ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
2 terörist teslim oldu
2 terörist teslim oldu
Polis bu oyuna dur dedi
Polis bu oyuna dur dedi
Erzurum bankacılıkta lider il
Erzurum bankacılıkta lider il
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
HABERLER>BÖLGEDEN
1 Ekim 2011 Cumartesi - 02:04

ARÜ’den ‘Hoş Geldin’ etkinliği

Ardahan Üniversitesi’nin (ARÜ) “Hoş Geldin Günleri” çerçevesinde gerçekleştirdiği etkinlikler; yapılan konferanslar, öğrenci kulüpleri ile kamu ve özel kurumlara ait çeşitli stand tanıtımları, çoşkulu eğlenceler, ve nihayetinde Grup Mink ile Pinhani konserleriyle son buldu.

ARÜ’den ‘Hoş Geldin’ etkinliği

OLGUN YILDIZ
ARDAHAN (İHA) - Ardahan Üniversitesi’nin (ARÜ) “Hoş Geldin Günleri” çerçevesinde gerçekleştirdiği etkinlikler; yapılan konferanslar, öğrenci kulüpleri ile kamu ve özel kurumlara ait çeşitli stand tanıtımları, çoşkulu eğlenceler, ve nihayetinde Grup Mink ile Pinhani konserleriyle son buldu.
Programın ikinci gününde İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa; Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cafer Eken ve Prof. Dr. Gürkan Doğan, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alp Can ile birlikte çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.
SU ALTINDAKİ GİZEM
Prof. Dr. Alp Can tarafından “Su Altındaki Gizem” başlığı altında gerçekleştirilen konferansta, Malezya, Endonezya, Papua Yeni Gine gibi ülkelerin kıyılarında ve adalarında çekilen su altı fotoğrafları ve görsellerinin sunulması katılımcılar tarafından büyük ilgi ile takip edildi. Su altındaki yaşamın varlığını ve kara dünyasında farklı coğrafyalardaki insanlarla gerçekleştirilen etkileşimin yansıtıldığı sunuş katılımcılarca beğeni ile izlendi. Gerçekleştirilen sunum üzerine katılımcılarla yapılan söyleşi ile birlikte konferans sona erdi.
Program, Ardahan Meslek Yüksekokulu kapalı spor sahasında açılan standlar ve müzik eşliğindeki etkinliklerle devam eti.
PİNHANİ, ARÜ’LÜ ÖĞRENCİLERİ COŞTURDU
ARÜ’nün “Hoş Geldin Günleri” kapsamında gerçekleştirdiği programın kapanış konserinde ilk sahneyi Grup Mink aldı. Seslendirdiği şarkılarla öğrencilere çoşku dolu dakikalar yaşatan Grup Mink, ARÜ’lü öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Grup Mink, verdiği küçük konserin ardından, sahneyi Pinhani grubuna bıraktı.
DOĞAN ÖĞRENCİLERE SESLENDİ
Pinhani grubunun konserinden önce konuşan Ardahan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan şunları söyledi: “Öncelikle, şu anda yurtdışında bulunan Sayın Rektörümüz’ün sevgilerini ve en iyi dileklerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Ardahan Üniversitesi’ne gelerek doğru bir karar verdiniz. Ve emin olunuz ki sizler için her şeyin en iyisini mümkün kılmak için bütün arkadaşlarımız canla başla çalışıyor. Bu iki gün süresince gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri Hoş geldin Günleri adı altında sizlerin üniversitemize ve Ardahan’a kolaylıkla uyum sağlayabilmenizi sağlamak amacıyla düzenledik. Sevgili öğrenciler, unutmayın ki üniversitemizde görevli bütün herkesin kapısı sizlere her zaman açıktır. Tekrar üniversitemize hoş geldiniz diyor, keyifli dakikalar geçirmenizi diliyorum.” dedi.
Pinhani grubunun solisti Sinan Kaynakçı, Mayıs ayındaki Bahar Şenliklerine son anda çıkan bir sağlık sorunu nedeniyle gelemediklerini söyledi ve kendilerine ikinci bir şans tanımaları dolayısıyla Ardahan Üniversitesi’ne teşekkür etti. Ardahan Üniversitesi’nde olmaktan burada öğrencilerin heyecanlarını paylaşmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Sinan Kaynakçı, Akın Eldes, Hami Ünlü ve Selim Aydın'dan oluşan başarılı grup, konsere en çok sevilen şarkılarından 'Beni Al" ile başladı. Grubun; 'İstanbul'da', 'Yalandan da Olsa', 'Ben Nasıl Büyük Adam Olucam' gibi birbirinden güzel şarkılarını seslendirildiği gecede öğrencilerin de şarkılara eşlik etmeleriyle salonda unutulamayacak dakikalar yaşandı. Müthiş gece, Ardahan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan’ın Pinhani grubu üyelerine Ardahan Üniversitesi anısı olarak sunduğu çeşitli hediyeler ile noktalandı.
Heyecanın, neşenin ve eğlencenin doruk noktasına ulaştığı geceden geriye öğrencilerin ARÜ’lü olmaktan duydukları gurur ve yaşadıkları unutulmaz dakikalardan yüzlerine yansıyan tebessümler kalırken; ARÜ’lü öğrenciler dolu dolu yaşadıkları iki gün süresince, üniversite giriş sınav ve yerleşme süreci stresini unuttuklarını, üniversiteli olmanın heyecanını yeni yeni yaşadıklarını belirterek kendileri için hazırlanan etkinliklerden dolayı Ardahan Üniversitesi’ne teşekkür ettiler.

 
UMKE’den kurtarma tatbikatı
 
Arınç, A.Ü. Açılış Törenine katılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu karla buluştu
Van'ın çevresinde bulunan yüksek dağların zirvelerine yılın ilk karı yağdı. Van'da ...
KUDAKA Bölgesinde innovasyon açılımı
Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi, Bayburt Üniversitesi ve Bayburt ...
Erzincan’da Yunus Timi kuruluyor
Erzincan’da Motosikletli Polis Timleri kurulması için sürdürülen çalışmalar ...
 
Somalili öğrencilere destek
Somali'de açlık çeken çocuklardan 300'ünün Türkiye'ye eğitim görmeleri ...
TDP Şehit Ailelerinin gönlünü aldı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'ne bağlı polisler ...
SERKA Rota belirledi
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA),Kars,Ağrı,Ardahan,Iğdır ve komşu illerle ...
 
21 akademisyen cübbe giydi
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, üniversitenin ...
Sofralara bin bir emekle geliyor
Amasya'nın Taşova ilçesinde üretilen, Erzurum mutfağının da değişmez ürünü ...
Doğu köyleri kışa hazırlanıyor
Iğdır'da, köylerde yaşayan vatandaşlar kış mevsiminin yaklaştığı bugünlerde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva