ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SPOR
20 Eylül 2014 Cumartesi - 15:28

Erzurumspor’dan hüsran serisi…!

Sezonun ilk haftasını Ayvalıkgücü Belediyespor yenilgisi ile tamamlayan, ikinci haftada deplasmanda Kayseri Şekerspor galibiyeti ile 3 puanla tanışan Erzurumspor, evinde Balçova Yaşamspor ile 1-1 berabere kalarak 3 haftada 5 puan kaybetti

Erzurumspor’dan hüsran serisi…!

Sezonun ilk haftasını Ayvalıkgücü Belediyespor yenilgisi ile tamamlayan, ikinci haftada deplasmanda Kayseri Şekerspor galibiyeti ile 3 puanla tanışan Erzurumspor, evinde Balçova Yaşamspor ile 1-1 berabere kalarak 3 haftada 5 puan kaybetti. Zirveye tutunmak için büyük bir fırsatı kaçıran Erzurumspor seyircisiz oynana maçta, taraftar desteğini aradı.
YİNE HÜSRAN
Erzurumspor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta hüsran serisini devam ettirdi. Kendi evinde oynadığı Ayvalıkgücü Belediyespor maçını şok bir yenilgi ile tamamlayan mavibeyazlı ekip, ligin üçüncü haftasında evindeki maçta Balçova Yaşamspor’a 2 puan hediye etti. 19’uncu dakikada öne geçen mavibeyazlılar 45’inci dakikada tek ataklarını yapan konuk takımın golünü engelleyemedi.
B.B.Erzurumspor maça İlker Günay, Emre Yüksektepe, Ömer Faruk Çelimli, Doğa İşeri, Ekrem Sütçü, Yılmaz Can Taşkıran, Mikail Üzümcü, Cebrail Serçek, Yasin Yener, Deniz Sert, İbrahim Demirer 11’i ile çıktı. Yusuf Şenlik, Hüseyin Cihan Avcu, Orhun Öztürk, Muammer Atalay, Murat Akgül, Aykut Çakay, Alper Günay  ise yedekler arasında yer aldı.
FBM BALÇOVA YAŞAMSPOR İLK 11’İ
Konuk FBM Balçova Yaşamspor’un ilk 11’inde Ogün Çebi, Altan Aksoy, Emre Doğan, Battal Demirbilek, Ömer Esenkaya, Oğuzhan Yıldırım, Ömer Serbest, Recep Güler, Aykut Karaman, İskender Sahat, Melik Yeğin yer aldı.  Engin Kaya, Murat İrişli, Yunus Emre Mest, Serdar Kılıç, Bilal Niyaz, Kadir Ari, Muhammed Emin Balcı 18 kişilik kadroya girdi.
MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurumspor’un cezalı olarak  seyircisiz oynayacağı Balçova Yaşamspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi hakemlerinden Erkan Özdamar yönetti. Özdamar’ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi hakemleri Özgür Fatih Kalaycı, Osman Karakaş yaptı. Özel Güngör’ün 4’üncü hakem olarak bulunduğu maçta, İsmail Köse gözlemcilik görevini yürüttü. Aytekin Sevindik ise temsilcilik görevini üstlendi.
UYUM SORUNU SKORA YANSIDI
Sezona 16 yeni futbolcu ile başlayan Erzurumspor’da yaşanan uyum sorunu maçlara da yansıdı. Toplama takım hüviyetine giren ekipte yeni futbolcuların adaptasyon dönemini tamamlayamadıkları gözlendi. Ortasahada Ekrem Sütçü’nün yoğun çabaları gol olarak yansımazken, Deniz Sert’in çabaları da galibiyeti getirmedi.
ÜMİTLER SUYA MI DÜŞTÜ?
Ayvalıkgücü Belediyespor yenilgisine rağmen, Kayseri Şekerspor deplasmanından alınan üç puanla moral bularak taraftarlarını ümitlendiren Erzurumspor evindeki ikinci maçında 5 puan kaybederek adeta iç saha sendromu yaşadı. Defansta Fatih Gültekin’in eksikliği yine hissedilirken, forvette ciddi bir sorun olduğu bir kez daha ortaya çıktı.
İKİ GOLDE İLK YARIDA GELDİ
Maça üç puan için çıkan Erzurumspor golü ilk bulan taraf oldu. 18’inci dakikada Yasin Yener’le öne geçen mavibeyazlı ekip, ilk yarının kalan bölümünde oyunu rakip takım ceza sahasında tuttu. Balçova Şamaspor ilk yarının bitimine saniyeler kala tek atağını golle sonuçlandırdı, Melik Yeğin kontrataktan takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1.
İKİNCİ YARIDA 3 DEĞİŞİKLİK YAPILDI AMA…
Erzurumspor karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıdaki kadrosu ile başladı. İkinci yarının başlamasayıla birlikte rakip veza sahasına yoğunlaşan mavibeyazlılar aradıkları galibiyet golünü bulamadı.  Taşkın Güngör 60’ıncı dakikada  Yılmaz Can Taşkıran’ın yerine Aykut Çakay’ı oyuna soktu. Değişiklik beklenen sonucu değiştirmeyince 76’ıncı dakikada Mikail üzümcü oyundan çıktı, Orhun Öztürk oyuna girdi. 82’inci dakikada da Deniz Sert yerini Murat Akgül’e bıraktı. Bir puana razı bir görüntü veren Balçova Yaşamspor  özellikle oyunun son yirmi dakikasında tam takım defans yaptı. Mavibeyazlı ekibin gol girişimleri sonuç getirmeyince maç ilk yarıda atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.
GURUP SIRALAMASI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 3’üncü hafta maçları sonunda Ankara Demirspor 7 puanla birinci sıraya yükseldi. 7 puanlı Silivrispor’un ikinci durumda olduğu gurupta, 5 puanlı takımlardan Beylerbeyispor 3, Balçova Yaşamspor 4, İstanbul Güngörenspor 5, Erzin Belediyespor altıncı sırayı aldı.  Bir maçın henüz oynanmadığı gurupta Erzurumspor ise 4 puanla 9’uncu sırada kaldı.

MAÇIN KARNESİ
STAT: Kazım Karabekir
 HAKEMLER: Erkan Özdamar xx, Özgür Fatih Kalaycı xx, Osman Karakaş xx
 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: İlker Günay xx, Emre Yüksektepe xx, Ömer Faruk xx, Doğa İşeri xx, Yılmaz Can xx (Dak. 60 Aykut Çakay x), Ekrem Sütçü xx, Mikail Üzümcü xx (Dak. 75 Orhun Öztürk x), Cebrail Serçek xx, Yasin Yener xx, Deniz Sert xx (Dak 82 Murat Akgül x), İbrahim Demirer xx
 FBM MAKİNA BALÇOVA YAŞAM SPOR: Ogün xx, Altan xx, Emre xx (Dak. 85 Bilal x) , Battal xx, Ömer Esenkaya xx, Oğuzhan xx, Ömer Serbest xx, Recep xx, Aykut xx, İskender, Melik xx (Dak. 77 Kadir x)
 GOL: Dak. 19 Yasin (BB.Erzurumspor), Dak. 45 Melik (FBM Makina Balçova Yaşamspor)
 SARI KART: Mikail, Yılmazcan, Ömer Faruk, Yasin (BB.Erzurumspor)
İskender (FBM Makina Balçova Yaşamspor)
HAFTANIN MAÇLARI
Ankara Demirspor-Sandıklıspor : 2-1
Kahramanmaraş B.Ş.B-Bergama B.S : 1-0
Anadolu Üsküdar- Ayvalıkgücü B.S : 1-0
Erzurumspor-Balçova Yaşam Spor : 1-1
İstanbul Güngörenspor-Van B.B. : 1-0
Erzin Belediyespor-Beylerbeyispor : 0-0
Bayburt Grup- Sakaryaspor A.Ş. : 2-2     
Orhangazispor-Etimesgut Bld. Spor : 0-3
Silivrispor-Kayseri Şekerspor : 1-0
GELECEK HAFTANIN PROGRAMI
Beylerbeyispor - Orhangazispor
Sandıklıspor - Erzurumspor
Van B.B - Kahramanmaraş B.Ş.B.
Etimesgut Bld. Spor - İstanbul Güngörenspor
Bergama Belediyespor - Bayburt Grup Özel İdare
Balçova Yaşam Spor - Silivrispor
Sakaryaspor A.Ş.- Ankara Demirspor
Ayvalıkgücü Bld.Spor - Erzin Belediyespor
Kayseri Şekerspor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor

 
Ankara Demirspor yeni lider
 
Yol kapatıp, oturma eylemi yaptılar
YORUMLAR
Toplam 25 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Düzyurt örneği 23 Eylül 2014 Salı 21:39

Para alıyor diye şikayet etmiyoruz para alacak tabii ama aldığı paranın da hakkını verecek .Düzyurt örneğini vermemin sebebi orda oynayan futbolcuların tüm zorluklara rağmen ve aldıkları (bizim oyunculara göre)daha az para almalarına rağmen gösterdikleri büyük başarıyı göstermektir.Bizde para var , taraftar var , destek var , sıkıntı yok ama başarı sıfır

Yorumu oyla      7      4  
GÖRÜN ÖRNEK ALIN 23 Eylül 2014 Salı 21:02

Trabzon’da kamyoncuların sağladığı destek ile ayakta durduğu için ‘kamyoncuların takımı’ olarak bilinen Düzyurtspor, zor şartlara rağmen Spor Toto 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Bir köy takımı olan Turuncu-Yeşilliler böylece üst üste üçüncü sezon şampiyonluk sevinci yaşadılar.Trabzon’un merkeze bağlı 2 bin nüfuslu Düzyurt köyü, kentin büyükşehir olmasıyla mahalle statüsü kazandı. Köyün adıyla kurulan ve imkansızlıklara rağmen kısa sürede büyük başarılara imza atan takım 12 yılda 2.amatörden 2.lige çıkma başarısı gösterdi.İşte bu futbolcuların alınlarından öpülür ve bunların aldığı para sonuna kadar hakkedilerek alınan paradır.

Yorumu oyla      7      4  
SEN BOŞ KONUŞMA 23 Eylül 2014 Salı 20:08

Futbolcu köle değil ama aldığı paranın hakkını verecek eğer aldığı paranın hakkını vermiyorsa hiç gelmesin.Yüreğiyle oynayan futbolcu vardı sen bilmezsin ama eğer o futbolcu yüreğiyle oynarsa aldığı para göze çapmaz . Senin dediğin gibi olursa adam para alır yan gel osman yan gel yatar .Alışmışlar kazansa da aynı parayı alıyor yenilsede aynı parayı alıyor eğer sen mağlubiyette ceza versen bak bakalım o futbolcu mağlup olmamak için nasıl oynayacak .Ayrıca 3.ligde erzurum kadar futbolculara para veren kaç takım var acaba ?Eğer adam aldığı paranın hakkını vermiyorsa tabiki de şikayet edecem bu benim doğal hakkım.Onlara verilen paralarla erzurumsporun alt yapısı geliştirilir ve erzurum gençleri yetiştirilir.Asıl sen boş konuşma

Yorumu oyla      7      4  
aslı 23 Eylül 2014 Salı 18:28

sana öyle geliyor eskiden kardeş futbolcu köle değil hakkını alacak bedava ya su yok para alıyormuş diye şikayet ediyorsunuz sen bedavaya çalışıyormusun boş konuşmayın

Yorumu oyla      7      5  
ESKİDEN 23 Eylül 2014 Salı 16:43

Erzurumun eksi 45 inde koca erzurumsporu 1.lige çıkaran futbolcularda vardı ama onlar bunlar kadar para almıyorlardı ama erzurumun üst liglere çıkması için tüm güçleriyle mücadele ediyorlardı ama şimdi bu durum yok

Yorumu oyla      7      4  
aslı 23 Eylül 2014 Salı 14:03

futbolcular paraya gelecek tabiii erzurumun eksi 45 inde ne işi var

Yorumu oyla      7      8  
HOCA 23 Eylül 2014 Salı 07:45

Bizimkiler yavuz gelse laf söylerler , hasan gelse laf söylerler , taşkın gelse laf söylerler yani sonuç olarak sadi tekelioğlundan sonra iyi dedikleri 1 tane hoca vardır yada yoktur.En iyisi bize arsenalin hocasını getirmek lazım

Yorumu oyla      7      4  
gezgin 22 Eylül 2014 Pazartesi 22:47

bak fanatik dadaş arkadaş taşkın gazi den kovulmadı. gazi nin başında kalsaydı takım düşmezdi gazi kadar liglerde sorunlu takım yoktur taşkın gitmeden takımın mağlubiyeti yoktu boş yere bilmeden sallamayın gazi klübü karman çorman sorunlu bir klüpdür. sizler erzurumlu olarak taşkın ı sevmiyorsunuz istifa edip gitmesini istiyorsunuz bu saat den sonra gelecek hoca bu takıma bir şey veremez hoca hata yapıyor mu evet olabilir morinho da hata yapıyo imparator lakaplı fatih terim in milli takımıda ortada arkadaş balık baştan kokar en tepedeki klüplerin haline bak amatörlerin haline bak hepsi rezil türkiyede futbol oynanamıyor. yalnızca yüksek komisyon ve yüksek bonservisler oynanıyor sistem çökmüştür. sağlacakla kalın

Yorumu oyla      7      4  
YORUM 22 Eylül 2014 Pazartesi 21:04

Gazosmanpaşadan kovalanmış olabilir ama daha sonra gittiği nazilli belediyespor da takımı ligin altlarından alıp altı veya yedinci sıralarda bırakması taşkın hocanın ve futbolcuların başarısıdır.Ayrıca hangi hoca iyi ?Hasan hoca mı , yavuz hoca mı ?Öncelikle yönetim iyi olacak ki hoca da iyi olsun galiba bize gelen futbolcular ve hocalar paraya geliyor diye düşünüyorum

Yorumu oyla      7      4  
hakemler 22 Eylül 2014 Pazartesi 20:54

Antalya macinin hakemleri belli olmustur.Hakemler izmirden

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara Demirspor yeni lider
3.Lig 3’üncü gurupta 3’üncü hafta maçları tamamlandı. 3 haftada 7 puan ...
Erzurumspor’un ilk 11’i belli oldu
B.B.Erzurumspor’un FBM Balçova Yaşamspor maçı kadrosu açıklandı.
Atlama kuleleri teknik incelemesi tamamlandı
Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek kayakla atlama ...
 
Balçova maçını Özdamar yönetecek
Erzurumspor’un yarın seyircisiz olarak yapacağı Balçova Yaşamspor karşılaşmasını ...
'Birlikte güzel işler yapacağız'
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay ile yönetim kurulu üyeleri ...
Satranca bilimsel yaklaşım
Erzurum’da “Türkiye’de Satrancın Gelişimi” adlı söyleşi programı Atatürk ...
 
Altıparmak Alman takımlarını Erzurum'a davet etti
Türk - Alman ilişkilerine değinen Vali Altıparmak, yüksek irtifa kamp ...
GHSİM’de Etkili İletişim Semineri
Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği ile KUDAKA tarafından ortaklaşa ...
Erzurumspor’a esnaf vefası
Pasinler Belediyesi’nin hemen yan tarafındaki dükkanında ekmeğini iğne ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva