ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Şehitlere vefa
Şehitlere vefa
Kene popülâsyonuna dikkat!
Kene popülâsyonuna dikkat!
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
HABERLER>SPOR
19 Ağustos 2014 Salı - 00:11

Akçay Erzurum kampını değerlendirdi

Erzurum ve Avusturya'da yapılan bir aylık çalışmaları değerlendiren Akçay, "İki aşamalı kamp yaptık. Birinci aşama fiziksel ve fitness özelliklerimizi geliştirmeye yönelikti. İkinci kampta taktik ve teknik yapılanma üzerinde yoğunlaşmıştı." dedi

Akçay Erzurum kampını değerlendirdi

Akhisar Belediyespor, Avusturya kampından sonra verilen 3 günlük iznin ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde ilk çalışmasını yaptı.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1. etap Erzurum ve 2. etap Avusturya kampını değerlendirdi. Futbolcular sahaya çıkmadan önce Akhisar Belediyespor yöneticisi kasap Zekeriya Güneş, Dana kesti ve futbolcuları anlına ve ayakkabısına kan sürdü.

 Erzurum ve Avusturya'da yapılan bir aylık çalışmaları değerlendiren Akçay, "İki aşamalı kamp yaptık. Birinci aşama fiziksel ve fitness özelliklerimizi geliştirmeye yönelikti. İkinci kampta taktik ve teknik yapılanma üzerinde yoğunlaşmıştı. Beş hazırlık müsabakasını ikinci kampa ayırdık. Şu anda taktik açıdan yüzde 50'lik fiziksel açıdan yüzde 80'lik bir yol kat ettik. Taktiksel açıdan bu 15 günlük süreyi sağlıklı değerlendirmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. 3. bölgedeki hareketliliğimizi biraz daha yükseltmek zorundayız. Bunun dışında genel anlamda disiplin adına camiamızı iki farklı alanda iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Biz topu rakip kaleye atmayı başarı olarak aldığımızdan çıtayı biraz daha yüksek tutmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle üçüncü bölgedeki aktivasyonlarımızın yeniden canlı dinamik hale getirilmesi getirilmesini tekrar vurguluyorum. Maç kaybetmiş veya kazanmış olmak hazırlık müsabakaları için çok önemli değil ama yinede bir önem taşıyor. Esas önemli olan felsefenin hayata geçirilmiş olması. Kadromuza iki oyuncu daha katmak istiyoruz. Hem ekonomi olarak bize uygun hem de bize yarar sağlayabileceği düşüncesi bir arada olduğu için oyuncu seçimimiz biraz uzuyor. Kulübümüzün ekonomik yapısını düşünmek zorundayız" dedi.

 "GERÇEKÇİ HEDEFLER KOYMAK ZORUNDAYIZ"

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Akçay, gerçekçi hedefler koymak zorunda olduklarını vurgulayarak, "Bu ligin kalıcı takımı olmak en büyük hedefimiz ondan sonraki hedeflerimizi zaman gösterecek. Bazı teknik adamlar ilk dört, beş haftayı kapsayan bir hazırlık dönemi belirliyor. Biz daha çok bir iki haftalık bir bocalama süremiz olabilir. Ondan sonra büyük bir oranda istikrarın gelmesi gerekiyor. Fazla transfer yapan takımlar arasında kendimi görmüyorum. Ana transfer olarak şu anda 3 veya 4 transfer söylenebilir diğer transferlerin bir çoğu genç transfer ve yatırımla alakalı. 21 oyuncu kaybetmiş olan bir takım için 8 tane yeni oyuncu gelmiş olması yüksek bir oran değil. Niasse’nin kaleye gidişi ile Gekas’ın kaleye gidişi birbirinden farklı. Takımın pas oyununu biraz küçültmek zorundayız. Koşu mesafelerini biraz küçültmek zorundayız" diye konuştu.

 BAŞKAN ERYÜKSEL: "BİR VEYA İKİ TANE DAHA TRANSFER YAPABİLİRİZ"

 Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. 39 kişilik kadroyu 18'e düşürdüklerini ifade eden Eryüksel, "İlk adım olarak hocayla beraber yaptığımız toplantıda bunu 18’e düşürdük. Kalan 21 arkadaşımızla tek tek görüştük kendilerine teşekkür ettik. Bu sene devam edemeyeceğimizi söyledik ve şu anda yüzde 95 seviyesinde de anlaşmalarımızı karşılıklı feshettik. Onların yerine de gördüğünüz gibi burada 4’ü yabancı 5’i Türk 9 kişiyi şu anda kadromuza ilave ettik. 23 kişiyle yeni sezona hazırlanmaya başladık. İlk önce Erzurum’a gittik Erzurum’da bir kamp yaptık bayrama kadar sonra o bittikten sonra da bayramın 4. günü İstanbul’da toplandık oradan Avusturya’ya ikinci dönem kampımıza gittik. 2 hafta süren çalışmalar geçen hafta Perşembe günü Avusturya'dan dağıldık ve 3 günlük izin sonrası bugün Pazartesi tesislerimizde toplandık. İnşallah 2 hafta sonra da Balıkesir maçıyla 2014-2015 sezonuna hayırlısıyla başlamak istiyoruz. Akhisarspor her zaman hedefleri olan bir takım. 2 yıldır bunu başardık, bu yılda inşallah haddimizi bilerek ilk 5 ile 15 arasında yukarıda olabildiğimiz kadar yukarıda olmak istiyoruz. Sezonu böyle bitirmek arzusundayız ve bunu başaracak güçteyiz. Transferde şu an 1 ya da 2 tane futbolcu alabiliriz. Bugün Erkan’la en son onunla sözleşmeyi karşılıklı feshettik. Şu anda sözleşmeyi feshedecek oyuncumuz yok. Bu kadromuz kalıcı kadro sezona bununla başlayacağız" ifadelerini kulandı.

 "MAÇLARIMIZI MANİSA 19 MAYIS STADI'NDA OYNAYACAĞIZ"

 Hüseyin Eryüksel, yeni stadın yapımının tam gaz devam ettiğini vurgulayarak, "Şu an bir sıkıntı yok. Fakat biz bu sezon yine Manisaspor ile 1 yıllık anlaştık. Çünkü stat kış döneminde ikinci yarı biter deniyordu bitse bile bizim reklam anlaşmalarımız her şeyimiz Manisa’da olduğu için onların buraya taşınması zor en iyi ihtimalde bile olsa son 3-4 maçımızı Akhisar'da oynamak istiyoruz. Fakat zemin her şeyden önemli. 3-4 maça feda edilmez. Çünkü drenajı önemli dış hatlarında çimin yetişebileceği şartlar önemli inşallah don falan olmaz havaya bağlı her şey. Bu yılda Manisa’da oynayacağız. İnşallah bittiğini hepimiz göreceğiz" dedi.

 Öte yandan bir grup Akhisar Belediyesporlu taraftar antrenmanı izledi. Taraftarlar takım kaptanı Bilal Kısa'ya çiçek ve tatlı ikram ettiler. 2012-2013 sezonunda Akhisarspor formasını giyen Teofanis Gekas'ı (I Love Gekas) tezahürat ve alkışlarla tribünlere çağıran taraftarlar, beraber resim çektirerek sevgi gösterisinde bulundular. Daha sonra Akhisar Belediyespor, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde tesislerde ilk çalışmasını yaptı.

 
İstanbul’dan Erzurum’a gelirken kaza geçirdiler
 
Palandöken’de Türkiye farkı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye Kupası ön eleme kuraları çekildi
Türkiye Kupası'nın ön eleme turu kuraları Türkiye Futbol Federasyonu'nun ...
Özdilek’ten Erzurum kamp merkezine övgü
Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Erzurum’daki kampın çok ...
Mansız Erzurum'da futbol özlemini giderdi
Erzurum’da Avrupa Şampiyonası artistik buz pateni kamp hazırlıklarını ...
 
Delihasan: ‘Erzurum’u önemsiyoruz’
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, turnuvanın sporcuların ...
Palandöken Karate Turnuvası büyük ilgi gördü
Türkiye Karate Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet takviminde yer alan, ...
Pasinler buz pistine kavuşacak
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Pasinler Kaymakamı ...
 
Sekmen: ‘Sporun içinden geldim’
Sekmen, "Sporun içinden gelen ve bu misyonu benimseyen bir belediye başkanı ...
25 ülke, 2 bin 500 sporcu Erzurum’da yarışıyor
Erzurum’da düzenlenen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nın ...
‘Savaşın Çocukları’ Erzurum’da madalya arayacak
Türkiye Karate Federasyonu tarafından Erzurum'da bu yıl 11'incisi düzenlenen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva