ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’den I. Erzurum Fen Liseleri Sempozyumu
ETÜ’den I. Erzurum Fen Liseleri Sempozyumu
700 kilo uyuşturucu ele geçirildi
700 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Arıkan’dan ‘Etkili Hitabet’ semineri
Arıkan’dan ‘Etkili Hitabet’ semineri
Ortaokullar ‘bilgi’de yarıştı
Ortaokullar ‘bilgi’de yarıştı
10 ilde BTÖ’ye yönelik 'Bozdoğan-36' operasyonu
10 ilde BTÖ’ye yönelik 'Bozdoğan-36' operasyonu
HABERLER>SPOR
20 Nisan 2016 Çarşamba - 01:55

15 Maçta Mavi-Beyaz performans

RECEP DAĞ-2’inci Lig hedefine doğru ilerleyen Erzurumspor’da 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 21 futbolcu forma giydi.

15 Maçta Mavi-Beyaz performans

2’inci Lig hedefine doğru ilerleyen Erzurumspor’da 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 21 futbolcu forma giydi. Mavibeyazlı ekipte en çok forma giyen ve süre bulan futbolcu 15 maç bin 350 dakikayla kaleci Ahmet Altın olurken, bu futbolcuyu 15 maç bin 307 dakika ile Ferit Erişçi, 15 maç bin 172 dakikayla Erhan Çelenk takip etti.

KADRO PERFORMANSI

Erzurumspor’un ikinci yarıdaki Teknik Patronu Ahmet Yıldırım’ın en fazla sayıda maça çıkardığı ve süre verdiği futbolcular Ahmet Altın, Ferit erişçi, Erhan Çelenk, Doğa İşeri, Savaş Tağa, Serdar Deniz, Mehmet Albayrak, Hüseyin Cihan Avcu, Fahri Tatan, Ertan Koç ve Fatih Gül oldu. Yıldırım döneminde en az sayıda forma şansı bulan futbolcular ise  2 maçla Alpcan Arıcı, Muammer Atalay ve Salih Aygen olarak kaydedildi.

EN ÇOK MAÇA ÇIKAN FUTBOLCULAR

Sezonun ikinci yarısında en çok maça çıkan futbolcular 15 maç ile Ahmet Altın, Ferit Erişçi, Savaş Tağa, Serdar Deniz ve Erhan Çelenk olurken, bu futbolcuları 14 maçla Doğa İşeri,Mehmet Albayrak ve Hüseyin Cihan Avcu, 13 maçla Fahri Tatan, 12 maçla Ertan Koç, Fatih Gül, 9 maçla Halil Uysal, Mehmet Yeniler, 8 maçla Murat Paluli, Doğancan Otman, İbrahim Demirer, 6 maçla Serhat Akyüz, 3 maçla Osman Berkay Özçelik, 2 maçla Alpcan Arıcı, Muammer Atalay ve Salih Aygen takip etti.

EN FAZLA SÜRE ALAN FUTBOLCULAR

Mavibeyazlı ekipte en fazla süre alan futbolcu bin 350 dakikayla kaleci Ahmet Altın oldu. Sezonun ikinci yarısında Ferit Erişçi 1307, Erhan Çelenk 1172, Doğa İşeri 1154, Savaş Tağa 991, Serdar Deniz 1110, Mehmet Albayrak 1247, Hüseyin Cihan Avcu 578, Fahri Tatan 1063, Ertan Koç 233, Fatih Gül, 952, Halil Uysal 316, Mehmet Yeniler 795, Murat Paluli 462, Doğancan Otman 712, İbrahim Demirer 466, Serhat Akyüz 540, Osman Berkay Özçelik 270, Alpcan Arıcı 22, Muammer Atalay 5, Salih Aygen 96 dakika süre aldı.

GOLCÜLER

Erzurumspor’da sezonunun ikinci yarısının golcüsü 9 golle Serdar Deniz oldu. Takımın kaydettiği 29 golün 9’u Serdar Deniz, 7’si Mehmet Albayrak, 4’ü Erhan Çelenk, 2’si Doğan Can Otman, Fahri Tatan, Ertan Koç, birer golleri ise Halil uysal, Fatih Gül ve Hüseyin Avcu’dan geldi. Takımın ikinci yarıda attığı gollerin yüzde 31’ini Serdar Deniz, yüzde 24’ünü ise Mehmet Albayrak kaydetti.

GOLLERİN NİTELİĞİ

Takım adına kaydedilen gollerin 20’si ayak, 7’si kafa, 2’si de penaltıdan geldi. Mehmet Albayrak kafayla en fazla gol kaydeden futbolcu oldu. Erzurumspor penaltı gollerini Erzin Belediyespor ve Kızılcabölükspor maçlarında buldu. Takımın penaltı gollerini ise Erzin Belediyespor maçındaSerdar Deniz, Kızılcabölükspor maçında ise Halil Uysal attı.

GOLLERİN ATILDIĞI DÖNEMLER

Erzurumspor’un sezonun ikinci yarısında kaydettiği gollerin 12’si ilk, 17’si ise ikinci yarıda atıldı. İlk yarıda atılan gollerin oranı yüzde 41, ikinci yarıda atılan gollerin oranı ise yüzde 58 olarak belirlendi. Mavibeyazlı ekip en erken golü Serdar Deniz’in ayağından 6’ıncı dakikada Düzyurt maçında bulurken, en geç gelen gol Doğancan Otman’ın 90+ 4’te Düzcespor’a attığı gol olarak kayda geçti.

SERDAR DENİZ 2’İNCİ YARININ GOLCÜSÜ

İkinci yarının golcüsü olan Serdar Deniz,  iki maçta iki gol attı. Serdar Deniz Tekirdağspor ve Düzcespor maçlarında 2, Kömürspor, Erzin Belediyespor, Düzyurtspor,, Arsinspor ve Altay maçlarında 1 gol kaydetti. Serdar Deniz Erzin maçında penaltı, Tekirdağspor maçında kafayla attığı goller dışında 7 maçta topu ayağıyla rakip filelerle buluşturdu.

VE KAPTAN MEHMET ALBAYRAK FARKI

Erzurumspor’un olduğu gibi 3’üncü Lig’in de gol krallığı listesinde önde bulunan kaptan Mehmet Albayrak, Kırıkhan maçında 2, Kozan Belediyespor, Gölbaşıspor, KIzılcabölükspor, Düzyurtspor ve Silivri maçlarında 1 gol atma başarısı gösterdi. Kaptan Gölbaşı, Kızılcabölük ve Kırıkhan maçlarında topu kafayla ağlara gönderirken, diğer gollerini ayakla attı.

DİĞER GOLCÜLER

Erzurumspor’un bir diğer golcüsü Erhan Çelenk Gölbaşı, Kırıkhanspor, Silivrispor ve Altay, Ertan Koç Kızılcabölükspor ve Bursa Nilüferspor, Doğancan Otman Düzcespor ve Düzyurtspor, Fatih Tatan Düzcespor ve Düzyurtspor, Halil Uysal Kızılcabölükspor, Hüseyin Cihan Avcu Maltepespor, Fatih Gül ise Altay maçında gol kaydetti. Sezonun ikinci yarısının en anlamlı golünü ise Hüseyin Cihan Avcu Maltepespor maçında attı.

ERZURUMSPOR’A ATILAN GOLLER

Erzurumspor sezonunun ikinci yarısında kalesinde 14 gol gördü. Bu gollerin 5’i ilk, 9’u ise ikinci yarıda atıldı. Mavibeyazlı ekibin kalesinde gördüğü gollerde ilk yarı golleri oranı yüzde 35.7, ikinci yarıda kalesinde gördüğü gol oranı ise yüzde 64.28 olarak hesaplandı. Mavibeyazlı ekibin kalesinde en erken sürede gördüğü golü Erzin Belediyespor maçının birinci dakikasında İlyas Kubilay Yavuz attı.

SARI KART SAYISI

Erzurumsporlu futbolcular sezonun ikinci yarısında 40 sarı karta muhatap oldu. Mavibeyazlı ekipte en fazla kart gören oyuncu 5 kartla Ferit Erişçi olurken, Doğa İşeri, Savaş Tağa, Fahri Tatan, Mehmet Albayrak, Ertan Koç 4, Serhat Akyüz, Serdar Deniz 3, Hüseyin Cihan Avcu ve Murat Paluli 2, İbrahim Demirer, Fatih Gül, Doğancan Otman, Mehmet Yeniler ve Salih Aygen de bir maçta sarı kart gördüler. Takımda yedek kulübesinde kart gören tek futbolcu Ertan Koç oldu.

 
Taraftardan dadaşça yaklaşım
 
Vergi’de sevindirici gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taraftardan dadaşça yaklaşım
YAVUZ TOPAL-Erzurumspor ligin 36. Haftasında sahasında Altay'ı 3-1 yenerek ...
Erzurumspor başarısının gizli mimarları
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurubun lideri Erzurumspor’da sahaya ...
Ciritte Erzurum ufku
Korkmaz, 'Bizden daha az kulübü olmasına rağmen Erzurum bu konuda hemen ...
 
BAL grup müsabakaları tamamlandı
2015-2016 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) müsabakaları 3. grup dışında tüm gruplarda tamamlandı.
Erzurumspor 2’inci Lig yolunda
RECEP DAĞ-Erzurumspor 2015-2016 sezonunun en zorlu sınavını bu hafta sonunda ...
Erzurumspor için final haftası
RECEP DAĞ-Lider Erzurumspor deplasmanda oynayacağı Tire 1922 Spor karşılaşmasından ...
 
Futbolda Mavi-Beyazlı rekor
YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1. Grubun 35. Haftasında Erzurumspor'un sahasında ...
Termalspor adını finale yazdırdı
Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı süper lig yolunda ...
Postacılar Milli takım için yarıştı
Türkiye genelinde 9 bölgede düzenlenen Postacılar Yürüyüşü yarışmalarının ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva