ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>TÜRKİYE
3 Mayıs 2016 Salı - 04:12

"Terörle mücadele kararlılıkla devam edecek"

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, terörle mücadelenin bütün kararlılığı ve şiddetiyle kora kor, dişe diş devam edeceğini söyledi.

 Terörle mücadele kararlılıkla devam edecek

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, terörle mücadelenin bütün kararlılığı ve şiddetiyle kora kor, dişe diş devam edeceğini söyledi.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, bir takım ziyaretler için Elazığ’a geldi. İlk önce Akçakiraz Danışma Meclis Toplantısı'na katılan Alpay, daha sonra AK Parti Yazıkonak Belde Teşkilatı'nın açışına katıldı. Açılışa AK Parti Elazığ milletvekilleri Tahir Öztürk, Metin Bulut, Ömer Serdar, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve partililer katıldı. Terörle mücadelede bütün kararlılığıyla ve şiddetiyle kora kor, dişe diş mücadeleye devam edeceklerini belirten Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, “Bu konuda her zamankinden daha fazla kardeşliğe, yardımlaşmaya, birliğe, dirliğe ve duaya ihtiyacımız var. Rabbim bu milletin bahtını ve yolunu açık etsin. Bu ülkeye, millete ve devlete zarar vermek isteyenlere fırsat vermesin. Onların bütün oyunlarını başlarına geçirsin” dedi.

Savunma sanayi anlamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Alpay, “Savunma sanayimiz Türkiye için gerek ulusal güvenlik, gerekse caydırıcılık açısından çok büyük hizmetlerin yapıldığı özel bir alan haline geldi. Amfibi hücum gemimizin gemi inşa törenini yaptık. Bunun gibi Altay tankının prototipini çıkardık. Atak helikopteri envantere girdi. Teröre ve teröre muzahil tüm unsurlarla bu millet kararlı olarak mücadele ediyor. Devlet, millet ve AK Parti hükümeti olarak bu konuda büyük projelerle bu mücadelenin yanında oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Göktürk uzaya gitmişti ve birincisinin hazırlığını yapıyoruz. Silah ve mühimmat noktasında savunma sanayisi çok büyük projeler hayata geçiriyor. Onun için herkesin yarınından daha emin olmasını arzu ediyoruz. Bu milletin yolunun ve bahtının açık olduğunu ve bundan sonra da olacağına inanıyorum" diye konuştu.

64. Cumhuriyet Hükümeti olarak terörle mücadele konusunda nereye kadar gidilmesi gerekiyorsa gideceklerini vurgulayan AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ömer Serdar esa, “Bu milletin huzur ve sükunete kavuşması, kardeşliğinin tesis edilmesi için bu ülke üzerinde hangi oyunlar oynanmaya çalışılırsa çalışılsın irademizden ve kararlılığımızdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bin yıllık tarihi birlikteliğimizi bugün vekalet savaşlarıyla bölgede sabote etmek isteyenlere, yeniden dizayn etmek isteyenlere karşı buradayız. Şu Yazıkonak’taki Palulusu, Bingöllüsü, Karaçorlusu, yerlisi ve Muşlusu nasıl kenetlenmiş ve birlik beraberlik içerisinde olmuşsa en büyük göstergesi işte buradadır” diye konuştu.

Her dönemde Yazıkonak’ın çok büyük desteklerini alan bir siyasi hareket olduklarını dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Sizler zora düşülen her günde bizlerle birlikte oldunuz ve bizlere güç ve kuvvet verdiniz. Elazığ’da inanılmazı başarmak için Yazıkkonaklı olarak bizlere büyük bir güç kattınız. Bugün 4 milletvekiliyle bizler Elazığ’a hizmet edebilmek için birlikte çalışıyor ve ter döküyoruz” şeklinde konuştu.

Ülkenin yeniden yapılandığını ifade eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Yeniden her şey şekilleniyor. Ülke şekillenirken siyasi mekanizmanın da aynı şekilde yapılanması ve değişmesi gerekiyordu. Bizlerde teşkilatta bu değişim ve dönüşümü başlatalım diye bir takım yeni düzenlemelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Teşkilatın yeniden kurulmasının ve yeni bir yere taşınmasının beldeye ayrı bir güzellik kattığını belirten Milletvekili Tahir Öztürk, “Beldemize yakışacağına inanıyorum. Biz hep beraber teşkilatlarımızla beraber il başkanımız ve belediye başkanımızla birlikte Elazığ’ın sorunlarını biliyoruz. Çözümü konusunda da hem burada hem de Ankara’da gayretli bir çalışmamız var” dedi.

Yazıkonak’ın gençlerin heyecanını devamlı ortaya koyan çok güzel bir belde olduğunu aktaran Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yeni dönemde yapılacak çalışmaların Yazıkonak’ın hızına hız katacağını söyledi. Konuşmaların ardından kurdeleyi kesen protokol, AK Parti Yazıkonak Belde Teşkilatı'nın açılışını yaptı.

 
DBP bulanık eski ilçe eş başkanı tutuklandı
 
Terör operasyonunda 5 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: "Türkiye’de Basın Özgürdür"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın özgürlüğü konusunda, “Türkiye’de basın özgürdür. ...
IV. Uluslararası Türk Şöleni’nde geri sayım
Erzurum’ da düzenlenen kitap fuarına katılan Prof. Dr. Erhan Afyoncu, ...
“Allah, Müslümanların Yar ve Yardımcısı Olsun”
Cumhurbaşkanı, “Allah, Miraç Gecesi’nin yüzü suyu hürmetine, Suriye başta ...
 
‘Çokluk İçinde Birlik, Birlik İçinde Çokluk’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, televizyonlarda yayınlanan "Yeni Türkiye Yolunda" ...
‘İzin vermeyeceğiz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yoksulluk, kan, gözyaşı ve acı asla bu toprakların, ...
Yayman: “Erzurum Türkiye’dir, Türkiye de Erzurum ”
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman , “Erzurum; ...
 
Atatürk Üniversitesi öncü oldu
Etkinlik daha önce Erzurum Atatürk Üniversitesi ve Kazakistan Ahmet Yesevi ...
‘İslam Dünyası’nın umudu Türkiye’dir’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son bir kaç yüzyıldır dünyaya hâkim olan düzen, ...
KHB’de AR-GE zirvesi
Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü Erzurum KHB Genel ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva