ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SİYASET
21 Şubat 2015 Cumartesi - 16:51

AK Parti Erzurum aday adayları açıklandı

AK Parti Aday Adaylık başvuru süresinin sona ermesinin ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Erzurum’dan milletvekili olmak için aday adayı olan 136 kişinin isimlerini açıkladı.

AK Parti Erzurum aday adayları açıklandı

AK Parti Aday Adaylık başvuru süresinin sona ermesinin ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Erzurum’dan milletvekili olmak için aday adayı olan 137 kişinin isimlerini açıkladı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum için başvuru yaparken, milletvekilleri Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık, Cengiz Yavilioğlu ve Muhyettin Aksak da Erzurum’dan aday adayı oldu.
İŞTE ADAY ADAYLARI
Abdulvahit Erdem, Adurrahim Fırat, Abdurrahim Bulut, Adnan Yılmaz, Adnan Taşkesenlioğlu, Ahmet Semen, Ahmet Yaptırmış, Ahmet Küçükler, Ahmet Akçay, Ahmet Er, Ali Demirhan, Ali Mete, Arif Karadağ, Arif Recai Uzunlar, Aslı Seda Gökdaş, Aysun Kültür, Bahattin Türetken, Bayram Kara, Bilge Mutlu Bilge, Burak Şahin, Burhanettin Yeşilyurt, Bülent Taşkesenligil, Celalettin Çetinkaya, Cengiz Yavilioğlu, Cevdet İlhan Günay, Demet Güral, Dursun Şahin, Dursun Yıldız, Efkan Ala, Erdal Daldal, Erdal Tanas Karagöl, Erdoğan Eren, Faruk Fakirullahoğlu, Fatih Cengiz, Fatime Alkan, Fatma Kotan, Fazilet Dağcı Çığlık, Fecir Özkan, Ferit Keleş, Fevzi Polat, Fevzi Genç, Fuat Kulaçoğlu, Galip Sevindir, Gürhan Özgen, Halil Ergün, Hikmet Eren, Hilal Yılmaz, Hülya Çakır, Hüsamettin Aydın, Hüseyin Yer, Işıl Bedirhanoğlu, İbrahim Şimşek, İbrahim Aydemir,  İsmail Karaduman, Kaya Çobanoğlu, Kemal Önal, Kenan Koçak, Keskin Tanas, Kuddusi Aykut, Lütfi Şahsuvaroğlu, M.Yavuz Gültekin, Mehmet Yılan, Mehmet Emin Öz, Mehmet Erdem Koçak, Mehmet Hatip Güler, Mehmet Lütfi Karaca, Memet Şakir Atalay, Mesut Öner, Mevlüt Sait Keleş, Muhammet Arslan, Muhammet Mustafa Solak, Muhyettin Aksak, Mukbile Kavaz, Murat Keleş, Murat Kılıç, Mustafa Altınsoy, Mustafa Şimşek, Nebiha Önal Baysal, Nefise Kıyıcı, Nihat Temel, Nimet Aydemir,  Nuri Bilgin, Oktay Aydın, Olcay Beyoğlu, Orhan Küçük, Osman Nuri Aktoprak, Ömer Tanfer, Özer Aydın, Rıdvan Gül, Saadettin Aydın, Saki Akyüz, Savaş Yalçın, Serap Ağar, Sumru Budak, Süleyman Harmancı, Şerafettin Karademir, Tamer Bekci, Taner Alan, Tugay Yeleki, Turan Alp, Turgut Turhan, Uğur Akyol, Uğur Vural, Ulvi Bayraktutan, Vesim Yılmaz, Veysel Yenigül, Yavuz Temuroğlu, Yurdan Dağaşan, Yüksel Özdemir, Zafer Tarikdaroğlu, Abdulkerim Emek, Abdullah Karadeli, Abdürrezak Söner, Adnan Altuncu, Alime Bektaş Aslan, Ayşe Kartal, Bülent Güven, Bülent Osman Osmanağaoğlu, Çetin Medetoğlu, Emin Canpolat, Fikri Genç, Gülehmer Sekin, Havva Karademir, İsmail İldegez, Kupilay Öztürk, Kübra Reisoğlu, Mehmet Koçak, Mustafa Modoğlu, Nurullah Genç, Orhan Albayrak, Osman Heyal, Özcan Yuvauç, Seyfullah Şahbaz, Tacettin Türeli, Tamercan Morkoç, Tekin Alptekin, Zekiye Çomaklı.
 

 
Üniversitede Çakıroğlu tepkisi
 
Erzurumspor maçı öncesinde destek yürüyüşü
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 6 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BENCE 22 Şubat 2015 Pazar 06:35

Bence şimdiki milletvekillerden en az 2-3 tanesi listede olur diye düşünüyorum.Ama yüzde yüz 1.sıra İçişleri bakanını koyarlar geriye kaldı 5 tane .5 tane için millet yarışma içinde olacak.Bir de milletin parası çok galiba bu kadar başvuru olduğuna göre çoğuda seçilmeyecek.

Yorumu oyla      8      6  
metin can 22 Şubat 2015 Pazar 00:23

tam bir karma kadro. eski anapvari her telden bir kadro. İktidar olmanın verdiği bir rüzgarla aday sayısı bu kadar fazla. iktidar 7 haziranda elden gitse kaçı kalır geride.??

Yorumu oyla      12      5  
ÇETİN GAYGILI 21 Şubat 2015 Cumartesi 17:54

evet adaylar çok ama bu 136 nın içinden 6 yı nasıl belirleyecek genel merkez titiz davranır umarımbilgi birikimi olan işi bilen erzurumu ve erzurumlyu iyi tanıyan ve Erzurumlunun istediği olur inşallah parası olandan ziyade becerisi misyonu vizyonu kısacası kabiliyeti olan vekil adayları olur inşallah yoksa diğer aday adayları kötü demiyoruz illaki onlarda hizmet için yarışıyorlar sonuçta Erzurum kazansın isyiyoruz memlekete hayırlı olsun SAYGILARIMLA

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Er, AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Strateji Geliştirme Başkanlığındaki görevinden ...
Erzurum’da rekor AK Parti’de
AK Parti Erzurum İl Başkanlığına 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan ...
Yeni Akit Erzurum’da istişare edecek
Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Erzurum’da ...
 
Köroğlu seçim sürecini ele aldı
Köroğlu, İl başkanlığı olarak yeni yönetimler oluşturduklarını ve Erzurum’daki ...
Kılıç aday adayı oldu
AK Parti eski İl Başkanı ve işadamı Murat Kılıç, AK Parti Erzurum Milletvekili ...
“Arif Olan Anlar” dedi, aday adayı oldu
Erzurum’da uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren ve geçen ...
 
Ağar aday adaylığını açıkladı
Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğinden istifa eden Serap Ağar, AK Parti ...
Türetken AK Parti’den aday adayı
25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde aday adaylığını açıklayan ...
‘AK Belediyeciliği kimse engelleyemez’
AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva