ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
HABERLER>SPOR
20 Ağustos 2014 Çarşamba - 12:28

'Erzurumspor'un yeri 3'üncü Lig değil'

Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik Patron Taşkın Güngör, Erzurumspor’u layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi.

 Erzurumspor un yeri 3 üncü Lig değil

Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik Patron Taşkın Güngör, Erzurumspor’u layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi.

 Üçüncü etap kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren mavi-beyazlı takım, Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde antrenmanlarını sürdürüyor. Morallerin yüksek olduğu takımda futbolcular yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

GÜNGÖR’ÜN DEĞERLENDİRMESİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktör Taşkın Güngör, 15 Temmuz’da başlanılan kamp çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Büyükşehir Belediye Erzurumspor yeni bir takım. Geçen yıldan az sayıda arkadaşın olduğu takımda bu sezon mümkün olduğu kadar isabetli transfer yaparak kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Tabi burada temel düşüncemiz zirveyi zorlayan ve zirvede kalmak isteyen sonuç olarak da lig sonunda zirvede bitirmek isteyen bir takım olmayı hedefliyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım olarak eksikliklerimiz var. Kadro derinliğini sağlayacak alternatif oyunculara ihtiyacımız var ama transfer olsun diye transfer yapamayız. Transfer çalışmaları için uğraşıyoruz bunun yanı sıra idareci arkadaşlarda elinden gelenleri yapıyor. Transfer listemizde şuanda almak istediğimiz birkaç arkadaşımız var. Bunun yanı sıra takım taktiksel ve takım oyunu olarak aldığı mesafede sevindirici. Özellikle Alanya maçındaki oyun fena bir görüntü vermedi. Takım kendini yavaş yavaş topladı gibi gözüküyor ama daha mesafe almamız gerekecek. Bu uzun maratonda lig sonuna kadar istikrarlı duruşumuzu devam ettirmemiz gerekiyor.” dedi.

 ERZURUM GİBİ BÜYÜK BİR ŞEHRİN ARTIK 3.LİGDE DURMAMASI GEREKİYOR

 Sporcuların çalışmalarından ve performansından oldukça memnun olduklarını ifade eden Teknik Direktör Taşkın Güngör, bu sezon Erzurumspor’u hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. Güngör, “İyi bir grup yakaladığımızı düşünüyorum ve bu durumda inşallah sahaya yansır. Erzurum layık olduğu yere bu sezon gelmesi gerekiyor. Erzurum gibi büyük bir şehrin artık 3.ligde durmaması gerekiyor biz bunun bilincinden ve farkındayız. 1 Eylül’e kadar transfer süresi devam edecek. Bu süreyi en iyi şekilde tamamlayıp eğer kadromuzda eksiklik olan bölgelere takviye yapabilirsek lige daha iyi ve güvenli bir şekilde başlarız. Umarım her şey istediğimiz gibi gider hedeflediğimiz noktaya ulaşırız.“ şeklinde konuştu.

 
Protestolu senette gerileme
 
Bayram öncesi Afrika hastalığı şoku..!
YORUMLAR
Toplam 27 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GELEN TRANSFER 1 Eylül 2014 Pazartesi 07:49

boludan gelen oyuncu hakkında taraftar sitelerinde yazan yorum şöyle : cok süratli ve bileklerine hakim.Ancak topsuz alanda biraz zayıf görüşü belirtiliyor.

Yorumu oyla      6      4  
haluk 1 Eylül 2014 Pazartesi 00:02

bolu dan gelen oyuncu bal yapmayan arı deniz le bu iş gitmez stoperlerler bomba

Yorumu oyla      6      4  
MAŞALLAH 31 Ağustos 2014 Pazar 18:25

erzurumsporumuz bugün oynadığı Erzincan refahiyespor maçını 2-0 galibiyetle tamamladı.Goller Yasin ve Deniz Not : Deniz bir de penaltı kaçırdı

Yorumu oyla      6      4  
Quaresma ile ilgili haber 30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:31

http://bolusporluyuz.com/haber/konya39nin-q739si-boluspor39un-yildiz39i.

Yorumu oyla      6      4  
Erzuruma Quaresma geliyor 29 Ağustos 2014 Cuma 20:10

Dadaşlar takımımız Orhun Öztürk adında yeni bir orta saha transferi yapmıştır.Bu futbolcu ile ilgili bilgiler ise şöyledir .1992 Almanya doğumlu olan futbolcumuz her iki kanatta oynayabilen ve her iki ayağını kullanabilen bir oyuncudur. Bolu ve Konya Anadolu Selçuklu takımlarında oynayan oyuncu bolu spor da Q7 lakabıyla bilinir.Bu lakabın verilmesinin sebebi ; Sürati ve kıvrak hareketleri nedeniyle Portekizli yıldıza benzetildiğinden dolayıdır.Orhun Öztürkle ilgili bir video aşağıdadır.(kırmızı formalı oyuncu). http://www.youtube.com/watch?v=V7JAxhfOgaY(92 sırt numaralı oyuncu)

Yorumu oyla      6      4  
paşalı 29 Ağustos 2014 Cuma 19:00

tüm erzurumlulara selam ve saygılar ist. dan yazıyorum aykut çakay ın dostları olarak sizlere hayırlı olsun on numara bir oyuncu aldınız hem ahlaki anlamda hemde futbolcu kişiliği ile allah gönlünüze göre versin tüm dadaşlara selam ederim ayrıca maç yerel kanaldan verilecek mi bilgi verirseniz seviniriz.

Yorumu oyla      6      4  
paşalı 29 Ağustos 2014 Cuma 18:57

forvet AYKUT ÇAKAY a istanbul bayrampaşa dan selamlar... allah muaffat etsin

Yorumu oyla      6      4  
ÇAĞRIDA BULUNUYORUM 29 Ağustos 2014 Cuma 12:17

Bilindiği gibi takımımızın ilk maçıda çıkmasına bir hafta kaldı ve ilk maç erzurum da oynanacak.Buraya kadar iyi fakat maç saatinin 16:00 olması kötü bir durum . Sıcak olması oyuncuları etkileyeceği gibi taraftarları da etkileyebilir.Bu durumdan dolayı maçın 16.00 da değil de 19 veya 20 de oynanması daha mantıklıdır.En azından takımımıza olumlu etki yapar.Bundan dolayı sayın başkan ve yönetim kurulunun bir an önce tff başvurmalarını istiyorum. Siz basın da maçın saatinin değiştirilmesi gerekir diye bir haber yapsanız iyi olur.

Yorumu oyla      6      4  
HAZIRLIK MAÇI 29 Ağustos 2014 Cuma 09:56

Pazar günü saat 17.00’da Refahiyespor’la bir hazırlık maçı yapacak takımımız. Karşılaşmanın oynanacağı saha daha sonra belli olacak

Yorumu oyla      6      4  
SÜPER BİR KALECİ 28 Ağustos 2014 Perşembe 20:44

Dadaşlar takımımız bünyesine süper bir kaleci kazandırdı.Yeni kalecimiz Anıl Atağ’dır.Kendisi Manavgat takımından kiralık olarak gelmektedir.Ankara Altındağ ilçesinde doğmuş olan Anıl 24 yaşındadır ve 3.lig de 80 maça çıkmıştır.Ankaragücü alt yapısında yetişen Anıl Sandıklı , Bandırma ve Manavgat takımlarında oynamıştır.Kendisini süper yapan durum geçen yıl 34 maçın 32’sinde 90 dakika mücadele etmesi ile birlikte bunun yanında Türkiye kupasında 2 maçta da 90 dakika mücadele etmesi ve ondan önceki yıl da yine aynı şekilde mücadele etmesidir(34 maçın 32’sinde).Temmuz ayında sakaryaspor ile anlaşmıştı Anıl fakat sakaryaspor yönetiminin anılın bonservisinde yaşadığı sorundan dolayı bu oyuncuyu transfer edememiştir.Sakaryasporun dışında bir çok 2.lig takımı da Anıl’ın peşinde olduğu yazılmaktadır.Geçen yıl Erzurum da oynanan Manavgat maçında 90 dakika kalesinde yerini korumuştur.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gemlikli Karatecilerde Erzurum sevinci
Uluslararası 11. Erzurum Palandöken Karate Turnuvasında KATA dalında bir ...
Çınar: ‘İslam dini kardeşlik dini’
Erzurum’da kurulan Alevi Bektaşi Erenler Derneği yönetim kurulu üyeleri ...
Erzurum, TFF-Ülker Futbol Köyünde yeni dönem
1.etap, 19-29 Ağustos tarihleri arasında Isparta ve Erzurum'da erkek çocukların ...
 
Erzurumspor 7 Eylülde seyircisiyle buluşacak
RECEP DAĞ-B.B . Erzurumspor 2014-2015 sezonun ilk maçına 7 Eylül’de çıkacak. ...
Çelebispor 121 kulüp içinde 2’inci oldu
121 kulübün mücadele verdiği müsabakaların ardından 4 gümüş, 9 bronz madalya ...
Gülüm ve Aluc Milli takım seçmelerine çağrıldı
Erzurumlu iki yıldız hentbolcu U15 Yaş Milli Takımı hazırlık kampına çağrıldı.
 
Palandöken’de Türkiye farkı
Milli karateciler, 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda 37 ...
Akçay Erzurum kampını değerlendirdi
Erzurum ve Avusturya'da yapılan bir aylık çalışmaları değerlendiren Akçay, ...
Türkiye Kupası ön eleme kuraları çekildi
Türkiye Kupası'nın ön eleme turu kuraları Türkiye Futbol Federasyonu'nun ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva