ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SİYASET
6 Ekim 2015 Salı - 14:58

Akdağ gündemi değerlendirdi

Akdağ, ‘Ülkenin selameti için, kalkınmasının artarak devamı ve topyekûn huzuru için kesinlikle AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi gerekiyor. İnşallah 1 Kasım ülkemizin ve milletimizin yeniden şaha kalkışının başlangıcı olacak.’dedi

Akdağ gündemi değerlendirdi

Akdağ, ‘Ülkenin selameti için, kalkınmasının artarak devamı ve topyekûn huzuru için kesinlikle AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi gerekiyor. İnşallah 1 Kasım ülkemizin ve milletimizin yeniden şaha kalkışının başlangıcı olacak.’dedi

ŞEHİRDER ZİYARETİ

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Recep Akdağ, Erzurum’un önemli STK’larından ŞEHİRDER’in yeni hizmet binasına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Şehre dair birçok konuda istişare yapılan ziyarette Recep Akdağ ülke gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Akdağ’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

SİYASETTE NEZAKET VE AHLÂK VURGUSU

“Recep Akdağ, son zamanlarda ülkemizdeki siyasi tartışmalar ülke meselelerinden çok kişisel husumet ve tahammülsüzlük noktasına vardı adeta. Ülkemizin en sıkıntılı zamanlarında tüm gövdesini taşın altına koymaktan çekinmeyen cumhurbaşkanımıza karşı yürütülen kara propagandanın farkındayız. Cumhurbaşkanımıza yönelik yapılan hücumlar, eleştiri sınırlarının çok ötesine geçmiştir, art niyetli ve kasıtlıdır. Gerek devlet geleneğimizde gerekse yüce milletimizin kültür ve irfan dünyasında devlet büyüklerine karşı böyle bir saygısızlık, ölçüsüzlük yoktur. Biz biliyoruz ki aslında cumhurbaşkanının nezdinde tahammül edilemeyen şey, Türkiye Cumhuriyeti’nin iç ve dış müdahalelere rağmen engellenemeyen kalkınması, gelişmesi ve demokratikleşmesidir. Aziz milletimiz devletimizin ve cumhurbaşkanımızın üzerinde oynanmak istenen algı operasyonlarının farkındadır.

Siyasette hataların ve eleştirilerin olması elbette doğaldır. Beklenen, bu eleştirilerin nezaketten ve ahlâktan uzaklaşmaması, yapıcı olmasıdır. Birbirimize saygımızı kaybedersek bir araya gelmekte zorlanırız, uzlaşı kültürümüzü kaybederiz. Ayrıca kişisel çekişmeler, dünyanın en huzursuz coğrafyalarından birinin yanı başında bulunan ülkemizde bizi ülkenin asli ve hayati meselelerinden uzaklaştırır.

HDP, KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ DEĞİLDİR

Biz çocukken büyüklerimiz jandarma zulmünden bahsederdi. Ancak bu zulmü gören Kürtüyle, Türküyle tüm milletimizdi. Darbe anayasalarının insanımız üzerindeki antidemokratik uygulamalarını büyük oranda ortadan kaldıran AK Parti’dir. Şu an bir Kürt, polis zulmü görmüyor, jandarma zulmü görmüyor; ama terör örgütü PKK, Kürt kardeşlerimize zulmediyor. Erzurum’un güney ilçelerinde ve ülkemizin güneydoğusunda halkı en çok mağdur eden terör örgütüdür. Halkı haraca bağlayan, halka her türlü keyfi baskıyı yapan, halkın çocuklarını zorla dağa kaldıran PKK’dır. Güney ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımız da bu baskıdan bunalmış durumda. Artık bunlar olmayacak. Devletimizin güvenlik güçleri, devletimizin iyi niyetini istismar eden terör örgütlerinin üzerine kararlılıkla gitmektedir. Biz halkımızın huzurunu bozan eşkıya ile uğraşırken HDP’nin vekilleri “Sırtımızı dağa verdik, şuna buna verdik!” diyorlar. Soruyorum, ne için? Amacınız ne? Dış güçlerin piyonu Marksist, Leninist örgütlenmelerin asıl amacı başka. Amaçları arasında kesinlikle halkın refahı, inanç özgürlüğü yoktur.

Ülkenin selameti için, kalkınmasının artarak devamı ve topyekûn huzuru için kesinlikle AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi gerekiyor. Gezdiğimiz her yerde halkımızda aldığımız enerjiyle rahatlıkla söyleyebilirim ki inşallah 1 Kasım ülkemizin ve milletimizin yeniden şaha kalkışının başlangıcı olacak.

ORTAK AKLI VE İNSAN EĞİTİMİNİ ÖNCELEYEN STK’LARA İHTİYAÇ VAR

Şehrimizin ve ülkemizin tüm siyasi yapılanmaların ötesinde şehir ve ülke meselelerine yoğunlaşan ve toplumun ortak aklı olabilecek STK’lara ihtiyacı var. Bir sivil toplum örgütü, farklı siyasi eğilimlerden de olsa nitelikli ve dertli insanları ülke ve şehir meselelerinde bir araya getirebilmelidir. Gördüğüm kadarıyla ŞEHİRDER başta eğitim olmak üzere gençliğin ve şehrin meselelerini dert edinmekle kalmamış, ciddi çalışmalar gerçekleştirmiş ve ayrıca çok güzel bir hizmet binası yapmış. Kutluyorum kendilerini, başarılarının devamını diliyorum.”

ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş da ziyaretlerinden dolayı Recep Akdağ’a teşekkür ederek projeleri ve yayınları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda Ertaş, Sayın Akdağ’a ŞEHİRDER’in ortaya çıkardığı II. Abdülhamit’in Erzurum fermanını hediye etti.

 
Büyükşehir’den estetik yaklaşım
 
Deligöz: ‘Halkımız AK Kararda buluşacak’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: 'Niyet Hayır, Akibet de Hayır olacak'
Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’un tarihi ticaret vizyonunu ifade eden ...
MHP adayları piknik şöleninde buluştu
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Milletvekili adayları ...
Deligöz Oltulularla buluştu
AK Parti milletvekili adayı Orhan Deligöz seçim çalışmalarını Oltu ilçesinde sürdürdü.
 
AK Partili Kadınlar ilçe turunda
AK Parti İl teşkilatı, teşkilatta daha önce görev almış yönetici ve teşkilat ...
Yaptırmış: "AK Parti huzurun teminatı"
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına ...
Akdağ, ‘Terörle mücadelede kararlıyız’
Güvenlik güçlerinin milletin huzur ve selameti için gece gündüz çaba gösterdiğini ...
 
Yeşilyurt’tan AK Buluşmaya davet
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Erzurumluları Başbakan Ahmet ...
Atalay, ’Esnaf terörden dertli’
Atalay, “Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde yaşanan terör olayları, turizmden ...
Erzurum Başbakan’ı bekliyor
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 6 Ekim Salı günü Erzurum’da yapacağı miting ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva