ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
HABERLER>ASAYİŞ
21 Şubat 2020 Cuma - 18:42

144 terörist etkisiz hale getirildi

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kapan Operasyonlarıyla 144 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

144 terörist etkisiz hale getirildi

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kapan Operasyonlarıyla 144 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nda 30. Dönem Uzman Erbaş Asayiş Kursu kapanış töreni düzenlendi.

Törene; Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Karabük Valisi Fuat Gürel, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, kaymakamlar, daire müdürleri, gaziler ve askerlerin aileleri katıldı.

2 bin 237 uzman erbaşın mezun olduğu törende, Orgeneral Çetin, Vali Gürel ve Korgeneral Çitil, kursu derece ile tamamlayan erbaş ve ve ailelerine plaket ve hediyeler verdi.

Törende konuşan Çetin, milletin kendilerine gösterdiği destek ve dualarla görevlerini yapacaklarını, bu duaların güçlerine güç katacağını söyledi.

Yurt içinde terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini ifade eden Çetin, "Allah'ın yardımıyla, vatandaşımızın desteğiyle, hayır dualarıyla, milletimizin sevgi ve güveniyle dağlardaki PKK teröristleri başta olmak üzere bütün teröristlere karşı mücadelemiz Cudi'de, Gabar'da, Herekol'da, Kato'da, Faraşin'de, Bestler Dereler'de, Tendürek'te, Ağrı'da, Tunceli'de, Hakkari'de, Diyarbakır'da velhasıl ülkemizin her karış toprağında, her yerinde devam edecektir. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Terör örgütleri üzerinden ülkemizi bölmeye milletimizi parçalamaya çalışanlara bugüne kadar aman vermedik, bu alçaklara bundan sonrada aman vermeyeceğiz. Yüce milletimizin bizlere gösterdiği destek ve dualarla görevimizi yapacağız, bu dualar gücümüze güç katacaktır" dedi.

"ARA, BUL, YOK ET"

"Kıran" ve "Kapan" operasyonlarına değinen Çetin, şunları kaydetti:

"18 Ağustos 2019 tarihinde Kıran operasyonlarıyla başlattığımız ve şuanda Kapan operasyonlarıyla devam eden mücadelemizde 144 terörist etkisiz hale getirilerek ve çok sayıda mağara, sığınak, depo imha edilmiş, çok sayıda silah, mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. İcra edilen başarılı operasyonlar sonucunda aralarında üst düzey sözde sorumlularında bulunduğu çok sayıda terörist etkisiz hale getirilerek, terör örgütlerinin imkan, harekat ve eylem kabiliyetleri önemli ölçüde sınırlandırılmıştır. Yurt içinde terörle mücadele kararlı, inançlı, inatçı şekilde ve intikam gibi bir ruha devam ederken, mevcut yasaların verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde öncelikle, bölgede alan hakimiyeti sağlanarak bu alanda varsa kalan teröristleri ara, bul, yok et yöntemiyle kamuoyundan ve ülkemizin gündeminden tamamen çıkartmaya kararlıyız."

"TERÖRLE MÜCADELE KESİNTİSİZ DEVAM EDECEKTİR"

Son teröristin etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonların devam edeceğini aktaran Çetin, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emir ve direktifleri, Sayın İçişleri Bakanımızın talimatları doğrultusunda yurt içinde son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar, terörle mücadele kesintisiz operasyon mantığı ile devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Üzerinde yaşadığımız mukaddes kutsal vatan toprakları için canlarını seve seve feda eden, sarsılmaz inançları ve eşsiz cesaretleriyle aziz milletimizin kaderini değiştiren başta ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi şükranla ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygıyla anıyorum" diye konuştu.

Teröre diz çöktürüldüğünü vurgulayan Çetin, "Evlatlarımızın yeni görevi kendilerine, ailelerine, vatanımıza milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu kahraman gençler, sizin evlatlarını bu yüce milletin evlatları, teröre diz çöktürmüştür. İşte Safranbolu'da yeni katılan bu kahramanlarımız, yarından itibaren yeni görev yerlerine giderek terörle mücadele kaldığı yerden daha da hız vererek devam ettirilecektir. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır" ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından uzman erbaşlar tarafından hazırlanan gösteri büyük alkış aldı. Jandarma Genel Komutanlığı Mehteran Takımı da gösteri yaparken, tören geçişinin ardından aileler çocuklarıyla buluştu. Orgeneral Çetin, tören sonunda bir araya gelen uzman erbaş ve ailelerinin yanına giderek birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

 
Albayrak 2020 ekonomi sürecini değerlendirdi
 
Arabuluculuk sisteminde yüzde 63’lük başarı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Leyla davasında avukatlardan ortak açıklama
Ağrı’da kaybolduktan sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ...
Erzurum’da FETÖ operasyonu: 17 gözaltı
2009 yılında yapılan komiser yardımcılığı sınavında FETÖ/PDY Silahlı Terör ...
Leyla Aydemir Davasında yeni süreç
Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ...
 
Hainlerin inine şafak operasyonu
Terör örgütü PKK’ya ait olduğu belirlenen 2 ayrı sığınakta 2 adet patlamaya ...
Kararı Adli Tıp verecek
Erzurum’un Aşkale ilçesinde 11 gün önce ailesiyle tartıştıktan sonra evi ...
Basma düzenekli EYP ele geçirildi
Bitlis Valiliği İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbarı ...
 
Ailelerin evlat nöbeti 171'inci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Genç kıza dehşet yaşatan zanlı gözlem altına alınacak
Erzurum'da platonik aşk yaşadığı genç kızı defalarca bıçaklayarak dehşeti ...
Didem’in cansız bedeni Karasu'da bulundu
Erzurum’un Aşkale ilçesinde 11 gündür kayıp olan 17 yaşındaki genç kızın cansız bedeni bulundu.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva