ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Şehitlere vefa
Şehitlere vefa
Kene popülâsyonuna dikkat!
Kene popülâsyonuna dikkat!
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
HABERLER>SİYASET
3 Aralık 2017 Pazar - 09:00

'Bizim abdestimizden şüphemiz yok'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Fetö alçağının temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez” dedi.

 Bizim abdestimizden şüphemiz yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Fetö alçağının temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez” dedi.
Kars il kongresinde konuşan Erdoğan, "Birileri ABD'ye gider ama bu ülkenin asıl sahipleri burada kalır. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Onun için öyle sanal oluşturulan mahkemelerle o FETÖ denilen alçağın uydurma temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez. Birisi Hans’ın kulu oluyor birisi George’in kulu oluyor. Biz hizmet ederiz, birileri iftira eder" dedi.
Kars’a uçak fiyatlarının düşeceği ve sefer sayısının artacağı müjdesini veren Erdoğan, "Turizmin burada hareketlenmesi lazım. Başbakanken Ani harabelerine geldim gezdim dönerken arkadaşlarıma dedim ki şuradan bir çat kapı yapalım bir eve girelim. Çat kapı yaptık bir eve girdik. Görünce bizi şaşırdılar. Meğerse beyefendi çobanmış. Hemen peynirle bal geldi. Çay yapıldı. İkramlar yapıldı bir taraftan gelin kayınpederini arıyor. Sakın gelmesin dedim. Siz ev sahipliğini yapıyorsunuz. Benim Kars'taki kardeşim bu. O misafirperlik batıda filan yok. O akşam döndük geliyoruz tam şehir merkezine yaklaşırken bir eve daha çat kapı yapalım dedim ev daha moderndi. O evin de ev sahibi yoktu gençler vardı. Girdik Recep Akdağ vardı onu hatırlıyorum. O kızımı tanıyan varsa selam söylesin. Heyecanla nasıl olduysa kahveyi getirirken elini kesti, Recep Akdağ'a, doğru hastaneye götür ne gerekiyorsa yapın dedim. Yine orada o misafirperverliği farklı şekilde gördüm. O aileye benim lütfen selamımı iletin" dedi.
Türkiye'nin hayvancılık sorununu Kars çözemiyorsa, burada bir sıkıntı olduğunun altını çizen Erdoğan, "Biz Kars’ı 300 binin altına düşen nüfusuyla değil 3 milyon turisti ağırlayan yüzüyle görmek istiyoruz. Kars'ın sorunları çözülmeden doğunun sorunları çözülmez. Doğunun sorunları çözülmeden Türkiye'nin sorunları çözülmez. Kars’ta hayvancılıktan turizme kadar gerekli adımları atacağız" dedi.
Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Bir müddet önce ana muhalefetin başındaki zat bir iddia ortaya attı. Görünüşte laflar çok büyük. Ortada tam bir komedi var. Çorum'da 17 kasım'da bir konuşma yaptım diye konuşmaya başladı. Böyle bir konuşma arkadaşlarımız taradılar bulamadılar. Kendisi o gün Tekirdağ'daymış. Çorlu'yla Çorum'u karıştırmış. Çorum nere Tekirdağ nere. Çorlu nere Çorum nere. Siyasi hayatının en önemli açıklamasını yapıyormuş. Bu tür zırvalarına alıştık. Güya şahsımı itham ediyor. Hesap uzmanıymış oturup hesaplaşalım diyor. Benim çocuklarım yurt dışında hiçbir yere para göndermediler. Yurt dışı bankalarda da benim çocuklarımın da dünürlerimin de böyle bir parası yok. Öne sürdüğün iddiaların belgesi var mı açıkla dedim. Meydan okudum. Azıcık onuru haysiyeti şerefi olan yüzünde kızarma hissi olan bu sözler karşısında iki yoldan birini seçmesi lazım geldiğini söyledim. Bir takım kağıtlar sallayarak bilmem ne adasındaki şu kişi bu kişi şu kadar yatırdı diye iddialarını belgelendirdi. Belge dediği kağıtları düne kadar kimseye vermedi. Zerre kadar aklın olsa kılavuzu karga olanın. Kemalin kendisini kurban edecekler. Varsın kendi derdine yansın. Bir şirket alış verişi için yapılan alış veriş evraklarını yutturmuşlarsa sevsinler senin gibi hesap uzmanını, ortada yurt dışına gönderilmiş para yok. Bunun elindeki belgelerde sahte. Dünyanın en zor işi yok olan biri işi ispatlamaya çalışmak. Birileri bu zatı tongaya düşürdü. O kadar zavallısın ki 1 yaşındaki torununu SGK'lı yapan sensin. Bu işlerde o kadar aciz ve zavallı birisin ki SGK’yı batıran sensin. Ana muhalefet demeyeceğiz ana hıyanet. Ya iddianı ispatlayacaksın ya da bedelini ödeyeceksin. Elinde belgen varsa milletin önüne koy ben gereğini yaparım. Cumhurbaşkanılığını da bırakırım siyasetten çekilirim. Karşımızda doğru dürüst bir muhalefet bulalım. Şeytan taşlamaktan tavafa fırsat kalmıyor. Azıcık haysiyeti varsa istifa eder. Siyasi hayatımın en seviyesiz saldırılarına Kılıçdaroğlu döneminde maruz kaldım. Kendisinin surat derisi biraz kalın olduğu için hala yerinde durmayı başarıyor Kendisinden kurtulmak isteyenler eline sahte belge veriyor" dedi.
Erdoğan, "Suriyeliler'e harcadığımız 30 milyar dolara inanmıyor sen kimsin ki seni inandırmaya çalışacağız. 3 milyon liralık dava açtık. Milyoner olacağız ya, biz hanımlar için onlara şöyle bir konaklama yurdu ve evi inşa edeceğiz. Artık bu yalanın bir bedeli var özür dileyeceğinden istifa edeceğinden umudum yok. Milletimiz gerçekleri görüyor bunlara itibar etmiyor. Kritik süreçten sağ salim çıkmak yeterli değildir. Daha da büyüyerek zenginleşerek çıkmamız azım. Büyük hedeflerimiz var. Bizim 2023 hedeflerimiz var. 2053 vizyonumuz var. 2071 hayallerimiz var. Başkalarınının bize ne gömlek biçtiği değil bizim nereye varmak istediğimiz önemlidir. Bizim rabiamız var. Kurtuluş reçetemiz" dedi.

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Iğdırlılara seslendi
 
Küçükuğurlu Osmanlı Arşiv sistemini anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Ovit bir mana projesidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ovit yalnızca, Mardin’den ...
Ankara’da Erzurum zirvesi
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın başkanlığında milletvekilleri ...
Bulutlar'dan Mevlit Kandili kutlaması
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Mevlit Kandili'ni kutlayarak ...
 
Aydemir: 'Bunlar, yıkım projesinin farklı bir ayağıdır'
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, TBMM'de basın toplantısı düzenledi.
Aydemir'den Mevlid Kandili Mesajı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Millet olarak en büyük ...
Aydemir MB Bütçesinde konuştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Sen, ben yok aslında, ...
 
MHP'den Olur'da istişare etkinliği
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve beraberindekiler ...
Aydemir Adalet Bakanlığı bütçesinde konuştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Değişmez şiarımız: Devleti ...
AK Partililer Öğretmenlerin coşkusuna ortak oldu
Oltu Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetimi Oltu Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva