ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>GUNCEL
12 Haziran 2016 Pazar - 14:26

Altıparmak: ‘Erzurum’un gönlümüzde ayrı yeri var’

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından organize edilen programla son valiler kararnamesiyle Denizli’ye atanan Vali Ahmet Altıparmak onuruna iftar yemeği düzenlendi.

Altıparmak: ‘Erzurum’un gönlümüzde ayrı yeri var’

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), son Valiler Kararnamesi ile Denizli Valiliği’ne atanan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın onuruna bir iftar verdi.
Palandöken Kayak Merkezi’ndeki bir otelde düzenlenen iftara, Vali Dr. Altıparmak’ın yanı sıra, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Lapanta, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, belediye başkanları, vali yardımcıları, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, ETSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, ETSO Meslek Komitesi Başkanları, İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarının başkanları ve üyeleri ile basın mensupları katıldı.
ETSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programında ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik bir konuşma yaptı. Erzurum’a veda eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın görev süresince şehrin kurumlarının iyi bir sinerji kazandığı kaydeden Başkan Yücelik, “Zaman çok hızlı akıp gidiyor. 3 yıl gerçekten çok hızlı geçti. İnsanın yaptığı hizmetler, iyilikler hep ardından takdir ediliyor. Siz de şehrimizin gelişmesi, kalkınması için kıymetli hizmetler yaptınız, güzel işlerin başlangıcına vesile oldunuz. İş dünyasıyla, bürokrasiyle sivil toplum kuruluşlarıyla çok iyi ilişkiler kurdunuz. 3 yıl boyunca çok uyumlu çalıştık. Bütün hizmetleriniz için Erzurum adına size teşekkür ediyorum. İnşallah yeni görev yerinizde de başarılı olursunuz ve Allah görevinizde daha iyi yerlere gelmenizi nasip eder” diye konuştu.
Başkan Yücelik’in ardından, Vali Dr. Ahmet Altıparmak gibi Erzurum’a veda edecek olan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ve Erzurum Bölge İdare Mahkemesi 2. İdare Mahkemesi Başkanı Hakim Bünyamin Akdağ da kısa birer konuşma yaptılar.
Programda son olarak Vali Dr. Ahmet Altıparmak veda konuşması yaptı. Konuşmasında, Erzurum’dan ayrılacak olmanın hüznünü yaşadığını ifade eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum ve Erzurumluların bekası için yapılan çalışmalarda aksama olmayacağını söyledi. Vali Altıparmak konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “3 yıldan fazla bir zamandan beri Erzurum’dayım… Geçmişte de Erzurum’un bizim gönlümüzde ayrı bir yeri vardı. Bugün artık gönlümüzdeki o yeri biraz daha sağlamlaşmış oldu. Bu süre içerisinde Erzurum’u daha iyi gördük, dostlar edindik, elimizden geldiğince katkı sağladık. Velhasıl bağımız daha da güçlendi. Mekanları güzelleştiren ne binalar, ne o şehrin güzelliği, ne dağları ne denizleri değildir. Mekanları güzelleştiren insanlardır. Mekanı güzelleştiren sizlersiniz, sizin güler yüzünüz, samimi oluşunuz ve bu ülke için açık yüreklilikle çalışıyor olmanızdır.”
Erzurum’un meselelerinin çözümü için bütün şehir halkının, siyasilerin, kamu kurumlarının amirlerinin, üniversitelerin ve sivil toplum kuruluşlarının çok samimi gayretleri olduğunu belirten Vali Dr. Ahmet Altıparmak bunun için herkese teşekkür etti.
Vali Altıparmak konuşmasının ardından, başka illere atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ve Erzurum Bölge İdare Mahkemesi 2. İdare Mahkemesi Başkanı Hakim Bünyamin Akdağ’a şehre hizmetlerinin anısına birer şilt verdi.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik ise Vali Altıparmak’a Erzurum hatırası olarak pirinç bir semaver hediye etti. Ayrıca, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay da Vali Altıparmak’a bir şilt verdi.
 

 
Yeni Nesle rölyefli mesaj
 
Yalova’da Erzurum İftarı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Maltepe Erzurum Günleri’ni yaşayacak
Ağırman: 'Maltepe sahilinde Erzurum’a yakışır bir şekilde içerisinde tüm ...
Ilıcalı, Uygur Ailesinin duasını aldı
AK Parti Milletvekili Ilıcalı, Olur’un Kaledibi Köyü’nde ikamet eden ...
Altıparmak: ‘Allah’a Emanet Ol Erzurum’
Son Valiler Kararnamesiyle Denizli’ye atanan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, ...
 
Vali Azizoğlu Erzurum yolunda
İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valisi olarak atanan ...
Altıparmak Erzurumlulardan Helallik İstedi
Denizli’ye atanan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Cuma namazında cemaatten helallik istedi.
Orhan’dan sürpriz iftar ziyareti
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve AK Parti Aziziye İlçe ...
 
Vali Altıparmak veda turunda
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, veda ...
Aşkale’de Kardeşlik Sofrası
Büyükşehir Belediyesi’nin Aşkale ilçesinde gerçekleştirdiği birlik ve ...
Nusaybin’deki Mehmetçiğe Moral köprüsü
Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi öğrencileri Mardin Nusaybin’de terör ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva