ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
HABERLER>SİYASET
21 Haziran 2011 Salı - 08:03

'Bunun adı millete saygısızlıktır'

AK Parti Grup Başkan Vekili Bozdağ, CHP liderinin AK Parti'nin aldığı oy oranını 'Stockholm Sendromu' olarak nitelendirmesine, "Türk Milletine karşı yapılmış bir saygısızlık" dedi.

 Bunun adı millete saygısızlıktır

ERZURUM gazetesi
AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, CHP liderinin AK Parti'nin aldığı oy oranını 'Stockholm Sendromu' olarak nitelendirmesine, "Türk Milletine karşı yapılmış bir saygısızlık" dedi.
Kırıkkale milletvekilleri Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can'a hayırlı olsun ziyareti için Kırıkkale'ye gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, AK Parti'nin seçimlerde aldığı oy oranına ilişkin ''Stockholm Sendromu'' değerlendirmesine, "Bu, Türk milletine karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Çünkü Türk her zaman sağduyusuyla, basiretiyle, bilgeliğiyle siyasilere yol gösterici olmuştur. Her seçimde doğru kararlar vermiştir. Siyasetçiye düşen milletin bu kararına saygı duymak, milletimizi rencide edici yaklaşımlardan uzak durmaktır" dedi. Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay ise milletin CHP'ye güvenmediğini, sorunun güvende olduğunu, milletin abartılı ve yalan vaatlere oy vermediğini söyledi.
CHP’YE TEPKİ
Seçim sonuçlarında CHP'nin vatandaşı suçlayan bir sendroma yakalandığını ifade eden Bozdağ şöyle konuştu: "Kronik bir hastalık var CHP'de. Sayın Baykal bunu yapıyordu, sayın Kılıçdaroğlu gelince yeni CHP dedi ama son açıklamasına baktığımızda CHP'de yeni bir şeyin olmadığını, CHP'nin genetik kodlarının aynı şekilde devam ettiğini, geleneklerin değişmediğini görüyoruz. Seçim sonuçlarında yine Cumhuriyet Halk Patisi vatandaşı suçlayan bir sendroma yakalanmıştır. Aynı sendrom tekrar tekrar ortaya çıkıyor. Vatandaş 2002'de bir ders vererek CHP'ye anlattı ama CHP anlamadı. 2004'de bir ders daha verdi belli ki bu dersi de anlamamışlar, 2007'de bir daha ders verdi onu da anlamamışlar, halk oylamasında da ders verdi onu da anlamamışlar. Şimdi 2011'de son bir ders daha verdi onu da anlamamışlar. Belikli bu kadar derse rağmen anlamakta zorlanan bir CHP var. Esas sendrom bu. Ayrıca bu Türk milletine karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Çünkü Türk her zaman sağduyusuyla, basiretiyle, bilgeliğiyle siyasilere yolgösterici olmuştur. Her seçimde doğru kararlar vermiştir. Siyasetçiye düşen milletin bu kararına saygı duymak, milletimizi rencide edici yaklaşımlardan uzak durmaktır. Ama maalesef CHP'de bu yaklaşımı bugüne kadar göremedim."
Milletin CHP'ye güvenmediğini söyleyen Atalay ise "Millet AK Parti'ye, liderine ve politikalarına güvenini bir kere daha teyit etti. Bu büyük bir güven olayıdır. Türkiye'de siyaset kurumu ile seçmen arasında en önemli sorun güven sorunudur. Siyasetçiye güven azalmıştı şu anda başbakanımızın şahsında ak parti o güveni sağladı. Bunlar CHP'yi değiştirmeye çalıştılar, alışılmışın dışında bir seçim kampanyası yürütmeye, sosyal kesimlerin sorunlarına eğilmeye kadar. Ama millete güven veremediler. Millet onlara güvenmedi. Onlar sorunu güvenlerinde arasınlar. Öyle abartılı yalan vaatlere millet oy vermiyor" dedi
 

 
‘Başarı, vatandaşın gönlüne girmektir’
 
Artık büyüme zamanı…
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
can 21 Haziran 2011 Salı 17:24

chp bu gidişle adam olmayacak çünkü bu milletin ne istediğini idirak edemiyor millet demokrası,insan hakları istiyor ve darbesiz bir türkiye istiyor bunlar hala halkı aşağılıyor bunlar asırlar geçsede ihtider olamazlar

Yorumu oyla      6      4  
tec dağlı 21 Haziran 2011 Salı 09:59

Sayın Başkan,işte CHP bu.Bu millet bu CHP'yi hiç iktidar yapmadı/yapmaz/yapma yacak.Bu millet bu partiyi sevmiyor. Aklı,i'zanı,feraseti olan bunu anlar.Ama nerede bunlarda bu özellik.Zaten bir resim sergisi,bir köre göre can sıkıcı bir yerdir.Zaten boş bir çuvalın dik durması zordur.Zaten bunların kendileri sendrom.Sendromu başka yerlerde arayarak çok büyük hata yapıyorlar.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Başarı, vatandaşın gönlüne girmektir’
Ak Parti Milletvekili Aksak, halkın 12 Haziran’da siyasi partilere karne ...
Yılmaz mazbatasını aldı
açıklaması yapan Yılmaz, “Erzurumluların emrindeyim” dedi
Palandöken Kent Konseyi resmileşti
Palandöken İlçe Kent Konseyi 1. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Palandöken ...
 
Kent meydanı Ramazan etkinliklerine açılacak
Yakutiye Belediyesi tarafından planlanan ve son rötuşları yapılan Yakutiye ...
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva