ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
24 Nisan 2011 Pazar - 19:59

AK Parti’den Çat çıkarması

AK Parti’nin Milletvekili adayı Dr. Yavilioğlu, doğum yeri Çat’ta adeta bakan gibi karşılandı. Beraberindeki partililerle birlikte Çat ilçesi ile bağlı Yavi Beldesi’ne çıkarma yapan Yavilioğlu, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti, esnafla görüştü.

AK Parti’den Çat çıkarması

SAMET ÖZÜNAL (GHA) – AK Parti’nin Erzurum Milletvekili adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu, doğum yeri Çat’ta adeta bakan gibi karşılandı. Beraberindeki partililerle birlikte Çat ilçesi ile bağlı Yavi Beldesi’ne çıkarma yapan Yavilioğlu, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti, esnafla görüştü. Hem Çat, hem de Yavi halkından büyük ilgi gören Yavilioğlu, gittiği her köyde kalabalık topluluklarca karşılandı. Kendisine Yavi Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz’ın da eşlik ettiği Cengiz Yavilioğlu, “Erzurum’un gelişimini sürdürebilmesi için yoğun bir enerjiye ihtiyaç var. Bu enerji ise, AK Parti’nin listesindeki 6 ismin Meclis çatısı altında görev almasıyla oluşturulacak” dedi.
COŞKULU KARŞILAMA
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Cengiz Yavilioğlu’nun Çat çıkarması, AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaretle başladı. İlçe Başkanı Melik Yaşar ve partililerle bir araya gelen Yavilioğlu, daha sonra İlçe Kaymakamı Levent Yazıcı ve Belediye Başkanı Şibli Saydın’ı ziyaret etti. Kamu kurum ve kuruluşlarını da ihmal etmeyen Yavilioğlu, daha sonra Çat esnafıyla bir araya geldi. İlçedeki dükkan ve işyerlerini tek tek gezen Yavilioğlu, kahvehaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılaşan Cengiz Yavilioğlu, AK Parti’nin Erzurum’dan Meclis’e 6 milletvekili göndermesinin, şehrin geleceği açısından çok büyük bir önem taşıdığını belirterek, “Biz parti ve sınıf ayrımı yapmadan herkese hizmet etmek için yola çıktık. Hedeflerimiz var, memleketimize ve insanımıza vefa borcumuz var. Bu bakımdan 12 Haziran’daki seçimler Erzurum için bir milat, yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak.” diye konuştu. 
YAVİLİOĞLU İLE TOKALAŞMAK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR
Çat ilçesindeki temaslarının ardından İlçe Başkanı Melik Yaşar, Yavi Belediye Başkanı Halik Yılmaz ve beraberindekilerle birlikte Yavi Beldesi’ne hareket eden Cengiz Yavilioğlu, belediye binası önünde metrelerce uzunluğunda bir karşılama kuyruğuyla karşılandı. Yavililerle tek tek tokalaşan Yavilioğlu, seçmenlerine hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti’nin Erzurum’a verdiği öneme işaret etti. Kendisinin Çatlı olduğuna işaret ederek, “Ben Çatlıyım, sizlerden birisiyim. Ancak hizmet noktasında bir Karayazılı, bir Tekmanlı, bir Karaçobanlı, bir Hınıslı, bir Horasanlı, kısaca Erzurumluyum, Erzurum’un bir evladıyım. Mevla kerem kıldı, bizlere böyle bir imkan bahşetti; bize düşense sizlere ve memleketimize hizmet etmektir.” ifadelerini kullandı. AK Parti iktidarlarının Türkiye’yi bölgesinin en güçle ülkesi haline getirdiğini ve bu gelişmenin ülkenin dört bir yanına olumlu yönde yansıdığını anlatan Yavilioğlu, “Biz bir hizmet kervanı oluşturduk, bu kervanda birbirinden kıymetli, her biri Erzurum ve hizmet sevdalısı 6 kişiyiz. Erzurum elimizden tutacak, destek verecek, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Erzurum’umuza hizmet edeceğiz.” dedi. 
YILMAZ: ERZURUM’DA 6-0 YAPMAK İÇİN SEFERBER OLACAĞIZ
Yavi Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz’ın makamına da konuk olan Yavilioğlu, halktan görmüş olduğu yakın ilginin, halkın AK Parti’ye gösterdiği teveccüh olduğuna işaret ederek, AK Parti’nin de bu teveccühü karşılıksız bırakmayacağını söyledi.
Yavi Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz ise, 12 Haziran’daki seçimlerin Erzurum ve Türkiye için büyük bir önem taşıdığını vurgulayarak, “Bu seçimler, AK Parti iktidarı eliyle verilen hizmetlerin bir nevi taçlandırılması olacak. AK Partili adaylarımıza bakıyoruz, her biri birbirinden kıymetli isimler. Bizim gönlümüz, Erzurum’un AK Parti’nin 6 milletvekiliyle temsil edilmesinden yana. Bunun gerçekleşmesi için de, gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Sadece Çat’ta değil, Erzurum’un dört bir yanında seferber olacağız.” diye konuştu. Milletvekili adayı Yavilioğlu, daha sonra Yavi’deki kahvehaneleri ve işyerlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BÜLENT YAVİLİOĞLU 25 Nisan 2011 Pazartesi 18:41

İŞTE ERZURUM SEVDALISI ERZURUM AŞIĞI MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ DR. CENGİZ YAVİLİOĞLU ERZURUM'UMUZUN GURURU

Yorumu oyla      7      4  
BURHAN 25 Nisan 2011 Pazartesi 17:51

seçim demek bizlerin hayat yaşantısını daha rahat bir düzeye getirecek kişileri seçmek demektir Mevcut hükümetin yaklaşık dokuz yıllık icraarlarına bakarak verilen hizmetlerin artarak devamını istiyorsak gençlerimize iş,aş, konut,eğitim,sağlık,v.b gibi yaşam standartlarının olmasını vede artarak devam etmesi için bu iktidara oylarımızla sahip çıkalım.Erzurum'un seçilmiş AK parti adaylarını oylarımızla meclise gönderelim ve onlardan görev bekleyelim inanıyorumki bu değerli adaylarımız birçok yeniliklere ve yeni hizmetlerin oluşmasında büyük bir gelişme sağlayacaklardır sizlere güveniyoruz ve diyoruzki oyumuz AK parti'ye

Yorumu oyla      6      4  
YURTTAŞ 25 Nisan 2011 Pazartesi 17:43

İstikrarı bozmayalım geleceğimizi garanti altına alalım bu değişim rüzgarından tüm bölgemiz ve Erzurum'umuz faydalansın istiyoruz İSTİKRAR GÜVEN ve bunun yanında geçmişte ak partinin yapmış olduğu sağlık,sanayii eğitim öğretim,insani kaynakların dağılımındaki adaleti gördüğümüz süre içerisinde neden oylarımızı bölelim oyların bölünmesi demek hizmetlerin sağlıklı olamayacağını istemediğimiz siyasi gelişmelerin meydana gelmemesi için haydi Erzurum haydi TÜRKİYE yeniden hizmet verenlere tekrar görev verme zamanıdır bu görevi oylarımızla destekleyelim

Yorumu oyla      6      4  
Nuri Öztürk 24 Nisan 2011 Pazar 20:20

Ben il kez AK Partiye oy vereceğim, sebebide Çat adına bir ilk yaptı. Yavilioğlu'nun aday edilmesi hepimizi sevindirdi. Bu dönemde çat siyasetende kendini ifade edebilecek. Tayyip erdoğana teşekkür ediyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet ÖZNİLİ 24 Nisan 2011 Pazar 20:18

umarız bu halk teveccühü hizmetle karşılık bulur. Cengiz bey deneyimli birbürokrat. Başarılar diliyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP’den basın açılımı
MHP Erzurum milletvekili Adayları İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ...
Yılmaz'dan 'Ortak Değer' vurgusu
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen 'Aleviliğin ...
Akdağ başsağlığı diledi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ...
 
Hedef 2023...
12 Haziran'daki genel seçimlerin startını Bayburt'tan yapan Başbakan ...
CHP Seçim Bildirgesi açıklandı
Kılıçdaroğlu, partisinin 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel ...
Öztürk: "Müştereklerimiz zenginliğimizdir"
MHP Erzurum’da seçim çalışmalarına hız verdi. MHP İl Başkanı Zekai Kaya, ...
 
BBP, adaylarını tanıtacak
Adaylarını tanıtan Siyasi Partilerde heyecan her geçen gün artarken, AK ...
ZMO öngörülerine destek
12 Haziran’daki seçimleri için Ak Parti’den Erzurum Milletvekili adayı ...
Küçükler’den 23 Nisan kutlaması
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Ülkemizde demokratik ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva