ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>TÜRKİYE
15 Ekim 2018 Pazartesi - 02:27

"Kurtulduklarını sanmasınlar"

Erdoğan, ‘Dünyada böylesine büyük bir saldırıya maruz kalıp da demokratik hukuk devleti içinde yürüten bir başka ülke yoktur. Adalete hesap vermemiş olanlar kurtulduklarını sanmasınlar. Her gün yeni deliller bulunuyor.’ dedi

 Kurtulduklarını sanmasınlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir bankada FETÖ terör örgütüne ait 100 kilo altın ve 5 milyon dolar bulunmasıyla ilgili olarak finans kesimlerine seslenerek, "Kasalarla ilgili çalışmalarınıza dikkat edin" dedi.

‘ALÇAKLAR BOŞ DURMUYOR’

Kayseri'deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzde birkaç çözülmesi gereken konu var. Bunlardan biri terör. Bu alçaklar da boş durmuyor. Ülkemizin canını yakacak eylemler için fırsat kolluyorlar. Hala topraklarımız içinde kalan kılıç artıklarını da en kısa sürede imha edeceğiz. Bir başka sorunumuz FETÖ’dür. Bu ihanet çetesinin maddi ve manevi zararları çok büyük. Eğitim ve hayır hasenat diyerek sinsice kurdukları tuzaklarla nice vatandaşlarımızı düşürdüler. Bu örgütün gerçek yüzünün ortaya çıktığı tarih 17-25 Aralık’tır. Bu hareketin 40 yıl mazisi var. 40 yıl bu günlerin hazırlığını yaptılar. Ortaya konulan tüm delillere rağmen örgütün içinde kalmaya devam edenler sonuçlarına hazırdır demektir. FETÖ terör örgütünün içinde kalan kim olursa olsun ister babamız olsun, evladımız, kardeşimiz olsun kusura bakmasın canlarını yakarız. Hukuk neyse bunu da uygularız. Çünkü onlar bu ümmeti. Aileleri parçaladılar. Bunlara biz müsaade edemeyiz. Bugüne kadar ne oldu. Şimdi gereğini yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz gibi eşi benzeri olmayan bir büyük ihanete rağmen bu yapıyı savunmaya devam edenlere yapacak bir şeyimiz kalmamıştır. Bu mücadeleyi de hukuk devleti içinde yürütüyoruz. Adalet ve hukuk herkesin hatta hainlerin bile hakkıdır. Dünyada böylesine büyük bir saldırıya maruz kalıp da demokratik hukuk devleti içinde yürüten bir başka ülke yoktur. Buna rağmen FETÖ ile mücadele konusunda vicdanları kanatan hususlar olduğunu biliyorum. Adalete hesap vermemiş olanlar kurtulduklarını sanmasınlar. Her gün yeni deliller bulunuyor. Daha önce bilinmeyen insanlar savcılarımızın hakimlerin karşısına çıkartılıyor. Geçmişte Kayserimizin de FETÖ'den çok çektiğini iyi bilirim. Bu ihanet çetesinin peşini Kayseri'de de bırakmadık bırakmayacağız. Isparta'da bir bankanın kasasından bunlara ait 100 kilo altın 5 milyon dolar para çıktı. Kim bunlar FETÖ. Devam ediyor. Şimdi bankalarda. Buradan tüm finans sektörlerine sesleniyorum. Lütfen kasalarla ilgili çalışmalarınıza da dikkat. Nerede kim ne yapıyor bunu bileceksiniz. Bir gün mutlaka tüm hainler ihanetlerinin hesabını verecektir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının ardından 41 başlıkta, yaklaşık bedeli 620 milyon TL olan Bekir Yıldız Bulvarı, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı, Mimsin-TOKİ Yolu, Tuna Katlı Kavşağı, 30 Ağustos Katlı Kavşağı, Hulusi Akar Bulvarı girişi Katlı Kavşakları, Tümgeneral Aydoğan Aydın Katlı Kavşağı, muhtelif yerlerde 19 ayrı köprü, Beyazşehir, Köşk, Talas ve Yemliha Sosyal Yaşam Merkezleri, kamu idareleri için yapılan binalar, ilçelere yapılan 118 kilometre yeni yol, Felahiye Toplu Ahır Projesi, yine ilçelere yapılan spor sahaları, çocuk oyun grupları, parklar, sulama tesisleri, kent merkezine 6 adet mini terminal binası, Büyükşehir Meslek Akademisi, Asri Mezarlık’ta yapılan çalışmalar, Erciyes’te yapılan sosyal tesisler, KASKİ’nin içme suyu ve kanalizasyon hatları ile 156 adet depo, kuyu ve arıtma tesisi yapımının toplu açılışı gerçekleştirildi.

 
Yüksek Öğretimde küresel ezberleri bozan reform
 
“ABD’nin tek müttefiki dolardır”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: “Uluslararası sistem çatırdıyor”
Erdoğan, “Birleşmiş Milletlerin olmak üzere dünyada amacı insanlığın güvenliği ...
‘Terör yuvalarını darmadağın edeceğiz"
Erdoğan, "Suriye’de sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorunu, ...
Erdoğan: ‘Ekonomiyi büyütmeye devam edeceğiz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bize kapatılan her kapıya karşı 10 kapı açarak ...
 
Ekonomide 2019 -2021 yol haritası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019-2021 döneminde Yeni Ekonomi Programı’nın uygulayacağını ...
“Biz Kıbrıslı Türkler Türk milletinin bir parçasıyız”
KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Vekili Zorlu Töre, “Biz Kıbrıslı Türkler ...
"Bunun adı neokolonyalizm"
Erdoğan, Batılı ülkelerin Afrika’da sömürü düzenini sürdürmeye çalıştığını ...
 
“OECD’de en hızlı büyüyen ülke Türkiye”
Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığını ve milli güvenliğini korumakta sonuna ...
‘Gül Baba dostluk ve sevginin sembolüdür’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gelecek asırlarda da Gül Baba manevi ...
‘Bu dayanışmayı asla unutmayacağız’
Erdoğan, “15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında Macaristan, ülkemizde en ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva