ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Şehitlere vefa
Şehitlere vefa
Kene popülâsyonuna dikkat!
Kene popülâsyonuna dikkat!
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
HABERLER>SPOR
26 Aralık 2014 Cuma - 00:20

Adı büyük, performansı düşük

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun 17 maçlık performansı belirlendi. Sezonun ilk yarısında Erzurumspor galibiyet ve atılan gol sayısı bakımından orta sıralarda yer alırken, puan ve performansta geçen yılın oldukça gerisinde kaldı.

Adı büyük, performansı düşük

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun 17 maçlık performansı belirlendi.  Sezonun ilk yarısında Erzurumspor galibiyet ve atılan gol sayısı bakımından orta sıralarda yer alırken, puan ve performansta geçen yılın oldukça gerisinde kaldı.

EN ÇOK GALİBİYET

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta  2014-2015 sezonunun ilk yarısında en çok sayıda galibiyet alan takımlar 8 galibiyet ile Sakarya ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor olurken, Erzurumspor 7 galibiyet ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ankarademirspor, ve Erzin Belediyespor ile birlikte 2’inci sırada yer aldı.

EN AZ GALİBİYET

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 17 maçta  en az sayıda galibiyet alan takımlar 3 maç ile Kayseri Şekerspor, Etimesgut Belediyespor ve Bergama Belediyespor olarak sıralandı. Galibiyet sayısı azlığı bakımından bu takımları 4 maç ile İstanbul Güngörenspor, Van Büyükşehir Belediyespor takip etti. Etimesgut Belediyespor ve Kayseri Şekerspor iç sahada 1 maç ile en az sayıda galibiyeti olan takımlar olarak belirlendi.

BERABERE BİTEN MAÇ SAYISI

3’üncü gurupta Beylerbeyispor 17 maçın 10’unda berabere kalarak rekor kırdı.  Beraberlik sayısı çokluğu bakımından bu takımı 9 beraberlik ile Bergama Belediyespor, 7 beraberlikle Sakaryaspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Orhangazispor ve Etimesgut Belediyespor, 6 beraberlikle Balçova Yaşamspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bayburt Gurup Özel İdare, İstanbul Güngörenspor takip etti. Erzurumspor 4 beraberlikle 1 puanlı maçı en az olan 4 takım arasında yer aldı.

ATILAN GOL SIRALAMASI

Erzurumspor gurup atılan gol sıralamasında 17 gol ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile birlikte 8’inci sırada yer buldu. Gurupta en fazla sayıda gol atan takım 24 gol ile Sakaryaspor oldu. Bu takımı 22 gol ile Ankarademirspor, Balçova Yaşamspor, Bayburt Gurup Özel İdare, 21 gol ile Sİlivrispor, 20 gol ile Beylerbeyispor, 19 gol ile Erzin Belediyespor, 18 gol ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor, 17 gol ile Erzurumspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor izledi.

EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMLAR

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta kalesinde en çok sayıda gol gören takım 25 gol ile Van Büyükşehir Belediyespor olurken, bu takımı, 23 gol ile Kayseri Şekerspor, 22 gol ile Silivrispor ve Erzin Belediyespor, 21 gol ile İstanbul Güngörenspor, 20 gol ile Sandıklıspor ve Etimesgut Belediyespor, 19 gol ile Bergama Belediyespor ve Balçova Yaşamspor, 18 gol ile Sakaryaspor, Erzurumspor ve Bayburt Gurup Özel İdare takip etti.

İÇ SAHA PERFORMANSI

3’üncü gurupta iç sahada en çıok sayıda galip gelen takımlar 5 galibiyet ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Silivrispor oldu. BEylerbeyispor, Sakaryaspor, Erzin Belediyespor, Ankara Demirspor, Erzurumspor, Van Büyükşehir Belediyespor ise 4 iç saha maçından galip ayrıldı.

İÇ SAHA BERABERLİKLERİ

İç saha maçlarında en çok sayıda beraberlik alan takım 5 maç ile Balçova Yaşamspor oldu. Bu takımı 4 beraberlik ile Beylerbeyispor, Sakaryaspor, Bayburt Gurup Özel idare, Bergama Belediyespor, İstanbul Güngörenspor, Etimesgut belediyespor ve Orhangazispor, 3 beraberlikle Erzin Belediyespor ve Sandıklıspor takımları takip etti. Erzurumspor ise kendi evinde 2 beraberliği bulunan 6 takım arasına girdi.

İÇ SAHA YENİLGİLERİ

Evinde en fazla sayıda yenilgi alan takım 5 mağlubiyetle Kayseri Şekerspor olurken, 4 yenilgi ile Sandıklıspor ikinci sırada yer aldı. Bu takımları 3 yenilgi ile Silivrispor, Erzurumspor, Van Büyükşehir Belediyespor, Etimesgut Belediyespor ve Orhangazispor izledi. Beylerbeyispor evindi maç kaybetmezken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Sakaryaspor, Erzin Belediyespor, Balçova Yaşamspor, Bayburt, Bergama Belediyespor ve İstanbul Güngörenspor 1 yenilgi ile evinde en az mağlup olan diğer takımlar oldu.

İÇ SAHADA KAYDEDİLEN GOLER

Evinde oynadığı maçlarda en fazla sayıda gol atan takım 16 gol ile Bayburt Gurup Özel İdare, en az gol atan takım ise 6 golle Orhangazispor oldu. Ayvalıkgücü Belediyespor, Silivrispor ve Sakaryaspor 13, Erzin Belediyespor, Balçova Yaşamspor ve Kayseri Şekerspor evindeki maçlarında 12 gol attı. Erzurumspor ise evinde sadece 9 gol atabildi.

İÇ SAHADA YENİLEN GOLLER

Evinde oynadığı maçlarda kalesinde en çok sayıda gol gören ekip 13 golle Kayseri Şekerspor, en az gol gören ekip ise 3 golle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak belirlendi. Evinde en çok sayıda gol yine diğer takımlar 11 gol ile Orhangazispor, 10 gol ile Silivrispor, Bayburt Gurup Özel İdare, 9 gol ile Sakaryaspor, Van Büyükşehir Belediyespor takımları oldu. Erzurumspor ise evindeki maçlarda kalesinde 6 gol gördü.

DEPLASMAN PERFORMANSI

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta deplasmanda en çok maç kazanan takımlar 4 maç ile Orhangazispor ve Sakaryaspor oldu. Bu takımları 3 galibiyet ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Ankara Demirspor, Sandıklıspor, Erzurumspor ve Balçova Yaşamspor takımları izledi. Van Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Şekerspor ve Bergama Belediyespor ise deplasmanda galip gelemeyen takımlar olarak belirlendi.

DEPLASMAN BERABERLİKLERİ

Deplasman maçlarında en çok sayıda berabere kalan takımlar 6 maç ile Beylerbeyispor, 5 maç ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Bergama Belediyespor, 4 maç ile Ayvalıkgücü Belediyespor oldu. Deplasmanda en az galibiyeti olan takım 1 maç ile Balçova Yaşamspor olarak kaydedildi. Erzurumspor ise  deplasmanda 2 beraberlik elde etti.

DEPLASMAN YENİLGİLERİ

Deplasmanda en çok sayıda yenilen takım 6 maç ile İstanbul Güngörenspor olurken bu takımı 5 yenilgi ile Van Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Şekerspor, Erzin Belediyespor, Bayburt Gurup Özel İdare izledi.  Deplasmanda en az sayıda yenilgi alan iki takım ise 1 maç ile Sakaryaspor ve Beylerbeyispor alarak aktarıldı.

DEPLASMAN MAÇLARI VE GOL EN’LERİ

Deplasman maçlarında en çok sayıda gol kaydına muvaffak olan takım 13 gol ile Ankarademirspor oldu. Sandıklıspor dış sahada 12 gol atarken, Sakaryaspor 11, Orhangazispor ve Balçova Yaşamspor 10, Beylerbeyispor, Etimesgut Belediyespor 9, Anadolu Üsküdar 1908, Erzurumspor ve Silivrispor ise 8 gol attı. Deplasman maçlarında kalesinde en çok sayıda gol gören ekip 16 gol ile Kayseri Şekerspor olurken en az gol yiyen takım 6 golle Orhangazispor olarak kaydedildi.

 
Diyanet’ten iki yeni uygulama…
 
19 yılda 9 patent çıkardık
YORUMLAR
Toplam 146 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
alper 21 Ocak 2015 Çarşamba 16:17

oyuncular hazır değilmiş bazılarının sakatlıkları mevcutmuş

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 21 Ocak 2015 Çarşamba 16:15

inşlallah bu transferler iyi çıkar yoksa halimiz harap

Yorumu oyla      6      4  
.... 21 Ocak 2015 Çarşamba 10:17

erzurum un kampı menejer lerle dolmuş taşmış yapılan transferler sözde... bomba diye tabir edilen menejerlik harikaları

Yorumu oyla      7      4  
..... 21 Ocak 2015 Çarşamba 09:15

berat 2008 yılında kaç yaşındaydı acaba karşılığında 3 yabancı teklif edilmiş

Yorumu oyla      7      4  
cehalet 21 Ocak 2015 Çarşamba 09:11

bu takımdan adam olmaz ibrahim ömer emre aykut bunlar ayrılmak istiyorlar 2-3 oyuncuya 3.lig in rekor rakkamlarını vereceksin diğerlerinin paralarını bekleteceksin sonra başarı gelecek hadi ordan bu kadar cahillik olmaz

Yorumu oyla      7      5  
transfer sevdalısı 21 Ocak 2015 Çarşamba 09:04

pivotun ne demek olduğıunu öğrendik arkadaşdan m. albayrak bu sezon hariç ne zaman 10- 12 gol atmış bu adam bir kaç maç sonra yürümez sahada unutma sinan a gelince geçen yıl 20 gol atmasını hiç ilgilendirmiyor bana ne verecek o önemli erzurumu hep böyle kandırıyorlar sinan yarım dünya olmuş gibi adım atacak mı maçlarda izle bakalım haaaa bir de sakatlığını sor bakalım ne durumda adam transfer ediyorlar allaha emanet.. sezon öncesi de deniz sert i göklere çıkarmıştınız o da yarım dünya hızlı yürümüyordu. orhun öztürk sancaktepe ye karşılıklı olarak verilmedi orhun serbest istediği yere gider.... bak arkadaş 3 forvet alındı 3 üde bir tane etmez erzurumspor tam bomba oltan o da tank

Yorumu oyla      7      4  
TRANSFER HAKKINDA 21 Ocak 2015 Çarşamba 06:19

berat Eyüpoğlu Fenerbahçe alt yapısına gelmeden önce samsunspor alt yapısında oynamıştır.Samsunda 2008-2009 yılında yılın en iyi amatör sporcusu seçilmiştir.Bunun üzerine Fenerbahçe ve Gençlerbirliği samsunspordan beratı istemiştir.Hatta en çarpıcı teklif Gençlerbirliği´nin efsane başkanı İlhan Cavcav´dan geldi. Samsun Başkanını arayan Cavcav, "Berat´ı bize verin, Haccettepe´nin kadrosunda yer alan 3 yabancı futbolcuyu size verelim" dedi.(2008-2009 yılı)Fakat kabul görmedi zaten bir süre sonrada Fenerbahçe ile anlaştı. Her iki kanatta, ofansif orta saha ve forvet olarak da görev yapıyor

Yorumu oyla      7      5  
TRANSFER 20 Ocak 2015 Salı 23:52

Sancaktepeden berat Eyüpoğlu transfer edilmiştir.Kendisi kanat oyuncusudur.Fenerbahçe alt yapısında yetişmiş ve sancaktepe belediye sporda görev yapmaktaydı.Sancaktepeye berata karşılık Orhun Öztürk verilmiştir.Her iki oyuncunun maç sayıları neredeyse aynı

Yorumu oyla      6      4  
dadaşlar 20 Ocak 2015 Salı 21:12

sinan ın sakatlığı ne durumda bu adam altı aydır oynamıyor bilgi verirseniz sevinirim

Yorumu oyla      7      4  
ERZURUMSPOR SEVDALISI 20 Ocak 2015 Salı 19:50

Çok ağır olduğu için mi acaba Mehmet 18 maçta 12 gol attı kartalspor da ayrıca Mehmet dışında takımda en fazla gol atan oyuncusunun 3 katı kadar gol atmış.Yani Azad 4 tane atmış onun 3 katı atmış(maşallah)Sinana gelirsek sinanda aydınspor da 3.lig şampiyonluğu yaşamış o yıl 30 maçta 15 gol atmıştır arkasından gittiği belgama da ise 30 maçta 12 gol atmıştır.Acaba senin takımında 2 sezondur 12 tane veya 15 tane gol atan bir forvetin var mı ?Oltana gelirsek oltan pivot oyuncudur.Yani pivot:uzun boylu, hava toplarına hakim, gelen hava toplarını arkadaşlarına indirebilecek oyunculara pivot denir.Bir maçtan sonra zaten oltanın bir açıklaması var .Şöyle diyor ;ben bu maçta gol atamadım ama 3 tane gol attırdım. Benim burada sedece seddar dan çekincem var inşallah o da beni yanıltır.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Marka Dağcılar Erzurum’da
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ünlü ...
Erzurum’dan ders çıkardılar
Erzurum’da 2 yıl önce milli kayakçının ölümünün ardından Uludağ’daki pistlerde ...
Erzurum’un gururu oldular
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Atatürk Erkek ...
 
EDKİK Allahuekber Dağları’nın Zirvesindeydi
Erzincan Dağcılık ve İhtisas Kulübü (EDKİK) Sarıkamış Harekâtının 100. ...
Erzurumspor’un 3 sezonluk en’leri
RECEP DAĞ-Erzurumspor, 2015-2014 sezonunun ilk yarısını bir önceki sezonun ...
Kamu Kurumları masa tenisinde yarıştı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Masa Tenisi ...
 
GHSİM’den örnek destek
Türkiye Otizm Derneği Erzurum Şube Başkanlığı yönetimi Gençlik Hizmetleri ...
‘Bu tesisleri hiçbir şehirde bulamazsınız’
Altıparmak, Erzurum’un Kış Sporlarının merkezi olduğunu belirterek ”Bu ...
Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu başladı
İstanbul'dan 4 gün önce başlayan bin 879 kilometrelik periyotta Sarıkamış ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva