ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>GUNCEL
11 Nisan 2015 Cumartesi - 14:57

Aksak: ‘Rabbime şükrediyorum’

K Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “İki dönem alnımızın Akı ile ülkemize, milletimize, Erzurum’a ve Erzurumlulara hizmet etme imkânı veren rabbime şükrediyorum”dedi

Aksak: ‘Rabbime şükrediyorum’

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “İki dönem alnımızın Akı ile ülkemize, milletimize, Erzurum’a ve Erzurumlulara hizmet etme imkânı veren rabbime şükrediyorum” dediği teşekkür metninde Türkiye’nin AK Parti iktidarları döneminde çok büyük kazanımlar elde ettiğini belirtti.

AKSAK’TAN DAĞERLENDİRME

Aksak, “Bize iki dönem alnımızın akı ile Erzurum Milletvekili olarak ülkemize ve Erzurum’a hizmet etme imkânı veren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bu iki dönemde Erzurum Milletvekili olarak şahsıma listede yer veren AK Parti Kurucu Genel Başkanımız Başkomutan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum” dediği teşekkür açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti çok zor bir dönemde Türkiye’de işbaşına geldi. Türkiye’de güven ortamı bozulmuş, koalisyon hükümetlerinin bir biri ardına açıkladığı devalüasyonlar, milletimizin her geçen gün gelecekten umudunu kestiği günler yaşanıyordu. Parlamento dışı güçler; hükümetleri yönlendiriyor, hükümet kurup, hükümet yıkıyordu. İş başındaki hükümetler; memur maaşlarını ödeyebilmek için IMF kapısında aylarca bekliyordu. Allah’a şükür, bugün o kara günler bitmiş ve Türkiye IMF’ye borç veren ülke konumuna gelmiştir. AK Parti’nin tesis ettiği güven ortamıyla birlikte; Türkiye hızla büyüyen, içeride istikrarlı, dışarıda itibarlı bir ülke konumuna gelmiştir.

Marmaray, Üçüncü Havaalanı, Kanal İstanbul gibi uluslar arası projelerle, hızlı tren, bölünmüş yollar, her ile üniversite, havaalanları, şehir hastaneleri, spor tesisleri gibi ulusal projeler Ak Parti iktidarları ile gerçekleşen devasa projelerdir. Bunların yanı sıra inanç ve eğitim özgürlükleri alanlarında atılan adımlar reform niteliği taşıyan gelişmeler olmuştur. Kur’an Kurslarının kapatıldığı, başörtüsünün yasaklandığı, İmam-Hatiplerin kapısına kilit vurulduğu kara günleri yaşayan Türkiye, AK Parti iktidarı ile çok şükür bugün, yasakların, vesayetin ve katsayı adaletsizliğinin ortadan kalktığı AK günlere ulaşmıştır.

ERZURUM’U BİR BÜTÜN OLARAK GÖRDÜK

Milletvekilliği yaptığımız iki dönem boyunca kapımızı Erzurum’a ve Erzurumlulara her zaman açık tuttuk. Kurumlarımızın, belediyelerimizin ve vatandaşlarımızın talepleri ile yakından ilgilendik. Herhangi bir ayrım yapmadan tüm Erzurum’u bir bütün olarak gördük. Erzurum’a ikinci üniversitenin kurulmasında, karayolları çalışmalarında, baraj ve gölet projelerinin hayata geçirilmesinde, ilçelerimize doğalgaz hizmetinin gelmesinde, belediyelerimizin su, kanalizasyon ve diğer projelerinin tamamlanmasında ve yine belediyelerimizin yatırım yapmasına ve hizmet üretmesine fırsat vermeyi bırakın maaş ödemelerini dahi yapamadıkları işçilerin başka kurumlara devredilmesi gibi hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük gayretler sarf ettik. Deriye doğru baktığımda çok şükür, bu çalışmaların büyük çoğunluğunu gerçekleştirme mutluluğunu yaşadık.

Ülkemizin ve Erzurum’un AK Parti iktidarları 12 yılda elde ettiği kazanımların daha yukarıya taşınması için elimizi uzattığımız taşın altından çekmeyeceğiz. Yine üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için sadece elimizi değil gerekirse tüm gövdemizle taşın altına girmekten çekinmeyeceğimiz gibi bugünde yarında ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve refahı için bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesi istiyorum.

Erzurum Milletvekili olarak görev yaptığım 23. ve 24. dönemlerde; hesap ve kitap yapmadan samimiyetle davaya inanmış ve Erzurum’a emek veren tüm teşkilat mensuplarımıza ve AK Parti’ye gönül vermiş tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Üzerimize aldığımız emaneti layıkıyla taşımanın gönül huzuru ile Erzurum kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.”

 
Bu okulun sporda rakibi yok
 
SP Erzurum aday listesi açıklandı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 5 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Can DADAŞ 12 Nisan 2015 Pazar 15:57

Muhyettin bey TBMM'nin renkli simalarından dı.Oturumlarda ki kavgalarda hep ön saflarda oluşu hatıralardan çıkmayacak. Kapsının Erzurumlulara açık olduğunu söylüyor. Umarım öyle olmuştur ki üçüncü döneme giremedi.

Yorumu oyla      8      6  
HELAL 11 Nisan 2015 Cumartesi 16:52

MUHYETTIN BEYLE AYNI PARTILI OLMAMIZA RAGMENKENDINI SEVIYORUM YANINA GITTIYIMDE GERCEKTAN KAPISI ACIKTI LAKIN YANINDA KUMELENEN ŞER GUCLERI GOREMEDI ONLARDA ONU HARCADI ALLAH İŞINI RAST GETIRSIN

Yorumu oyla      7      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu çayı köprüleri yıktı
Oltu İlçesinde Perşembe günü gece sabaha kadar yağan sağanak yağmurla ...
Oltu Emniyet Müdürü öğrencileri ağırladı
Oltu Atatürk İlkokulu 3 B sınıfı öğrencileri 10 Nisan Polis Haftası nedeni ...
170. Yılda Polis ve halk gönül gönüle
10 Nisan Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Pasinler İlçe Emniyetince ...
 
Oltu’da 170’inci yıl coşkusu
Türk Polis Teşkilatının 170. yıldönümü Oltu'da bir dizi etkinliklerle kutlandı.
Polis ve halk 170’inci yıl coşkusunda buluştu
Narman İlçe Emniyet Amirliğince Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl ...
Tekman’da sel
Tekman ilçesinde Perşembe günü akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ...
 
Pasinler’de Polis-Esnaf buluşması
4-10 Nisan tarihlerinde her yıl kutlanan ve bu yıl Türk Polis Teşkilatının ...
‘Şehit yakınlarıyla gönlümüzü birleştirdik’
M.COŞKUN-Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatem ...
Ak Parti adayları açıklandı
AK Parti Erzurum milletvekili adayları açıklandı. Liste birde İçişleri ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva