi, küresel bir kuvvet merkezi olma konusunda bir adım atıyor. Bir karar vereceğiz. Ya okyanus ötesinin bir arka bahçesi olacak ya da aziz milletimizin bütün dünyaya kendi gücünü haykırdığı küresel güç merkezi, kuvvet merkezi olacak. ‘Ben İstanbul’da yaşıyorum’ diyen herkesin bunu söylediği zaman dünyadaki bütün vatandaşların bir adım geri çekildiği, güçlü memleketin, güçlü insanların ve herkesin aşık olduğu bir şehrin insanı olarak tanımladığı bir şehir olacak” ifadelerini kullandı.

Soylu, konuşmasını “İstanbul’da 23 Haziran’da yarım kalan işimizi tamamlayacağız. İnşallah Lokman Çağırıcı başkanımıza, Cumhur ittifakımıza nasıl bir destek vermişseniz aynı şekilde o desteğin daha güçlüsünü İnşallah 23 Haziran’da sizden istiyoruz” diyerek bitirdi.

Konuşmanın ardından sahneden inen Soylu, kendisini bekleyen kalabalığın arasına karıştı. Soylu’ya gösterilen yoğun ilgiden dolayı izdiham oluştu. Çağırıcı ve Soylu daha sonra Ramazan Etkinlik Alanı’nda bulunan stantları gezdi. Soylu, konuk olduğu stantlarda vatandaşlarla uzun sohbetler etti. Soylu’yu ağırlayan dernek yöneticileri, yöresel ürünlerden de ikram etti. Kendisi de Trabzonlu olan Soylu, Bağcılar Trabzonlular Derneği’nde kendisi için yapılan mıhlamadan yedi.

Soylu’nun katıldığı programa Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve muhtarlar da iştirak etti.

 
Doğu’da atletizm heyecanı yaşandı
 
1919 metre Türk bayrağı ile yürüyüş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli, Ülkücü şehitlerin aileleriyle buluştu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü şehitlerin anneleriyle Anneler ...
Karataş’tan Anneler Günü mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Sekmen’den Gürkan’a ziyaret
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Malatya Büyükşehir ...
 
Sekmen’den Hilalkent istişaresi
Teravih sonrası hem esnafı ziyaret eden ve hem de kahvehane sohbetlerine ...
“Türk milleti bu tiyatroyu daha önce izledi”
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Usulsüzlük yok’ diyemeyenler ‘hak, ...
"Cumhur İttifakı, yeni bir Çanakkale ruhudur”
Bahçeli, “Cumhur İttifakı Türkiye’nin yeni bir Çanakkale ruhu, Milli Mücadele ...
 
Sekmen’den Palandöken istişaresi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Teravih sonrası sohbetlerinin ...
Çelik’ten YSK kararına saygı vurgusu
Çelik, “YSK oy çokluğu ile bu kararı aldı. YSK birinin elinden alıp bir ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Herkes işini yapacak’
Erdoğan, “Bundan sonra da tabii ki bizden bu tavırlarınızla ülkemizin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva