ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SİYASET
13 Şubat 2017 Pazartesi - 16:17

AK Parti'de referandum gündemi

Ak Parti Genişletilmiş Şubat ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda gündem konusu 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu oldu.

AK Parti de referandum gündemi

Ak Parti Genişletilmiş Şubat ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda gündem konusu 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu oldu.
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, 5. Bölge Koordinatörü Mehmet Yüksektepe 6. Bölge Koordinatörü Saadettin Aydın İl Koordinatörü Alaeddin Güven Ak Parti Erzurum Milletvekilleri  İbrahim Aydemir, Mustafa ılıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligözve İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte parti yönetim kurullarının katıldığı toplantıda ilk olarak konuşan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, referandum öncesi yaptıkları hazırlıkları anlattı. Hazırlıklar aşamasında partililerin büyük bir heyecan ve özveri ile referandum çalışmalarında yer almak istediklerine dikkat çeken Öz, "Referandum için çok daha önceden start vermiş bulunmaktayız. Yeni yönetim kurulu ile birlikte büyük ölçüde parti içerisinde heyecan ve istek olduğunu gözlemliyoruz. inanıyoruz ki 18 ilçemizde de parti teşkilatları bu zorlu sınavı yüzünün akıyla vereceklerdir" diye konuştu.
SEKMEN; ÜLKEMİZİN HIZLA BÜYÜMESİ İÇİN EVET
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise kürsüde yaptığı konuşmada AK Partili belediyelerin başarısını anlattı. Türkiye'nin en geniş ve zorlu coğrafyasına sahip Erzurum'da tüm zorluklara rağmen belediyecilik çalışmalarının aksatılmadan sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Sekmen, yeni büyükşehir yasası ile birlikte ilçelerde de yapmayı sürdürdükleri yatırımlarla devlet yatırımlarında büyük hız kazandıklarını anlattı. Sekmen, "Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl milyonlarca TL yatırımları ilimize kazandırıyoruz. bu yatırım çalışmalarında bir an olsun kaynak sorunu yaşamadık. Merkezi hükümetinde partili belediye ayrımı yapmaksızın Türkiye'nin en ücra beldesinde yatırımları olduğunu görüyoruz. Yerel yönetimlerde var olan sorunların aşılması içinde mutlak surette referandumda evet demeliyiz. Referandum sonrasında daha güçlü bir Türkiye'nin inşasına başlamış olacağız" diye konuştu.
ILICALI; YENİ ANAYASA YENİ TÜRKİYE
Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ise milletvekilleri adına yaptığı konuşmada yeni Anayasa'nın değiştirilmesinin gerekliliğine işaret etti. Darbe Anayasası'ndan kurtulmak daha özgürlükçü daha etkin bir anayasanın ülkeyi şaha kaldıracağına vurgu yapan Milletvekili Ilıcalı, "1982 vesayet anayasasının yamalı bohça haline geldiğini söylemek istiyorum. her yönüyle şimdiki Türkiye'ye dar gelen bu anayasa artık miadını doldurmuştur. Yeni anayasa ile ülkemizde yeniliklerin olacağını daha şimdiden görebiliyoruz. Referandumda Erzurum'dan yeni rekorlar bekliyoruz" şeklinde konuştu.
ALA; ERZURUM HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR
Milli mücadele yıllarında Erzurum'un şehir olarak vesayete sömürüye hayır diyerek varlık gösterdiğini hatırlatan İçişleri eski Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti il teşkilatına da övgü yağdırdı. İl yönetiminin referandum çalışmalarında büyük varlık göstereceğine inandıklarını anlatan Ala, "Bu şehrin bir evladı olmaktan yıllarca hep gurur duydum. Her fırsatta vatanına milletine sahip çıkan Erzurum 15 Temmuz darbe girişiminde de yine vesayete ve sömürüye hayır demiştir. Ellerinde mantar tabancası hatta sopası bile olmadan sokaklara çıkan insanımız gövdesini ortaya koyup özgürlüğünü pranga vurmak isteyenlere karşı durmuştur" dedi.
AKDAĞ; REFERANDUM'UN 15 TEMMUZ'DAN FARKI YOKTUR
15 Temmuz darbe girişiminde milletin tanklar önünde durarak büyük cesaret örneği göstererek tüm dünyanın gözü önünde destan yazdığını vurgulayan Sağlık Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ,"Yeni Türkiye'nin önünde artık hiçbir vesayet duramaz. Türkiye tüm ümmetin ve Türk dünyasının umut ışığı olmuştur. Afrika'dan Asya'ya tüm devletler Türkiye'nin atacağı adımları heyecanla beklemektedir. Yeni Anayasa ülkemizin uluslararası arenada ki hareket kabiliyetini de artırmaya etken olacaktır. Güzel ülkemizin 2023 hedeflerine varması için referandumda evet mührünü vurmamız şarttır" dedi.

 
15 Temmuz gazilerine vefa
 
Bakan Kılıç spor gündemini değerlendirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
15 Temmuz gazilerine vefa
Azizoğlu’nun davetiyle Ankara ve İstanbul’dan Erzurum’a gelen 15 Temmuz ...
Taşkesenlioğlu Tekmanlılarla istişare etti
AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Tekman’da bir dizi incelemelerde bulundu
AK Partili gençlerden referandum buluşması
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Bölge Toplantısı, Trabzon İl ...
 
Akdağ Anayasa değişikliğini yorumladı
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, daha sağlıklı bir yönetim için, yasama ...
'Hiç kimse yeni gelecek sistemden korkmamalı”
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Millete güvenen hiç kimse yeni gelecek sistemden ...
Ala: 'Bizi bütünleştiren millet iradesidir'
Eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala Erzurum’un Oltu ilçesindeki ...
 
Akdağ: 'Hiç değiştirmeye de niyetimiz yok'
Akdağ, “Türkiye’de bir rejim değişikliği yapılacağı yalanı var. Rejimimiz ...
Aydemir: ‘Erzurum rekor kıracak’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, Ankara’da misafir ettikleri İlçe ...
AK Parti'den MHP ziyareti
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Yönetimi, MHP Erzurum İl Başkanı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva