ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SİYASET
17 Şubat 2014 Pazartesi - 17:25

Akdağ’dan 30 Mart vurgusu

Akdağ, “milletvekillerimiz hem de partimizin tüm kademeleri milletimizle her an temas halinde. Milletimizde bu siyasi anlayışa teveccühünü hamdolsun her seçimde gösteriyor. İnanıyorum ki 30 Martta yapılacak olan yerel seçimler dede bu ilgiyi gösterecektir 2dedi

Akdağ’dan 30 Mart vurgusu

 ERZURUM (İHA) - Eski Sağlık Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İlçe Teşkilatının düzenlediği ev toplantısın da vatandaşla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular. Palandöken İlçesin de Osman Gazi ve Yunus Emre Mahallelerin de gerçekleştirilen Ev toplantılarına Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
PALANDÖKEN DE EV TOPLANTILARI YAPILDI
 Palandöken İlçesin de Yıldızkent Osman Gazi ve Yunus Emre Mahallelerin de organize edilen ev toplantılarına gösterilen yoğun ilgiden dolayı bir hayli memnun olan Eski Sağlık Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahallelilerin hizmetler konusunda istek, şikayet ve önerileri dinlediler.
İLÇE BAŞKANI YEŞİLYURT, TOPLANTILARI ÖNEMSİYORUZ
 AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı olarak sürekli vatandaşla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermeye ve yapılacak olan faaliyetler hakkında karşılıklı istişare yapmaya devam ediyor.
 Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ; “Teşkilat olarak Eski Bakanımızı ve Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Sekmen ile İlçe Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Bulutlar’ın katılımıyla yaptığımız ziyaretlerle vatandaşlarımızla birlikte bir araya gelip sohbet etmeyi önemsiyoruz. Seçimlerden önce ziyaret ettiğimiz aileleri seçim sonrasında da yine vekillerimiz ile birlikte ziyaret ederek hükümetimizin belediyemizin ilçe teşkilatı olarak çalışmalarını aktarmayı amaçladığımız gibi vatandaşın talep ve önerilerini dinliyoruz. Vatandaşlarımız hükümetin işleyişinden ve Başbakanımızın kendilerine olan desteğinden memnun olduklarını belirtiyorlar. Yaptığımız ziyaretlerden de memnun kaldıklarını ve kendi istekleriyle AK partiye üye olduklarını söylediler. Bizlerde bu bağlamda ev ev gezerek elimizden geldiğince her evin kapısını çalarak vatandaşların dertlerini dinliyor, hal hatır sorup hasbihal ediyoruz” dedi.
 HİÇBİR ZAMAN MİLLETTEN KOPMADIK
 Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ da İlçe teşkilatının düzenlediği ev ziyaretleri programlarına katıldı. Mahalle sakinleri ile bir süre hasbihal eden Prof. Dr. Akdağ, mahallenin ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek talepleriyle ilgilendi. Akdağ; ‘TBMM olarak yoğun bir yılı geçiriyoruz. Gerek düzenlemeler gerekse yapısal reformlar getiren birçok yasayı TBMM’de görüştük ve görüşmeye devam ediyoruz. Tabi bunun yanında milletimizle iletişim kanallarımızı hiç aksamayacak şekilde çalıştırıyoruz. TBMM çalışmalarından geri kalan vakitte ilimizde vatandaşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ile buluşuyoruz. Onların görüş ve önerilerini dinliyoruz. AK Parti’nin ve Başbakanımızın en önemli özelliğinden biri hiçbir zaman milletten kopmamış olmasıdır. Parti kurulduğundan bu yana hem tüm milletvekillerimiz hem de partimizin tüm kademeleri milletimizle her an temas halinde. Milletimizde bu siyasi anlayışa teveccühünü hamdolsun her seçimde gösteriyor. İnanıyorum ki 30 Martta yapılacak olan yerel seçimler dede bu ilgiyi gösterecektir çünkü ülkemizin göz bebeği olan Başbakanımıza yönelik çok acımasızca bir saldırı var bu saldırılara 30 Martta cevap vermeliyiz bu yüzden halka yani sizlere çok ihtiyacımız var ” dedi.
 BULUTLAR VE SEKMEN VATANDAŞLARIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ ALIYORUZ
 Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen ise,“ İlçe teşkilatımız ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etmeyi, imkanlarımız dahilinde sorunlarına çözümler üretmeyi son derece önemsiyoruz. Belediye olarak yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Yapacağımız projelerde de karşılıklı istişare ederek vatandaşımızın görüşlerini alıyoruz. Bu seçimlerin bu ülke için ne kadar önemli olduğunu ve ülkenin istikrarı için Ak Partimize oy istiyoruz ” dedi.
 

 
ZF Sığırcılık tesislerine kavuşuyor
 
Ala: ‘Dedikoduyla devlet yönetilmez’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Diyanet- Sen seçime gidiyor
Memur-Sen’e bağlı Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanlığının 23 Şubat 2014 ...
Korkut’tan yüzde 75 hedefi
Korkut, "Çocukların gönlünü almak farklı bir şey, ama anne babalarının ...
‘Sandığa müdahaleye izin vermeyiz’
İçişleri Bakanı Efkan Ala, 30 Mart yerel seçimleri için bütün tedbirleri ...
 
SP Palandöken adayını açıkladı
İHSAN KUMRU-Yerel seçimler için ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmaya ...
Aziziye Belediyesi’ne 5 yılda 9 yeni araç
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediyenin hizmet zincirine yeni ...
Meclis olağanüstü toplanacak
Erzurum İl Genel Meclisi Çarşamba günü olağanüstü toplanacak. Meclis toplantısında ...
 
Sıra Erzurum Büyükşehir Meclisi’nde
ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, Türkiye’de Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin, ...
Ala: ‘Türkiye bir eşiğe geldi’
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Türkiye’nin bir eşiğe geldiğini belirterek, ...
Bakan Ala’ya coşkulu karşılama
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Havalimanı’nda hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva