ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan Ahlat’a tarih köprüsü
Erzurum’dan Ahlat’a tarih köprüsü
Özel gereksinimli bireyler Hadis’te yarıştı
Özel gereksinimli bireyler Hadis’te yarıştı
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Erzurum eksi 6’yı gördü
Erzurum eksi 6’yı gördü
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
HABERLER>SPOR
30 Mayıs 2012 Çarşamba - 16:03

Adaletspor’dan Başkent çıkarması

Erzurum’da geçtiğimiz günlerde kurulan ve kısa zamanda şehrin spor hayatına adapte olan Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarını Başkent’e taşıdı.

Adaletspor’dan Başkent çıkarması

ERZURUM (İHA) - Erzurum’da geçtiğimiz günlerde kurulan ve kısa zamanda şehrin spor hayatına adapte olan Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarını Başkent’e taşıdı.
Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Edeş ile birlikte Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem ile görüştü. Yavuz, ziyarette kulüp çalışmaları hakkında Müsteşar Erdem’i bilgilendirdi. Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, burada yaptığı açıklamada, kulübün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, sporla ilgili çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdem ayrıca, Erzurum Adliyesi yetkilileriyle Adalet Gençlik ve Spor Kulübü yönetimini tebrik etti.
Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, Ankara ziyaretleri kapsamında Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık ile görüştü. Kulüp çalışmaları hakkında Federasyon Başkanı Ayık’ı bilgilendiren Adaletspor Kulüp Başkanı Yasin Emre Yavuz, kayak sporunun gelişmesi için yargı camiası olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Ayık da, bu kadar etkin bir kulübün kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, federasyon olarak bu kulübün yanında olduklarını bildirdi. Başkan Yavuz, Adaletspor Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Edeş ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda seçilen Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni seçilen Duman’ı tebrik eden Yavuz, Buz Hokeyi sporunun gelişmesi için yönetim olarak çalışacaklarını ve federasyonla uyumlu bir şekilde çalışmak istediklerini kaydetti. Federasyon Başkanı Duman da, Türkiye’de bir ilk olarak Adalet Bakanlığı bünyesinde kurulan ve kış sporlarında faaliyet gösteren kulübün kurulmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Duman, Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü’nün federasyon olarak her zaman yanında olacaklarını, Buz hokeyi sporunun gelişmesi için bu çabayı sarf eden spor kulübünün başkan ve yöneticilerine de teşekkür etti. Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz ile Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Edeş, daha sonra Türkiye Buz Pateni Federasyonu Genel Sekreteri Abdurrahman Koral ile görüştü. Kulüp Başkanı Yasin Emre Yavuz, Başkent ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, Erzurum'un kış sporlarının merkezi konumuna gelebilmesi için yerel kulüplerin bu alanlara yoğunlaşması gerektiğini anımsattı.
Yavuz, şöyle konuştu: “Yönetim olarak kış sporlarına yoğunlaştık. Bu anlamda ciddi başarılar hedefledik. Yargı mensupları ve çalışanlarıyla çocuklarının boş zamanlarını değerlendirebilmeleri açısından yüzme ve buz pateni kursu açtık. Adaletspor için yoğun bir şekilde çalışan yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Selim Başar, Avukat Ömer Faruk Şenpolat, Zeki Kizir, Gencay Edeş, Serhat Bingöl, Metin Bulut, Fatih Kara, Mustafa Dikmen ve Zafer Gün'e desteklerini esirgemeyen başta Adalet Bakanlığı Müsteşarı Sayın Birol Erdem'e, Danıştay Üyesi Sayın Yılmaz Akçil'e, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık'a, Türkiye Buz Hokeyi Federasyon Başkanı Orhan Duman'a, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ramazan Apaçık'a, Erzurum Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Orhan Kızıltaş'a, Erzurum Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Sayın Radi Akyol'a, Erzurum Barosu Başkanı Mehmet Güzel'e ve Erzurum Cumhuriyet Savcısı Sayın Ünal Bingül'e teşekkür ediyorum.”

 
‘Bu fırsatı kaçırmayalım’
 
Eğitim sezonuna şiirli veda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çelebi’ye milli görev
Karate Federasyonu hafta sonunda Erzurum’da yapılacak olan Karadeniz ve ...
Boksta Yolspor damgası
Yıllardır Türk boksuna hizmet eden ve Erzurum’un boksta adeta kalesi durumundaki ...
Atletizmde Erzurum başarısı
Türkiye Atletizm Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Atletizmi ...
 
Minikler ringe çıktı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Alt Minikler ...
Karatede Türkiye’yi temsil edecekler
Geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Karate Şampiyonası’nda ...
Teakwondo gösterisi beğeni topladı
Oltu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren ...
 
Ciritte heyecan dorukta
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
Kickboksta Pasinler başarısı
Erzurum Yakutiye Spor Salonunda yapılan Kickboks İl Şampiyonasına, Pasinler ...
Buzda Erzurum yoğunlaşması
Buz Hokeyi Federasyonu Erzurum’a dolu dizgin geliyor. Federasyon bütün ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva