ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>GUNCEL
2 Ekim 2012 Salı - 01:04

ASİMED’ten Nor Asala uyarısı

Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Ermenilerin geçtiğimiz Ağustos ayında Lübnan’ın Anjar kasabasında “ Nor Asala” yani yeni asala ismi altında yeni bir terör örgütü kurduklarını ilan ettiklerini belirterek, bu örgütün içerisinde Ermenistan, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Gürcistan, Rusya, Fransa, Lübnan, İran, Suriye, ABD ve Belçika’dan Ermenilerin yer aldığını söyledi.

ASİMED’ten Nor Asala uyarısı

ERZURUM (İHA) - Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Ermenilerin geçtiğimiz Ağustos ayında Lübnan’ın Anjar kasabasında “ Nor Asala” yani yeni asala ismi altında yeni bir terör örgütü kurduklarını ilan ettiklerini belirterek, bu örgütün içerisinde Ermenistan, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Gürcistan, Rusya, Fransa, Lübnan, İran, Suriye, ABD ve Belçika’dan Ermenilerin yer aldığını söyledi.
YENİ TERÖR ÖRGÜTÜ
Amaçlarının, “Yeni Ermenistan” olarak adlandırdıkları yeni bir ülke kurmak olduğunu belirten örgüt üyelerinin bunun için silahlı ve siyasi bir mücadele başlatacaklarını ifade ettiklerini dile getiren Yrd. Doç. Dr. Eğilmez, “Bu örgütün içerisinde Ermenistan, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Gürcistan, Rusya, Fransa, Lübnan, İran, Suriye, ABD ve Belçika’dan ermeniler bulunmakta. Yayınladıkları bildiri de Türkiye’den sözde soykırımı tanıma, toprak ve tazminat talep ettiklerini acıka belirtiyorlar. Ayrıca Ukrayna’nın Bucak bölgesinde Kuzey Batı Ermenistan devletinin kurulmasını istiyorlar. Bu terör örgütünün yapmak istedikleri şeyler yukarıda saydıklarımızla da sınırlı değil. Hedeflerinde Azerbaycan’ın büyükelçi ve ateşeleri de var. Ayrıca yetiştirdikleri intihar bombacılarıyla Türkiye’de ve Azerbaycan’da bazı siyasetçileri, tarihçileri ve işadamlarını hedef alacaklarını açıkça söylüyorlar. Qurgen Markaryanı öldüren Ramil Seferova’yı, Hrant Dink’i öldüren Yasin Hayal’i Sevag Balıkçı’yı öldüren Kıvanç Ağaoğlu’nu ölümle cezalandıracaklarını iddia ediyorlar. Azerbaycan’ın kuzeybatısında bulunan Zakatala (Zaqatala) bölgesinin, Abazya ve Güney Osetya’nın Gürcistan’a dahil edilmesini ve Azerbaycan’ın kuzeyinde yaşayan Lezgilere özerklik verilmesini talep ediyorlar.” Diye konuştu.
Örgüt üyelerinin, Ermeniler aleyhine yayın yapan medya gruplarına karşı bombalı eylemlerde bulunacaklarını ve bunun için hazırlıklarının bitme noktasına geldiğini söylediklerini anlatan Eğilmez, “ Ayrıca Türk ordusuna karşı eylem yapmak üzere ermeni, rum ve kürtlerden oluşan gruplara silahlı eğitim verdiklerini belirtiyorlar. Türkiye ve Azerbaycan’da arap baharı modeli ile ayaklanmalar çıkarmak için hazırlık içerisinde olduklarını açıkça beyan ediyorlar. Kısaca; kökleri eskiye dayanan “Nor Asala” adı altında yeni bir terör örgütümüz daha var. Var olanlarla aynı kaynaklardan beslenip aynı amaçlara hizmet ediyorlar. Çok defa belirttiğimi ve belgeleriyle ortaya koyduğumuz gibi pkk ile ermeniler bir çok alanda birbirini tamamlayan ilişkiler içerisinde bulunuyorlar. Bu iki mihrak ellerine geçen her türlü fırsatı kullanarak ülkemiz aleyhine çalışmalar yapıyor. Şimdi de Kafkasları organize edip Türkiye’ ye karşı yeni bir cephe açma uğraşındalar. Bu nedenle hem devlet hem de millet olarak çok dikkatli olmamız gerekiyor. Biz dernek olarak bu konuyla ilgili devletimizin yetkili birimlerini ve kamuoyunu bilgilendirmeye ve dikkatlerini çekmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 
Emekliler Bingöl dedi
 
Aziziye Camilerine yerel destek
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
H.Kılınç 20 Ocak 2013 Pazar 13:09

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.Allah onlara fırsat vermesin,milletimizin birlik ve dirliğimizi bozmasın.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yasağı dinleyen yok
Erzurum’da ana arterde ters şeritten giden at arabası trafikte tehlike ...
BEAH’ta sosyal açılım
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi AR-GE biriminin “Sosyal İletişim ...
Bingöl Gazisine destek
Geçtiğimiz günlerde Bingöl'de askeri konvoya yapılan hain saldırıda yaralanan ...
 
Emekliler sandığa gitti
Türkiye Emekliler Deneği Erzurum Şube Başkanlığı seçiminde izdiham yaşandı. ...
Mertoğlu 20. Sanat Yılında
Aşık Mevlüt Mertoğlu’nun 20. sanat yılı İpek Yolu Ozanları Tarafından ...
Göçük olayı soruşturuluyor
Erzurum'da 1 işçinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı göçük ...
 
Büyükşehir açıklama yaptı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce Cuma günü gece saatlerinde Çaykara Caddesi’nde ...
Valilikten göçük açıklaması
Erzurum Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, Çaykara Caddesi’nde meydana ...
Çaykara'da göçük: 1 ölü
Çaykara Caddesinde kanalizasyon hattı çalışması göçük oluştu. Göçük altında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva