ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
YSK'dan İspir kararı
YSK'dan İspir kararı
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
DAP’tan tarım liselerine destek
DAP’tan tarım liselerine destek
HABERLER>SİYASET
27 Nisan 2011 Çarşamba - 07:24

AK adaylar ilçe turunda

Ak Parti Milletvekili adayları Adnan Yılmaz ve İbrahim Aydemir, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Oltu ve Olur’da esnafı, vatandaşı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden vekil adayları, Ak Parti’nin 12 Haziran’dan güçlü bir şekilde çıkacağını ve Erzurum’a verilen desteğin daha da artacağını söyledi.

AK adaylar ilçe turunda

ERZURUM gazetesi
AK Parti Milletvekili adayları Adnan Yılmaz ve İbrahim Aydemir, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Oltu ve Olur’da esnafı, vatandaşı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden vekil adayları, Ak Parti’nin 12 Haziran’dan güçlü bir şekilde çıkacağını ve Erzurum’a verilen desteğin daha da artacağını söyledi.
YILMAZ OLTU ESNAFIYLA BULUŞTU
12 Haziran’daki genel seçimler öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran Ak Parti milletvekili adayı Adnan Yılmaz, Oltu’da seçim çalışmasını sürdürdü. Ak Parti İlçe İkinci Başkanı Ömer Soylu, İl Genel Meclis üyesi Oktay Cengiz ve Ömer Öztürk’le birlikte Oltu’da çalışmalarını sürdüren Yılmaz, kaymakam, belediye başkanı ziyaret ederek ilçenin sorunlarıyla ilgili fikir alış verişinde bulundu. Ziyabey Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Yılmaz, ilçenin ve yörenin sıkıntılarını yakından bildiğini, bunlara çözüm üretmek için yola çıktıklarını söyledi.
AYDEMİR OLUR’DAYDI
Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat ve Ak Parti Olur İlçe Başkanı Sıddık Demircan’la birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, resmi kurumları, esnafı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret etti. Ak Parti iktidarında Erzurum’a ve ilçelerine önemli yatırımlar yapıldığını kaydeden Aydemir, 12 Haziran’dan sonra da yatırımların artarak devam edeceğini ifade etti
AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ
Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat’ı ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “
‘Olur yüksek bir kültür, görkemli bir tarihe sahip özellikli bir ilçe. Tarihle doğanın eşsiz bir uyum gösterdiği bir mekan. Tüm sosyal ve ekonomik değerlerini farklı kılan ayrı bir özelliği daha var: Olur bir hoşgörü beldesi. Oluşturduğu bu sinerji Olur’u bir sempati ilçesi haline getiriyor.”dedi.
MARKA İLÇE VURGUSU
Tarihi ve doğal zenginliğe, seçkin bir insan sermayesine sahip olan Olur’un, bu vasıflarını ekonomisinin vizyonuna artık taşımak durumunda olduğunu kaydeden Aydemir şöyle dedi, “ Olur bir kalkınma yol haritasına sahip olmalı. Bunu gerçekleştirecek bir ‘Olur aklı’ zaten var. Önemli olan bunu hayata geçirmek, Olur’da kalkınma dinamiklerini tetikleyecek bir süreci başlatmak. AK Parti iktidarı gerek tarım, gerek turizm ve gerekse KÖYDES gibi yaşama standartlarının yükselmesine yönelik destek ve projeleriyle bu süreci gerçekleştirdi. Bu süreci iyi değerlendirmek, Olur’u marka ilçe haline getirmek hepimizin görevi olmalı.”
AYDEMİR’İN ÖNGÖRÜSÜ
Marka ilçe açılımına değinen Aydemir, “AK Parti hükümetlerinin ülke kalkınmasında öngördüğü, çağın gerçeği olan bir konsept var. Değerlerin markalaşması, illerin ve ilçelerin markalaşması şeklinde kendini ifade eden bu açılımda Olur mutlaka yerini almalı. Organik tarımda Olur kendi farkını ortaya koymalı. Tarih, doğa turizminde Olur bir cazibe merkezi haline gelmeli. Yani Olur’da bir farkındalık projesine ihtiyaç var. AK Parti hükümetleri bu konuda tüm destekleri sunmuş. Bize verilen görev, hepimizin paylaşacağı bir kalkınma heyecanı oluşturarak, Olur’un enerjisini, müşterek bir ahenkle ekonomide ifade etmektir.”dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
zeki turan 27 Nisan 2011 Çarşamba 15:02

Ülkenin ve Tarihte büyük yeri olan Erzurumun AK PARTİ Ve Sizler Tarafından Milletimizin Birliğine.Toprağına.İnancına değer veren YENİ Yüzlerle dahada Dahada güzel günlerin olacağına Bir erzurumlu olarak inancımız güveninimiz var Yüce RABBİM KOLAYLIKLAR İhsan eylesin

Yorumu oyla      6      4  
zeki turan 27 Nisan 2011 Çarşamba 15:01

Ülkenin ve Tarihte büyük yeri olan Erzurumun AK PARTİ Ve Sizler Tarafından Milletimizin Birliğine.Toprağına.İnancına değer veren YENİ Yüzlerle dahada Dahada güzel günlerin olacağına Bir erzurumlu olarak inancımız güveninimiz var Yüce RABBİM KOLAYLIKLAR İhsan eylesin

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP’den STK açılımı
MHP Erzurum Milletvekili adayları, ETSO’yu ziyaret etti. ETSO Yönetim ...
CHP adayları seçmenle buluşacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Hasan Çiloğlu, “12 Haziran’da ...
Öğrencilerin milli coşkusunu paylaştılar
HAS Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Teşkilatı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
 
Yılmaz hemşehrileriyle buluştu
24. Dönemde Adalet ve Kalkınma Partisinden 2. sıradan Erzurum Milletvekili ...
AK Gençlerden eğitime destek
Ak Parti Erzurum Yakutiye Gençlik Kolları Başkanlığı’nca, 23 Nisan Ulusal ...
Son miting Erzurum'da
12 Haziran’daki genel seçimlerin startını 22 Nisan 2011’de Bayburt’tan ...
 
Yılmaz’dan Aziziye buluşması
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz, Aziziye ilçesinde esnaf ...
Aydemir'e yoğun ilgi
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları ...
CHP’de sular durulmuyor
CHP’de istifa süreci devam ediyor. Listelerin açıklanmasının ardından ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva