ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
HABERLER>SİYASET
7 Mayıs 2018 Pazartesi - 03:33

"Kiralık katillerin başını inlerinde ezdik"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Ülkemizi içeriden çökertemeyince sınırlarımızı terör koridoru ile kuşatmaya kalktılar. Kiralık katillerin başını inlerinde ezdik' dedi

 Kiralık katillerin başını inlerinde ezdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Ülkemizi içeriden çökertemeyince sınırlarımızı terör koridoru ile kuşatmaya kalktılar. Kiralık katillerin başını inlerinde ezdik. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla terör koridorunu paramparça ettik" dedi.

AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve binlerce partili katılıyor.

SELAMLAMA

Kongrede kürsüye eşi Emine Erdoğan ile birlikte çıkan Erdoğan, partilileri selamladı. Kongrede konuşan Erdoğan Türkiye’nin yaşadığı darbelerden örnekler vererek, “Varlığımıza, birliğimize, dirliğimize, refahımıza kastettiler. Yılmadık yıkılmadık, mücadeleden geri durmadık. Erdem irade ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırdık. Biz durmadık onlar da durmadı. 27 Nisan’da bu kez bir e-muhtıra ile karşımıza çıktılar. Milli irade ve sivil siyasete gölge düşürülmesine fırsat vermedik. Biz ülkemizi güçlendirdikçe onlar daha da öfkelendi. Geri çekilmedik. Kimsenin önünde eğilmedik. Diklenmeden dik durduk. Milli iradeye pranga vurmak isteyenlere karşı mücadele ederken onların küresel efendilerine de eyvallah etmedik. Küresel düzenin haksızlıklarına karşı 'dünya 5’ten büyüktür' diye haykırdık. Gazze’deki, Arakan’daki, Suriye’deki, Somali’deki, Bosna’daki katliamlara karşı gür bir ses verdik. Katliamları sadece gündeme getirmekle kalmadık, hesabının sorulmasını sağlayacak mekanizmaları da harekete geçirdik. Başkalarının ilgisizliğine aldırmadan kendi imkanlarımızla vicdanın sesi, mazlum coğrafyaların umudu olduk. Bugün dünyanın en çok insani yardım yapan ülkesi biziz. Milli davamız KKTC konusunda her zaman yüksek hassasiyetimizi koruduk” diye konuştu.

15 Temmuz gecesi sokağa çıkan vatandaşların ölümü öldürdüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye ekonomisini büyüttükçe, IMF’den borç alan değil borç veren haline geldikçe, köprüler, tüneller, barajlar, havalimanları, yollar, hızlı tren hatları, eğitim, sağlık yatırımları ile ülkemiz sınıf atladıkça bize olan öfke ve tahammülsüzlük daha da kabardı. 2013 yılında ekonominin her alanında en yüksek rakamları yakaladığımız dönemde şer cephesi yeniden harekete geçti. Gezi kakışması ile istikrarımıza kastettiler, şehirlerimizi talan ettiler, demokrasimizi hedef aldılar. 17 - 25 Aralık’ta irademizi teslim almaya kalktılar. Ne yaptılarsa teslim olmadık. Milletin emanetini çiğnetmedik. Her zaman hakkın gücüne inandık. Milletimizin engin ferasetine güvendik. Cumhurbaşkanı seçilerek hainlerin planlarını başlarına çaldık. Hemen ardından emperyalistlerin beslemesi olan bölücü terör örgütlerinin düğmesine basıldı. 6-8 Ekim olaylarında 50 canımızı şehit verdik. Ömürlerinin baharında kalleşçe şehit edilenler bizdik. Yetmedi PKK ile DEAŞ ile FETÖ ile topyekun saldırıya geçtiler. İnsanımızı katlettiler, kardeşlerimize kastettiler. Hamdolsun yine muvaffak olamadılar. 15 Temmuz gecesi bu sefer tanklarla, toplarla, helikopterlerle, savaş uçakları ile üzerimize geldiler. Devletimizin silahları ile milletimizin canına kastettiler. Türk milleti kendilerine karşı geldiğinde de 251 kardeşimizi şehit ettiler. Bu ülkenin gördüğü en büyük ihaneti, yakın tarihin kaydettiği en cesur direnişle milletimiz ile birlikte başarısızlığa uğrattık. Biz 15 Temmuz gecesi çıplak elleriyle tankları durduranlarız. Sizleri kutluyorum. Siz o gece ölümü öldürdünüz. Biz gölgesini üzerimizden hiç eksik etmeyecek o al sancağın bekçileriyiz. Bu toprakları kanları ile yoğurarak vatan kılanlarız. Şehitler tepesini boş bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

İNLERİNE GİRDİK

Türkiye'yi terör koridoruyla kuşatmaya çalışanların başlarını ezdiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizi içeriden çökertemeyince sınırlarımızı terör koridoru ile kuşatmaya kalktılar. Kiralık katillerin başını inlerinde ezdik. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla terör koridorunu paramparça ettik. Sadece ülkemizin değil komşularımızın huzuru bizim meselemizdir. Ülkemizi hedef alan tüm planları nasıl kararlılıkla bozduysak, bundan sonra da aynı kararlılıkla bozacağız. İşte Cudi’de biz vardık, Gabar’da biz vardık, Tendürek’te biz vardık. Gerektiğinde Kandil’de biz vardık. İnlerine girdik ve bu teröristleri etkisiz hale getirdik" ifadelerini kullandı.

 
‘Şimdi birlik ve beraberlik zamanı”
 
“Allah’a and olsun ki davamızı 2071’e taşıyacağız”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Şimdi birlik ve beraberlik zamanı”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yenikapı ruhu Cumhur İttifakı’na ...
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, ...
AK Parti 'de temayül gündemi
AK Parti Erzurum milletvekili aday adayları temayül yoklamasında 141 milletvekili ...
 
MHP İspir’de istişare toplantısı düzenledi
Milliyetçi Hareket Partisi İspir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ...
Cumhurbaşkanı gençlerin sorularını yanıtladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul’da katıldığı bir dizi ...
Akdağ: ‘O 'kara kura' günler sona erdi’
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum’un Karayazı ilçesindeki ...
 
Akdağ: “Türkiye’nin önü açıktır”
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, “İradesini teröre teslim eden ...
Altınok’tan Palandöken Belediyesi’ne ziyaret
AK Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı Selami Altınok, Palandöken Belediyesi’ni ziyaret etti.
Hayırlı olsun
Emekliye ikramiye, öğrenciye af, imar barışını içeren Vergi ve Diğer Alacakların ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva