ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETSO’dan meslek lisesine destek talebi
ETSO’dan meslek lisesine destek talebi
Kaçan kurbanlık iki kişiyi yaraladı
Kaçan kurbanlık iki kişiyi yaraladı
Polise sürpriz Babalar Günü kutlaması
Polise sürpriz Babalar Günü kutlaması
Acemi kasaplar hastanelere koştu
Acemi kasaplar hastanelere koştu
Park halindeki araç yandı
Park halindeki araç yandı
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
11 Aralık 2013 Çarşamba - 08:26

‘Evimi satsam bu faturayı ödeyemem’

Erzurum’da esnaflık yapan 39 yaşındaki Adem Baba Yetkin, kullanılmayan evine 72 bin TL elektrik faturası gelmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. 72 bin TL fatura karşısında ne yapacağını bilmeyen Yetkin, evini satsa dahi faturayı ödeyemeyeceğini söyledi.

 ‘Evimi satsam bu faturayı ödeyemem’

E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Erzurum’da esnaflık yapan 39 yaşındaki Adem Baba Yetkin, kullanılmayan evine 72 bin TL elektrik faturası gelmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. 72 bin TL fatura karşısında ne yapacağını bilmeyen Yetkin, evini satsa dahi faturayı ödeyemeyeceğini söyledi.
Yakutiye ilçesinde oturan 39 yaşındaki Adem Baba Yetkin’in kullanmadığı boş eve 72 bin 146 lira elektrik faturası geldi. Fatura karşında büyük bir şok yaşayan Yetkin, kullanılmayan bir eve bu kadar yüklü miktarda elektrik parasının gelmesinde bir yanlışlık olduğunu ifade ederken, evini satsa bile faturanın parasını karşılamayacağını söyledi. Adem Baba Yetkin, “Sabah dükkanımda oturduğum sırada apartmanın yöneticisi beni aradı ve böyle bir fatura geldiğini söyledi bende şaka olduğunu zannettim ama gidip gördüğüm zaman gözlerime inanamadım. Elektrik faturasını gidip gördüğüm zaman şaşkına döndüm ve hemen elektrik idaresine gittim. Orada hiçbir yetkili bulamadığımız için elim kolum bağlı kaldı. Boş ve kullanılmaya bir eve bu kadar fatura gelmesi mümkün değil çünkü her ay 10 TL geliyordu yatırıyordum. 72 bin 146 liralık elektrik tüketmemiz imkansız fabrikalarım olsa bile bu kadar fatura gelmez. Bu işin peşini bırakmayacağım eğer kaçak bedellerini bize yüklüyorsalar böyle iş olmaz.
72 bin 146 liralık elektrik faturası karşısında ne yapacağını bilmeyen Adem Yetkin, ”Evimi satsam onun parası bile gelen elektrik faturasını karşılamaz. Birçok vatandaşımıza birkaç aydır böyle yüklü miktarda faturalar geldiğini duydum. Bu yanlışlıkların bir an önce önüne geçilmesini ve düzeltilmesini istiyorum. Bu işim peşini kesinlikle bırakmayacağım gerekirse elektrik şirketini mahkemeye vereceğim” şeklinde konuştu.

 
‘Bayrağımızın rengi şehidimizin kanıdır'
 
‘Oltu çayı bu yıl erken dondu’
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mami 11 Aralık 2013 Çarşamba 22:25

Yapmayın Allah aşkına, sonra elektrik faturalarını ödemeyen, kaçak kullanan o kadar binlerce kişinin faturasını kim ödeyecek? Tabii ki biz... Hadi bakayım tıpış tıpış öder vatandaş. Yazık gerçekten. Yazık oluyor...

Yorumu oyla      6      4  
A.R.ZABİTOĞLU 11 Aralık 2013 Çarşamba 12:23

Sn Erzurumlu yorumcunun yazdıklarının ne kadarda yerinde ve haklı olduğu aşikar yERİ GELDİĞİNDE BİRİLERİ SİZİN MİLLETVEKİLİNİZ BENİM DİYENLER YADA GENİŞ GÜNDE AHKAM KESEN BAŞTA İKTİDAR PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ OLMAK ÜZERE TÜM PARTİ MİLLETVEKİLLERİ şu sıralar hazır TBMM meclisi toplantı halinde iken böylesi şehirlerimizde yaşayan ve dürüst vatandaşlarımıza bir ayrıcalık yapabilirler madem her kanun çıkarmada Avrupa Amerika örnek alıyor isek mesela Amerika da vergisini aksatmadan ödeyen ve buna benzer ödemelerini gününde yapanlar birinci derece vatandaş olarak gösterilip onlara gerekli iyileştirmeler yapılıyorsa bu neden yurdumuzda yapılmasın

Yorumu oyla      8      4  
Alirıza 11 Aralık 2013 Çarşamba 10:27

Haklısınız mahkemeye verip gereken cezai işlemlerin yapılması lazım yatutarsa hesabı yapılıyor kimse ses çıkarmasa böyle devam edip gidecek başkalarının yaktığı kaçak elektrik paralarını biz ödemiş olacağız.

Yorumu oyla      9      4  
erzurumlu 11 Aralık 2013 Çarşamba 10:22

Beni en çok üzen taraf, -29 derece soğuğu yaşayan,medyada soğuğun başkenti diye lanse edilen,bu ülkenin en namuslu, dürüs, vatanperver insanını barındıran Erzurum için bu devlet, neden bu yöreye gerçek bir sübvansiyon uygulamaz? Mesela bundan üç ay önce özelleştirilen Van, Hakkari ve Mardin'in devlet halktan alacağı 240 milyon TL borcunu sildi.Biz Erzurumlu'nun borcunu silsin demiyoruz,fakat benim aziz ecdadım, Osmanlı'nın dahi "Bu yöreden vergi alana, Allah lanet etsin" dediği bu yöreye dair çok ciddi teşvikler ve sübvansiyonlar uyguamalı devlet.Maaşlara,esnafa,çiftçiye, asgari ücretle çalışanlara,işportacıya vb.Amma böyle olacak yerde tam tersi oluyor.Erzurumlu bu kışta;en pahalı elektriği,en pahalı, akaryakıtı(devlet uzak yere giitiği için navlun bindiriyor), bu şehir tarihte "SU ŞEHRİ" olarak anılmasına rağmen ülkede en pahalı suyu kullanıyor, -Ehmet Efendiye sitayişle duyurulur- gübre pahalı,ot,yonca,saman pahalı.Kısaca bu şehirde her şey ateş pahası el vurulamıyor. Peki hükümet,söylediğimiz 3 şehrin borcunu niye siliyor da Erzurum'a teşvik uygulamıyor? Çünkü onların ellerinde silah var.Ülkeyi bölmeye çalışıyorlar.Vatanı, Bayrağı,Marşı tanımıyorlar. Ne yani Erzurumlu da eline silah mı alsın, ey Hükümet!.. Bir baba olarak, itaatkâr evlada daha toleranslı davranacağınıza, ne yazık ki bu evladı daha çok eziyorsunuz Ey Hükümet!.. Neden Vatanperver Erzurum'a bu kış mevsiminde rahatlatıcı tedbirler getirmiyorsunuz? Neden ? İlla ki biz de elimize, hainler gibi silah mı alalım? Neden bu ülkenin nabzı olan bu şehire bakmıyorsunuz? Neden bu şehir insanına doğru-düzgün hizmet etmiyorsunuz? Allah sizi gafletten uyandırsın.Âmin !.. Âmin !..

Yorumu oyla      14      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soğuk soba zehirlenmelerini artırdı
Erzurum’da sobadan sızan gazdan anne ve iki çocuğu zehirlendi.
Türk Kızılay’ı imdatlarına yetişti
Narman ilçesine bağlı Sütpınar köyünde, afet evlerinde geçtiğimiz günlerde ...
ESKİ’den su sayacı alarmı
İHSAN KUMRU-Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü, kış aylarında ...
 
Palandöken’de kar seferberliği
Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Park ve Bahçeler, ...
7 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından 7 kişi zehirlendi.
Apaçık ve Yıldız’a terapi teşekkürü
Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesinde Hipoterapi merkezi olarak da kullanılan ...
 
Önce istemediler, sonra beğenmediler
İHSAN KUMRU-Erzurum’un en yoğun bölgelerinden biri olan Atatürk Üniversitesi ...
Soğuk, tavan yapacak
DİLEK BAYRAK-Erzurum’da kar yağışı bir günlük aradan sonra hafta sonuna ...
400 köy yolu ulaşıma kapadı
Erzurum’da, dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ulaşımda aksamalara ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Neden ‘Erzurum’a Selam Söyle’ Adını Verdi?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva