ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Gençlig’de şampiyonlar belli oldu
Gençlig’de şampiyonlar belli oldu
Çiftçi Oltu esnafını dinledi
Çiftçi Oltu esnafını dinledi
Tablet hayalini Çiftçi gerçeğe dönüştürdü.
Tablet hayalini Çiftçi gerçeğe dönüştürdü.
 Vali Çiftçi’den Başkan Çelebi’ye ziyaret
 Vali Çiftçi’den Başkan Çelebi’ye ziyaret
112 çalışanları yasta
112 çalışanları yasta
HABERLER>SİYASET
27 Kasım 2015 Cuma - 02:15

Akdağ: ‘Kurumsal yapıyı ileriye taşıyacağız’

AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini devralan Recep Akdağ, "Bu partinin çatısı altında, şahıslardan çok, bu kurumsal yapıyı ayakta tutmak ileriye taşımak gerekiyor. Biz de buna gayret edeceğiz" dedi.

Akdağ: ‘Kurumsal yapıyı ileriye taşıyacağız’

AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini devralan Recep Akdağ, "Bu partinin çatısı altında, şahıslardan çok, bu kurumsal yapıyı ayakta tutmak ileriye taşımak gerekiyor. Biz de buna gayret edeceğiz" dedi.

AK Parti'de yapılan son MYK toplantısında, Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Fatma Betül Kaya, AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini Erzurum Milletvekili eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a devretti.

KAYA’NIN KONUŞMASI

Parti genel merkezinde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Kaya, 13 Eylül'de Ekrem Erdem'den AR-GE başkanlığı görevini devraldığını anımsatarak, AK Parti'nin Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek siyaset akademilerini hayata geçirdiğini belirtti.

Siyaset akademilerinden belediye başkanı, milletvekili ve önemli siyaset adamlarının çıktığını ifade eden Kaya, "İnsana doğru bilgiyi taşıma anlamında çok önemli icraatları olmuştur siyaset akademilerinin. Her türlü bilgi ve teknolojiyi en üst düzeyde AK Parti bir siyasi parti olarak ilk kullananlardan biridir" diye konuştu.

Görevi devraldıktan sonra 1 Kasım seçimlerinde, AK Parti ailesi olarak her türlü AR-GE faaliyetini üst düzeyde kullandıklarını dile getiren Kaya, bütün iller ve ilçelerde seçime endeksli anketler ve kamuoyu çalışmaları yaparak seçimlere yönelik stratejiler geliştirdiklerini bildirdi.

Fatma Betül Kaya, 58, 59 ve 60. hükümetlerde Sağlık Bakanlığı yapan Recep Akdağ'a görevini devrediyor olmaktan onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, "Sayın Bakanımız, Sağlıkta Dönüşüm Projesinin mimarlarından, gerçekten çok büyük dönüşüme sağlıkta imza attı. Bütün insanlara dokunan bir sağlık sisteminin öncüsü oldu. Bizi gerçekten çok güzel bir şekilde temsil etti" ifadesini kullandı.

"KURUMSAL YAPIYI AYAKTA TUTMAK GEREKİYOR"

AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini devralan Akdağ da AK Parti çatısı altında millete hizmet etmenin büyük bir şeref olduğunu söyledi. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne "milletin hizmetkarı olmayı kendisine şiar edinmiş bir parti" olduğunu vurgulayan Akdağ, "Çocukluğumuzdan beri önce hayal ettiğimiz, sonra yaşadığımız davamızı bu çatı altında temsil etmeye çalışıyoruz. Çok değerli kardeşlerimizle birlikte hizmete gayret ediyoruz. Bunun için Allah'a şükrediyorum" dedi.

Bayrak taşıdıklarını ve bu bayrağın zaman zaman arkadaşlar arasında devredildiğini ifade eden Akdağ, bu çatı altında millete hizmet etmeye devam edeceklerine dikkati çekti.

AK Parti'nin kurumsal yapısını tamamladığına işaret eden Akdağ, "Bu partinin çatısı altında, şahıslardan çok, bu kurumsal yapıyı ayakta tutmak ileriye taşımak gerekiyor. Biz de buna gayret edeceğiz" dedi.

"1 KASIM'DA MİLLETİMİZ SIRTIMIZA ÖNEMLİ BİR MESULİYET DAHA KOYDU"

Recep Akdağ, "1 Kasım'da milletimiz bizim sırtımıza önemli bir mesuliyet daha koydu. Ben bunu hep şöyle tarif ediyorum, 1 Kasım'da ne oldu? Genelde bir zafer kazandığımızdan bahsediyoruz. Ben de diyorum ki aslında 1 Kasım'da şöyle bir iş yaptık, ağır bir yük vardı biz bunu kendi omuzlarımıza kendi başımıza koyamıyorduk, ağır bir yük çünkü millete gittik dedik ki 'Bir yük var bizim sırtımıza koyar mısınız?' Herkes de el attı şimdi yükü sırtımıza aldık. Allah bu yükü layıkı vechiyle taşımayı hepimize nasip etsin" diye konuştu.

Akdağ, AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini devraldığı Kaya'ya porselen tabak hediye etti.  Devir teslime törenine, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Ekonomi İşleri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, milletvekilleri ve diğer partililer katıldı.

 
Erzurum’da 10 ayda 160 şirket kuruldu
 
‘Milletten niye çekiniyoruz?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dadaşlar memnun
M.COŞKUN-Erzurum’da, 64. Hükümette Efkan Ala’nın İçişleri Bakanı olarak ...
Akdağ, Genel Başkan Yardımcısı oldu
Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, ...
DABB seçime gitti
Doğu Anadolu Belediyeler Birliği Meclisi Birlik Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu’nun ...
 
MHP’de Yazıcı dönemi
1 Kasım seçimleri öncesi Ahmet Anatepe'nin istifasıyla boşalan MHP il ...
Hilal Demir: ‘Kadına şiddete hayır..!’
AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Hilal Demir, Kadına Yönelik ...
Dadaştan Dadaş'a devir
İçişleri Bakanı Ala “Çok kıymetli kardeşimden bu görevi devralmanın onurunu ...
 
Başaran öğretmenlerin sevincini paylaştı
Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ...
Aydemir: ‘Ülkemiz İçin Hayırlı Olsun’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir 64’üncü Hükümetin Türkiye ...
Erzurum’da Ala sevinç
64’üncü hükümette 62’inci hükümette de bakanlık görevinde bulunan, 25’inci ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva