ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>BÖLGEDEN
24 Mart 2020 Salı - 02:03

8 belediyeye yeni görevlendirme

İçişleri Bakanlığı; Batman, Ergani, Eğil, Lice, Silvan, Güroymak, Halfeli, Gökçebağ belediye başkanlarını görevden uzaklaştırdı, yerlerine yeni görevlendirmeler yaptı.

8 belediyeye yeni görevlendirme

İçişleri Bakanlığı; Batman, Ergani, Eğil, Lice, Silvan, Güroymak, Halfeli, Gökçebağ belediye başkanlarını görevden uzaklaştırdı, yerlerine yeni görevlendirmeler yaptı.
Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan 2020/2651 sayılı soruşturması ile “Terör Örgütüne Üye Olmak ve Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçlarından 2019/5271 sayılı soruşturması devam eden ayrıca “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan 2020/3553 sayılı soruşturma yürütülen ve bu soruşturma kapsamında gözaltına alınan Batman Belediye Başkanı Mehmet Demir’in yerine Belediye Başkan Vekili olarak Batman Valisi Hulusi Şahin görevlendirildi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının 2019/18355 sayılı dosyası kapsamında ‘‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak, Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etmek’’ suçlarından soruşturma yürütülen ve bu kapsamda gözaltına alınan Diyarbakır ili Ergani Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın yerine Ergani Belediye Başkan Vekili olarak Ergani Kaymakam Vekili Abdulselam Öztürk getirildi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının 2019/18371 sayılı dosyası kapsamında ‘‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’’ suçundan soruşturma yürütülen ve bu kapsamda gözaltına alınan Diyarbakır ili Eğil Belediye Başkanı Mustafa Akkul'un yerine Eğil Belediye Başkan Vekili olarak Eğil Kaymakamı İdris Arslan getirildi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının 2019/17897 sayılı dosyası kapsamında ‘‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak, Terör Örgütü Propagandası Yapmak, Örgütün veya Amacının Propagandasını Yapmak’’ suçlarından soruşturma yürütülen ve bu kapsamda gözaltı kararı bulunan Diyarbakır ili Lice Belediye Başkanı Tarık Mercan'ın yerine Lice Belediye Başkan Vekili olarak Lice Kaymakamı Cevdet Bakkal getirildi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının 2019/17906 sayılı dosyası kapsamında ‘‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’’ suçundan soruşturma yürütülen ve bu kapsamda gözaltına alınan Diyarbakır ili Silvan Belediye Başkanı Naşide Torak'ın yerine Silvan Belediye Başkan Vekili olarak Silvan Kaymakamı Mehmet Uslu getirildi.
Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığının 2019/3045 sayılı soruşturma dosyası kapsamında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan soruşturma yürütülen Bitlis ili Güroymak Belediye Başkanı Hikmet Taşdemir'in yerine Güroymak Belediye Başkan Vekili olarak Güroymak Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar atandı.
Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığının 2019/2010 soruşturma sayılı dosyasında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” soruşturması devam eden ayrıca “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan Iğdır 1. Ağır Ceza Mahkemesince 2017/9 Esas Nolu dosyada yargılanması devam eden Iğdır ili Halfeli Belde Belediye Başkanı Hasan Safa'nnı yerine Halfeli Belde Belediye Başkan Vekili olarak Karakoyunlu Kaymakamı Lütfullah Göktaş getirildi.
Siirt 3. Ağır Ceza Mahkemesinin 2018/228 Esas sayılı dosyasında “PKK/KCK Terör Örgütüne Üye Olmak ve PKK/KCK Terör Örgütünün Propagandasını Yapmak” suçlarından soruşturması devam eden Siirt ili Gökçebağ Belde Belediye Başkanı Serhat Çiçek'in yerine Gökçebağ Belde Belediye Başkan Vekili olarak Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın görevlendirildi.

 
İçişleri Bakanlığından yeni genelge
 
Sağlığa 32 bin yeni personel alımı onaylandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu Anadolu’da ‘Vefa’ gündemi
Devletçe oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları tüm ülkede olduğu gibi ...
PALTİM İşbaşında
Koronavirüse karşı yürüttüğü etkin mücadeleyle takdir toplayan Palandöken ...
Aziziye’de bahar temizliği
Aziziye Belediyesi tarafından ilçe genelinde bahar temizliği alarmı verildi.
 
Yakutiye Belediyesi Saltuklu yılını erteledi
Yakutiye Belediyesi’nce yapılması planlanan 2020 Saltuklu Yılı etkinlikleri ...
Aşkale cadde ve sokakları dezenfekte edildi
Aşkale Belediyesi tarafından sabah saatlerinden itibaren ilçe merkezinde ...
Pasinler'de dezenfekte çalışmaları devam ediyor
Tüm dünyayı etkisi altına alan korana virüs salgınına karşı Pasinler Belediyesi ...
 
Keyfi dışarı çıkana 3 bin 150 TL ceza
65 yaş üzeri keyfi dışarı çıkana 3 bin 150 TL ceza uygulanacak.
Alışverişleri belediye personeli yapıyor
Erzurum’un Aziziye ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden ...
Oltu’da toplu taşıma araçları dezenfekte edildi
Oltu Belediyesi toplu taşıma araçlarını ve iş yerlerini dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva