ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
HABERLER>SİYASET
5 Nisan 2019 Cuma - 14:31

AK Parti’den Cumhur İttifakı teşekkürü

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak yüzde 63 ile Büyükşehir Belediyesini ve 14 ilçeyi kazandığı Erzurum'da teşekkür toplantısı düzenledi.

AK Parti’den Cumhur İttifakı teşekkürü

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak yüzde 63 ile Büyükşehir Belediyesini ve 14 ilçeyi kazandığı Erzurum'da teşekkür toplantısı düzenledi.

31 Mart'ta Cumhur İttifakı ile Erzurum’da seçimlere giren AK Parti yüzde 63 oy alarak Büyükşehir Belediyesini ve 12 ilçeyi kazandı. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Belediye Başkanları Erzurum halkına teşekkür etti. Toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu ve Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve ilçe belediye başkanları katıldı.

ÖZ BAŞARIYI PAYLAŞTI

Programda açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum’da başarılı bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade ederek "Hem Erzurum’da hem Türkiye’de güzel bir seçim geçirdik. Erzurum’da yüzde 82 oranında bir katılım vardı. Bu seçim aynı zamanda AK Parti iktidara geldiğinden berri Erzurum’da en fazla geçersiz oy çıkan seçim oldu. Erzurum’da yüzde 65 civarında oy beklentimiz vardı tahmin ettiğimiz gibi yüzde 63 oy aldık. Diğer seçimlerle kıyasladığımızda iyi bir başarı elde ettik. Bu seçime katkı veren bakanlarımıza, adaylarımıza ve teşkilatımıza teşekkür ederiz. Güney ilçelerinde yüzde 20’lerde oy alıyorduk şimdi yüzde 40’lara çıkardık. Çat ilçesinde belediye başkanı hiç seçememiştik artık Çat’ta bir belediye başkanımız var" dedi.

"UZUN SÜRELİ SEÇİMSİZ HİZMET DÖNEMİ VAR ÖNÜMÜZDE"

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, önlerinde uzun süre seçimsiz bir hizmet dönemi olduğunu belirterek "Şükürler olsun iyi bir seçim süreci tamamladık. Cumhur İttifakı Türkiye geneli ve Erzurum’da başarılı oldu. Bir taraftan Cumhur İttifakı'nın karşısındaki partiler ve onları destekleyenler karşısında bu başarıyla güven tazelenmiş oldu. Önümüzde 4.5 yıl süreyle hizmet vereceğimiz bir dönem var. Belediye başkan adayımız yüzde 63 oy alarak tekrar başkan oldu. Erzurum’da 12 ilçeyi AK Parti aldı. İstanbul’da CHP’nin adayının hukukun ortaya koyacağı sonucu beklemeden bir telaş ortaya koyması yanlıştır. Hukuki süreci beklemesi lazım. Uzun süreli seçimsiz hizmet dönemi var önümüzde. Biz Erzurum’da istişare konusunda örnek gösterilecek bir durum sergiliyoruz. Bütün birimlerimizi birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın geçtiğimiz yıllarda her alanda öne çıkan çalışmalar yaptığını gördük. Seçimlerin tekrardan hem ülkemize hem şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" açıklamalarında bulundu.

"BİZ HİZMET KERVANINA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ise hizmet kervanına kaldıkları yerden devam edeceklerini vurgulayarak, "Yerel seçimleri AK Parti olarak Erzurum’da başarıyla tamamladık. Bu manada Erzurum halkına teşekkür ediyorum. Bütün teşkilatımız ve adaylarımız büyük bir gayretle iklim koşullarının uygun olmamasına rağmen bu sonucu almak için çalıştı. Biz hizmet kervanına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biz dava insanlarıyız, ben bütün belediye başkanlarımızın Erzurum’u daha ileri götüreceklerine inanıyorum. AK Parti kurulduğu günden itibaren Erzurum’da hep iktidar oldu. Erzurumlular hiçbir zaman AK Parti'yi yalnız bırakmadı" ifadelerini kullandı.

SEKMEN’İN VURGUSU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de "Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz bu seçimde desteğini sağlayan Erzurumlu hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bir yerel seçimi daha geride bıraktık. Sadece rakiplerle değil hem iç hem de dıştaki baskılara maruz kalan bir süreç yaşadık. Hamdolsun başarılı bir şekilde seçimden çıktık. Mazbatasını alacak arkadaşlarımızın süratle ilçe ilçe vatandaşıma hizmet edecek. Hemen sahaya inip adeta bir temizlik seferberliği ve yollarda gerekli onarımları hemen başlatacağız" dedi.

 
Göğebakan: ‘Adalet bir toplumda en üstün değerdir’
 
TKDK’dan tanıtım seferberliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Merhum Türkeş’e vefa
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından, MHP’nin Kurucu ...
Sekmen: ‘Erzurumlulara şükran borçluyuz’
Eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile ...
Tekman’ın oyları yeniden sayılacak
AK Parti'nin itirazıyla Erzurum’un Tekman ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde ...
 
‘31 Mart’ın kazananı Cumhur İttifakıdır’
MHP Genel Başkanı Bahçeli, İstanbul, Ankara ve diğer illerde seçim sonuçlarına ...
"İtiraz olmayan yerlerde mazbatalar verilecek"
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, "İtirazı olmayan yerlerde mazbatalar verilecek" dedi.
Sekmen: “Teşekkürler Erzurum”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erzurum’un gösterdiği ...
 
Cumhur İttifakı büyük bir başarıya imza atmıştır
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Cumhurun istiklal ve istikbal hedeflerinin ...
Erzurum’da Cumhur İttifakı sinerjisi
Erzurum’da yerel seçimlerin galibi Cumhur ittifakı oldu. 20 belediyeden ...
Erzurum Cumhur ittifakı dedi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 31 mart seçimleri kesin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva