ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
HABERLER>BÖLGEDEN
20 Ekim 2015 Salı - 01:31

“1 Kasım Türkiye’nin Kader Seçimi”

Yılmaz, Türkiye’nin istikrara ve güçlü yönetimlere ihtiyacının olduğunu belirterek, “Biz bu güçlü yönetimin 1 Kasım’dan itibaren tekrar halkımızdan büyük bir destek ve onay alacağına inanıyoruz. Ondan sonrada Türkiye için yepyeni bir dönem başlayacak. Yepyeni bir fırsat penceresi açılacak” dedi.

“1 Kasım Türkiye’nin Kader Seçimi”

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye’nin istikrara ve güçlü yönetimlere ihtiyacının olduğunu belirterek, “Biz bu güçlü yönetimin 1 Kasım’dan itibaren tekrar halkımızdan büyük bir destek ve onay alacağına inanıyoruz. Ondan sonrada Türkiye için yepyeni bir dönem başlayacak. Yepyeni bir fırsat penceresi açılacak” dedi.

Milletvekili adayı gösterildiği memleketi Bingöl’de temaslarını sürdüren Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentte yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının açılışlarını gerçekleştirdi. Yılmaz, daha sonra, yarı olimpik yüzme havuzu ve Bingöl Adliye Sarayı ile Bingöl-Genç yolu üzerinde yapım çalışmaları süren doğalgaz iletim hattında incelemelerde bulundu. Burada doğalgaz boru hattına kaynak yapan Yılmaz, daha sonra İHA muhabirine seçim değerlendirmesinde bulundu.

“TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİ”

1 Kasım’ın Türkiye’nin kader seçimi olduğunu belirten Yılmaz, “1 Kasım’da Türkiye çok önemli bir seçime doğru gidiyor. Bu Türkiye’nin kader seçimidir. İnşallah kazasız, belasız barış ve huzur içerisinde bir seçim olur. Her şeyden önce bunu temenni ediyoruz. Seçimler demokrasinin aslında şenlikleridir, bayramlarıdır. Bunun bir bayram havasında geçmesini temenni ediyoruz. Hiç kimsenin kimseye baskı uygulamadığı, hiç kimsenin kimseye terör, şiddet yapmadığı bir ortamda, vatandaşımızın özgür idaresini sandığa yansıttığı bir seçim olmasını temenni ediyorum. Bizde Bingöl’de seçim çalışmaları yapıyoruz. Bu seçim çalışmaları esnasında kendimizi, politikalarımızı, geleceğe dair planlarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Bu seçim çalışmaları bir taraftan da siyasetle halkı daha fazla buluşturan, halkımızın taleplerini beklentilerini daha iyi almamızı sağlayan, sahadaki bir takım eksiklikleri, sıkıntıları daha iyi görmemizi sağlayan dönemlerdir bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz inşallah” dedi.

“TÜRKİYE BÜYÜK ATILIMLAR YAPTI”

Türkiye'nin son 13 yılda çok iyi başarılar sağladığını ve büyük atılımlar yaptığını vurgulayan Yılmaz, “Hem demokrasi de, hem kalkınmada. Bunun devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunun devam etmesi içinde istikrarın çok çok önemli olduğunu düşüyoruz. Türkiye bu kadar başarı elde edebildiyse, bunu istikrarlı, güçlü yönetimlerle sağladı. Bunun geçtiğimiz süreçte de buna eskisinden de daha fazla ihtiyacımız var. Dünya’daki küresel krizi, ekonomik ortamı düşündüğünüz zaman bölgemizde Suriye başta olmak üzere jeopolitik hadiseleri dikkate aldığınız zaman, ülkemize insanımıza yönelik terör tehditlerini dikkate aldığınız zaman hangi bakımdan bakarsanız bakın Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var, güçlü yönetimlere ihtiyacı var. Biz bu güçlü yönetimin 1 Kasım’dan itibaren tekrar halkımızdan büyük bir destek ve onay alacağına inanıyoruz. Tabi ki halkımızın bütün vereceği kararlara saygı içerisinde bunu söylüyorum” ifadelerini kullandı.

“REFORMLARIMIZI BİR BİR HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

AK Parti hükümetinin halkın desteğiyle istikrarı devam ettireceğini anlatan Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:  “Türkiye için yepyeni bir dönem başlayacak. Yepyeni bir fırsat penceresi açılacak. 2019’a kadar ne genel seçim var, ne yerel seçim var, ne cumhurbaşkanlığı seçimi var 4 yıl. Türkiye için altın döneminde bir dönem bekliyor bizi. Ben inanıyorum ki 1 Kasım’dan sonra siyasi istikrarın pekişmesiyle, belirsizliklerin azalmasıyla birlikte ekonomimizde de, demokrasimizde de yeni bir atılım dönemi başlayacak ve bu Türkiye için bir reform dönemi olacak. Her alanda önemli reformlarımızı bir bir hayata geçireceğimiz bir dönem olacak İnşallah. Bunları sağlayarak, Türkiye’yi 2023 vizyonuna ve ileri ülkeler ligine taşıyacağız. Son 13 yılda alt orta gelir grubundan, üst orta gelir grubuna geçti Türkiye. Önümüzdeki yıllarda hedefimiz yüksek gelir grubuna dahil olabilmek ve bunun içinde bu 4 yılı, reformlarla, dönüşümlerle desteklemek durumundayız. Ekonomimizi de, demokrasimizi de güçlü hale getirmek durumundayız. Bütün bunlar 1 Kasım’da oluşabilecek tablo için de mümkün görünüyor. Ben şimdiden 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, daha sonra Genç ilçesinde yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış törenine katıldı.

 
‘Teröre geçit vermeyeceğiz’
 
Taşkesenlioğlu: “AK Yatırımlar devam edecek”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Terör operasyonunda 4 tutuklama
Muş’un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde yapılan operasyonlarda çok sayıda ...
3 pkk’lı öldürüldü
Tunceli Valiliği, kentteki operasyonlarda 3 teröristin öldürüldüğünü ve ...
Erzurum Yolu, Sahile bağlanacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Erzurum yolunu sahil ...
 
‘Katliam yapacak, bunu devlet yaptı diyecekler’
Ağrı Valisi Musa Işın, terörle ilgili açıklamalarda bulunarak, "PKK Doğubayazıt’ta ...
Iğdır’da terör operasyonu
Iğdır’da, sabah saatlerinde jandarma ve polisin ortaklaşa gerçekleştirdikleri ...
Kerbela Şehitleri dualarla anılıyor
Iğdır’daki Caferiler, Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitlerinin yasını tutuyor.
 
Erzurum Vakıflar’dan bölgesel açılım
Kars Kalesi ve Evliya Cami arasında kalan alanda çevre düzenlemeleri ve ...
Facianın eşiğinden dönüldü
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde askeri birliklerin ...
10 terörist ölü ele geçirildi
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'de 10 teröristin ölü ele geçirildiğini açıkladı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva