ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>EKONOMİ
23 Eylül 2014 Salı - 15:13

‘500 Anadolu’ açıklandı

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan, “Anadolu Kaplanları” olarak ifade edilen şirketlerin büyüklüklerini ifade eden araştırma sonuçları açıklandı.

‘500 Anadolu’ açıklandı

Aşkale Çimento, Türkiye’deki olumlu özelleştirme uygulaması örneği ve çok ortaklı yapısıyla yakaladığı başarılar açısından dikkatleri çekmeye devam ediyor. Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında Aşkale Çimento, 2013 rakamlarına göre “Anadolu’nun En Büyük 61’inci Şirketi”, sektörel bazda ise listede “ikinci” sırada yer aldı.
Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan, “Anadolu Kaplanları” olarak ifade edilen şirketlerin büyüklüklerini ifade eden araştırma sonuçları açıklandı. İstanbul, Ankara ve İzmir’de bulunan şirketler, İstanbul merkezli büyük holdinglerin Anadolu’daki şirketlerin, çoğunluk hissesi yabancı sermaye olan şirketlerin katılmadığı şirketler baz alınarak yapılan “Anadolu 500” araştırmasının sonuçlarının kendileri için önemli olduğunu söyleyen Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “Çok ortaklı ve kollektif ruhun yansımasını ifade eden şirketimizin başarıları bölge insanı içinde çok önemli. Coğrafi ve iklimsel açıdan zorlu bir bölgede bulunuyoruz. Buna rağmen ülkemizin dev şirketleriyle rekabet etmek zorundayız. Ortaklarımız ve çalışanlarımızla zorlukları aşıyoruz. Bu da bizi farklı kılıyor.” dedi.
“LİSTEDE 61’İNCİ SIRADAYIZ”
Çimento ve hazır beton sektöründe kaliteden ödün vermeden, bölgesel kalkınmaya ve ülke ekonomisine katkı yapma gayretinde olduklarını söyleyen Başkan Yücelik, “Aşkale, Trabzon, Van, Gümüşhane ve Erzincan’da bulunan çimento fabrikalarımız, bölgelerinde önemli birer tesis olarak dikkat çekmektedirler. Erzurum, Ağrı, Aşkale, Giresun, Beşikdüzü, Trabzon ve Rize’de bulunan hazır beton tesisleri de aynı şekilde binalara kaliteli ürün imkanı sağlamaktadır. ERÇİMSAN Holding’i meydana getiren markaların dinamik yapısı, beraberinde hepimizi sevindiren sonuçları getirmiştir. Anadolu’daki 500 şirket temel alınarak yapılan araştırmanın genel sıralamasında 61’inci ve sektörel bazdaki değerlendirmesinde ise 2’inci sırada yer alması gayretlerimizin ürünüdür.” şeklinde konuştu.
“ÇITAYI SÜREKLİ YÜKSELTMEK ZORUNDAYIZ”
1992 yılından bu yana zorlu bir süreçten bugünlere geldiklerini söyleyen Başkan Yücelik, “Geldiğimiz noktayı her gün biraz daha ileri götürmek ve çıtayı yükseltmek zorundayız. Bu, hem verdiğimiz sözlerin hem de misyonumuzun bir gereği. Aşkale Çimento’nun tüm tesislerinde kalite yönetim sisteminin yanında çalışanların sağlık ve güvenliğini sistematik olarak sağlamak için iş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin standartlarını uyguluyoruz. Tüm fabrika ve işletmelerimizde çalışan motivasyonunu ve sürekli gelişim yoluyla başarının sürdürülmesini amaçlayan çalışmalar yapıyoruz. Fabrika, tesis ve işletmelerimizin bulunduğu bölgelerde sadece ekonomik kaygıları değil aynı zamanda sosyal ve çevresel unsurlara da büyük önem veriyoruz.” diye konuştu.
“İNSANA, ÇEVREYE VE YAŞAMA SAYGILIYIZ”
Aşkale Çimento’nun yenilikçi ve büyüme odaklı atılımlarını sürdürdüğünü ifade eden Yücelik, “Benzeri araştırmalarla ortaya çıkan rakamlar bizleri mutlu ediyor. Bununla beraber sorumluluğumuz daha da artıyor. Çimento sektöründeki yenilikleri ve teknolojiyi sürekli takip ediyoruz. Büyüme odaklı atılımlarımızda sürüyor. Yeni yatırımlar ve kapasite artırımı projeleri ile şirketimizi dinamik kılıyoruz. İnsana, çevreye ve yaşama karşı saygılı yaklaşım tarzımız, başarılarımıza katkı yaptığı tartışmasız bir gerçektir. Aşkale Çimento bu gerçekler ışığında; üretim süreçleri başta olmak üzere her adımında ve aldığı her kararda bilimsel kuralların geçerli olması gerektiği savunmaktadır.” dedi.

 
5 kilo toz esrar ele geçirildi
 
Kocasını vurdu, kendini polise ihbar etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum çek verileri açıklandı
MAHMUT AKDAĞ-DOSYA HABER-Erzurum’da ağustos ayında ödenen çek miktarı ...
Erzurum’un karşılıksız çek gerçeği
MAHMUT AKDAĞ-TBB Risk Merkezi Tarafından Duyurulan Karşılıksız İşlemi ...
Erzurum karşılıksız çekte 2’inci sırada
MAHMUT AKDAĞ-TBB Risk Merkezi karşılıksız çek sayısı bölge verilerini ...
 
Bumin: Pirim yapılandırma 1 Ekim'de başlıyor
M.COŞKUN-Erzurum SGK Müdürü Hulusi Bumin, “Prim borçlarına işverenlerin ...
Kurban Pazarı’nda hareketlilik başladı
Kurban Bayramına az bir süre kala Erzurum Hayvan Pazarında yoğunluk yaşanmaya ...
Erzurum'dan Ağustos rekoru
MAHMUT AKDAĞ-ÖZEL-Erzurum Ağustos ayı bazında son 5 yılın rekorunu kırdı, ...
 
Bu haberin yorumu yok..!
DİLEK BAYRAK-Erzurum’da on yılda hane gelirlerinde en fazla yüzde 20’lik ...
Erzurum’dan yüzde 63’lük başarı
MAHMUT AKDAĞ-ÖZEL-TOBB şirketleşme verilerine göre, ağustos ayında KUDAKA ...
Şirketleşmede teşvik dopingi
MAHMUT AKDAĞ-ÖZEL-Sosyo ekonomik performans bakımından Erzurum ve Erzincan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva