ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>TÜRKİYE
28 Mart 2024 Perşembe - 00:28

'Asla taviz vermeyeceğiz'

Terör kaybederken Batman ile birlikte 85 milyon vatandaşın kazandığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ağır bedelleri ödeme pahasına elde ettiğimiz bu kazanımlardan asla taviz vermeyeceğiz. ‘ kaydını düştü

 Asla taviz vermeyeceğiz

Terör kaybederken Batman ile birlikte 85 milyon vatandaşın kazandığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ağır bedelleri ödeme pahasına elde ettiğimiz bu kazanımlardan asla taviz vermeyeceğiz. ‘ kaydını düştü

HAK VE ÖZGÜRLÜKLER

Erdoğan, ‘Hak ve özgürlükler alanında son 21 yılda sessiz devrimi gerçekleştirmiş bir kardeşiniz olarak buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Şunu çok iyi bilmenizi istiyorum. Biz görevde olduğumuz sürece eski karanlık ve kaotik günleri kimse geri getiremeyecek. ‘ değerlendirmesini yaptı

"EKONOMİ PROGRAMI"

Erdoğan, "Ekonomide gerçekten yetkin isimlerden oluşan güçlü bir kadro kurduk. Batman'ın bir evladı olan Hazine ve Maliye Bakanımıza bu konuda tam itimadım var. İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren uyguladığımız ekonomi programının olumlu yansımalarını daha net göreceğiz." dedi.

EMEKLİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığından en fazla etkilenen emeklilerinin sıkıntılarının da farkında olduklarının altını çizerek, şöyle devam etti: "Bu sıkıntıların hafifletilmesiyle ilgili samimiyetimizi bugüne kadar attığımız adımlarla ortaya koyduk. ‘ dedi

Kamu bankalarıyla görüşerek banka promosyonlarının da güncellenmesini sağladıklarına dikkati çeken CErdoğan, "Kamu bankalarımız, emeklilerimize 8 bin lira ile 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak. İnşallah bundan sonra da emeklilerimize destek olmayı sürdüreceğiz." dedi

SEÇİMLER

Batmanlıların 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde iradelerine ipotek koyulmasına rıza göstermeyeceğini söyleyen Erdoğan, "Sadece Batman değil, İstanbul, Ankara, Mersin başta olmak üzere diğer illerimizdeki vatandaşlarımız da bunlara artık 'yeter' diyecektir." şeklinde konuştu.

TÜRKİYE KAZANDI

Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birini suhuletle atlattıklarını anlatan Erdoğan, "İktidara giden yolu milletin tertemiz iradesinde değil de terör örgütlerinin desteğinde arayanlara girdikleri yolun çıkmaz sokak olduğunu gösterdik. Bu seçimlerde Cumhur İttifakı ile tüm Türkiye kazandı. ‘ dedi

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Batman mitinginde yaptığı konuşmada muhalefet için "Tapulu mülkü olarak gördükleri seçmenlerinin iradesini sağa sola peşkeş çekme küstahlığını bu seçimlerde de sürdürüyorlar." ifadelerini kullandı.

11 aylık aranın ardından bir kez daha Batmanlılarla kucaklaşmanın bahtiyarlığı içinde olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman'a olan muhabbetinin karşılıksız olmadığını, mitinge katılımın bunu gösterdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge 50 bin kişinin katıldığını belirterek, "Meydanlara sığmayan sevdanız için her birinize teşekkür ediyorum. Mevla aramızdaki muhabbeti daim eylesin." ifadesini kullandı.

"GAZZELİ KARDEŞLERİMİZİN HUZURA KAVUŞMASI İÇİN HER TÜRLÜ ÇABAYI SERGİLEYECEĞİZ"

Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kendimiz için dua ederken gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizi de unutmuyoruz. Terör devleti İsrail'in Filistin halkına yönelik katliamları hepimizin yüreğini kanatıyor. Tüm barbarlığına, Batılı devletlerden aldığı askeri desteğe rağmen İsrail, Gazzeli kardeşlerimizin direniş azmini tam 173 gündür kıramadı. Filistin halkı destansı direnişleriyle tüm dünyaya insanlık, onur ve cesaret dersi verdi. Neredeyse 6 aydır aralıksız süren katliamın ardından, önceki gün Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, acil ateşkes kararı aldı. Batı'nın şımarık ve hukuk tanımaz çocuğu olan İsrail'in alınan karara uyması için bu ülke üzerindeki baskının artırılması gerekiyor. Olumlu karşıladığımız bu kararın yerine getirilmesi noktasında Türkiye olarak üzerimize düşeni yapacağız. Gazzeli kardeşlerimizin bir an önce barışa ve huzura kavuşması için her türlü çabayı sergileyeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Varsın birileri devletimize iftira atacak kadar gözünü karartsın, varsın birileri Filistinli kardeşlerimize 'terörist' diyecek kadar hoyratlaşsın. Biz, yarım asrı bulan siyasi hayatımızın her döneminde olduğu gibi bugün de yarın da zalimler karşısında baş eğmeyeceğiz. Dünyanın neresinde bir mazlum ve mağdur varsa imdadına koşmaktan hiçbir zaman geri durmayacağız." dedi.

Batmanlılarla en son 14-28 Mayıs 2023'teki seçimlerinden hemen önce yine aynı noktada buluştuklarını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Mayıs 2023'teki mitingde Batmanlılarının kendisini muhabbetle ve heyecanla bağrına bastığını söyledi.

TÜRKİYE KAZANDI

Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birini suhuletle atlattıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İktidara giden yolu milletin tertemiz iradesinde değil de terör örgütlerinin desteğinde arayanlara girdikleri yolun çıkmaz sokak olduğunu gösterdik. Bu seçimlerde Cumhur İttifakı ile tüm Türkiye kazandı. 81 vilayetimizin hepsi kazandı, 85 milyonun her bir ferdi kazandı. Millete ballandırarak anlattıkları ittifakın ve adayının temelinin çürük olduğu böylece ortaya çıktı. 'Altılı masa' dediler ne çıktı? Şu anda hiçbiri parlamentoda değil. Masanın altına birilerini soktular ne çıktı hiç. Bugün siyaset arenasına baktığınızda Cumhur İttifakı yoluna kararlı bir şekilde devam ederken altılı masanın yerinde yeller esiyor. Siyaset mühendisliklerinin ürünü olarak kuruldular, sonra da aynı siyaset mühendisleri tarafından tek hamleyle yıkıldılar. Milletimizin verilmiş sadakası varmış. Allah Türkiye'nin yüzüne bakmış da bunlar iktidara gelmemiş. Zaten bunlar 'iyi ki kazanmamışız' diyerek bunu kabul ediyor."

DİRAYETLİ DURUŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sürecindeki dirayetli duruşlarıyla, milletin hançerlenmesinin önüne geçtiklerini belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı: "Aslında altılı masa denilen yamalı bohçayı millete umut diye pazarlayanlar, bunların içlerinin boş olduğunu çok iyi biliyor. Benim Kürt kardeşlerim dâhil seçmenlerine, masaya ve adaylarına oy verdirdiler. Sırf kendi ihtirasları için tapulu mülkü olarak gördükleri seçmenlerinin iradesini sağa sola peşkeş çektiler. Aynı küstahlığı, aynı millî irade simsarlığını bu seçimlerde de sürdürüyorlar. CHP'li ve DEM'li bir avuç kompradorun dışında ne olup bittiğinden kimsenin haberi yok. Her iki partiye gönül verenlerin ne düşündüğünü, ne istediğini zaten kimse umursamıyor. Bizim belirlediğimiz adaylara gidip tıpış tıpış oy vereceksiniz dediler. Milletimizin bu çirkin dayatmayı kabul etmeyeceğine inanıyorum. 31 Mart'ın, Türkiye'nin bu işportacı siyaset anlayışından kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum."

Batmanlıların 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde iradelerine ipotek koyulmasına rıza göstermeyeceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sadece Batman değil, İstanbul, Ankara, Mersin başta olmak üzere diğer illerimizdeki vatandaşlarımız da bunlara artık 'yeter' diyecektir." şeklinde konuştu.

Miting alanındakilere "Batman, 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız, kararlı mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar ana kademe, kadın kolları, gençler, hanımlar kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Batman ile birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleriyle boyamaya var mıyız?" diye soran Erdoğan, vatandaşlardan "evet" yanıtını aldı.

Batman'da gösterilen kararlı tavrın diğer illere de yayılması gerektiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "Batmanlı, İstanbul'u arayacak. İstanbul'daki kardeşlerine, hemşehrilerine ne diyecek? Oylar Murat Kurum'a. Ne diyecek Ankara? Oylar Turgut Altınok'a, altı oka değil. Sizlerden diğer vilayetlerimizdeki Batmanlı kardeşlerimizi aramanızı, bu hakikatleri onlara da mutlaka anlatmanızı istiyorum. Sandıkta Cumhur İttifakı'na verilecek her oyun çok önemli olduğunu, eşe dosta, nazımızın geçtiği her bir kardeşimize izah edeceğiz.

Kırılan varsa gönlünü alacağız, kızan varsa teskin edeceğiz, yanlış anlaşılma varsa düzelteceğiz. Bir şekilde herkesin sandığa gitmesini sağlayacağız. Hiçbir iddiası, hiçbir projesi ve kazanma ihtimali olmayanlara oy vererek, oylarını ziyan etmemeleri gerektiğini anlatacağız. Önümüzdeki son 4 günü bu şekilde değerlendirdiğimizde şehirlerimizle birlikte tüm Türkiye için güzel bir netice alacağımıza inanıyorum."

"BÖLÜCÜ ÖRGÜTÜN TOPRAKLARIMIZDAKİ VARLIĞI BİTME NOKTASINA GELDİ"

Türkiye'nin, etrafı çatışmalar ve savaşlarla çevrili olmasına rağmen hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlediğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'yi birçok ülkeyi saran yangından uzak tuttuklarını ve bunun yanında tüm terör örgütlerine karşı başarılı bir mücadele yürüttüklerini anlattı.

Bölgede bölücü terör örgütüne karşı yürütülen çalışmalar sonucunda, insanların huzurunun arttığını, güvenlik ortamının iyileşmesiyle bölgeye yatırımın ve barışın geldiğini, turizmin canlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölücü örgütün topraklarımızdaki varlığı bitme noktasına geldi. Suriye'den ülkemize yönelen tehdit önemli ölçüde kontrol altına alındı. Bu yaz itibarıyla Irak sınırımızın güvenliğini de temin etmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

"ESKİ KARANLIK VE KAOTİK GÜNLERİ KİMSE GERİ GETİREMEYECEK"

Terör kaybederken Batman ile birlikte 85 milyon vatandaşın kazandığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ağır bedelleri ödeme pahasına elde ettiğimiz bu kazanımlardan asla taviz vermeyeceğiz. Hak ve özgürlükler alanında son 21 yılda sessiz devrimi gerçekleştirmiş bir kardeşiniz olarak buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Şunu çok iyi bilmenizi istiyorum. Biz görevde olduğumuz sürece eski karanlık ve kaotik günleri kimse geri getiremeyecek. AK Parti ve Cumhur İttifakı güçlü olduğu sürece hiç kimse Türkiye'yi terör örgütleri vasıtasıyla yönlendiremeyecek." değerlendirmesinde bulundu.

"EKONOMİ PROGRAMININ OLUMLU YANSIMALARINI DAHA NET GÖRECEĞİZ"

Ekonomiye ilişkin de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomide gerçekten yetkin isimlerden oluşan güçlü bir kadro kurduk. Batman'ın bir evladı olan Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'e bu konuda tam itimadım var. İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren uyguladığımız ekonomi programının olumlu yansımalarını daha net göreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığından en fazla etkilenen emeklilerinin sıkıntılarının da farkında olduklarının altını çizerek, şöyle devam etti: "Bu sıkıntıların hafifletilmesiyle ilgili samimiyetimizi bugüne kadar attığımız adımlarla ortaya koyduk. Tüm emeklilerimize bir defaya mahsus 5'er bin liralık ödeme yaptık. Yılın ilk 6 ayı için maaşlara yaklaşık yüzde 50 oranında yani enflasyonun üstünde zam yaptık. İlk defa bizim getirdiğimiz bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyesini 2 Nisan'dan itibaren hesaplara yatırıyoruz."

TOPLAM 87 MİLYAR LİRALIK DOĞRUDAN DOĞAL GAZ DESTEĞİ VERİLDİ

Kamu bankalarıyla görüşerek banka promosyonlarının da güncellenmesini sağladıklarına dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamu bankalarımız, emeklilerimize 8 bin lira ile 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak. İnşallah bundan sonra da emeklilerimize destek olmayı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Tüm hanelere sağladığımız 25 metreküplük ücretsiz doğal gaz desteğimiz geçen sene nisan ayından beri devam ediyor. Bu çerçevede toplam 87 milyar liralık doğrudan destek vermiş olduk. Enflasyon düştükçe ve depremle ilgili yükümüz azaldıkça, bütçede elimiz biraz daha rahatlayacak. Muhalefet her seçim dönemi gibi yine atıp tutarak, yine yalan yanlış söyleyerek emeklilerimizi bize karşı kışkırtmaya çalışıyor. Ama kendilerine geçen seçimdeki sözleri sorulunca 'hatırlamıyoruz' diyerek işi arsızlığa vuruyorlar.

Her gün haktan, hukuktan, yetim hakkından bahsediyorlar. Ancak valizler dolusu dolarlar, avrolar, paraların nereden geldiği, nereye gittiği belli değil. Gelin bunu da açıklayın, açıklayamıyorlar. Emeklilerimizin 6-7 kişinin saatlerce saymakla bitiremediği kara paranın hesabını veremeyenlerin sözlerine itibar etmeyeceğine inanıyorum."

BATMAN'A 21 YILDA 91 MİLYAR LİRA KAMU YATIRIMI YAPILDI

Batman'a son 21 yılda 91 milyar lira kamu yatırımı yaptıkları bilgisini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 bin 920 yeni derslik inşa ettiklerini, kentte üniversiteyi faaliyete geçirdiklerini söyledi.

2 bin 554 kişi kapasiteli yüksek öğrenim yurt binaları açtıklarını, 39 spor tesisiyle 15 bin kişilik Batman Stadyumu'nu yaptıklarını, şehirdeki ihtiyaç sahiplerine 9 milyar liralık kaynak aktardıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 810 yataklı eğitim ve araştırma hastanesi başta olmak üzere toplam 1220 yataklı 8 hastane dâhil 43 sağlık tesisinin yapımını tamamlayıp hizmete açtıklarını bildirdi.

500 yataklı Batman Devlet Hastanesi ile 2 tesisin inşasının sürdüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ aracılığıyla 6 bin 352 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettiklerini, riskli yapı olarak belirlenen 10 bin 720 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

BATMANLI ÇİFTÇİLERE 13 MİLYAR LİRA TARIMSAL HİBE DESTEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman'daki 3 millet bahçesi projesinden birinin bittiğini, birinin yapımının, bir diğerinin ise proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Batman'da bölünmüş yol uzunluğunu 13 kilometreden 163 kilometreye çıkardıklarını, Batman-Hasankeyf yolunda Hasankeyf 1 ve 2 köprüsünü ve Hasankeyf Tüneli ile yolun 30 kilometrelik kesimini bölünmüş yol olarak tamamladıklarını bildirdi.

Yolun kalan 9 kilometrelik kesimini de bu yıl bitirdiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman-Diyarbakır yolu, Diktepe geçişi, Kozluk-Ayrım-Baykan 11'inci Bölge Hududu Yolu, Gercüş Kırkat Göleti yollarında çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Batman Havalimanı'nın terminal binasını yaparak yolcu trafiğini yıllık 2 milyon kişiye çıkardıklarına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gövde uzunluğu bakımından dünyanın en büyük barajı olan Ilısu Profesör Doktor Veysel Eroğlu Barajı ve hidroelektrik santralini şehre kazandırdıklarını anlattı.

Batman'a bir içme suyu tesisi, 6 sulama tesisi, 1 arazi toplulaştırma projesi, 27 taşkın koruma tesisi ve 2 hidroelektrik santrali kazandırdıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batmanlı çiftçilere 13 milyar lira tutarında tarımsal hibe desteği verdiklerini söyledi.

"BATMAN'DAKİ İŞVERENLERİMİZE TOPLAM 5 MİLYAR LİRA PRİM TEŞVİKİ VERDİK"

Sanayi ve teknolojide bir araştırma geliştirme merkezi ve bir teknopark kurduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadelere yer verdi: "Batman Organize Sanayi Bölgesi'ni 200 hektar büyütecek altyapı inşaatını 2023 yılı sonu itibarıyla tamamladık, sanayicimizin hizmetine sunduk. Böylece yaklaşık 5 bin kişiye daha ilave istihdam imkânı getirdik. Şimdi Batman Organize Sanayi Bölgesi'ni 430 hektar daha büyütüyoruz. İstihdamı desteklemek için Batman'daki işverenlerimize toplam 5 milyar lira tutarında prim teşviki verdik. Enerjide, Batman'a Beşiriye ve Kozluk'a doğal gaz arzını sağladık. Önümüzdeki dönemde Gercüş, Hasankeyf ve Sason'a da doğal gaz arzı sağlamayı planlıyoruz. 8 bin metrekarelik alana sahip Batman Şehit Şenay Aybüke Yalçın Halk Kütüphanesi'ni yapıp hizmete açtık. 31 Mart'tan sonra bunlara belediyelerimizle iş birliği içerisinde, Cumhurbaşkanınız olarak, grup yönetimi olarak hep beraber sizlere çok daha güzel hizmetleri getireceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingdeki konuşmasının ardından partisinin Batman il ve ilçe belediye başkan adaylarını sahneye çağırarak vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizi bölemeyecekler, kardeşliğimizi parçalayamayacaklar. 20 yıl önce geldiğimde Batman neyse, inşallah 'yeniden Batman' diyeceğiz. Pazar günü sizden müjdeler bekliyorum." dedi.

Miting alanına, "Tenzile Annemizin emaneti Türkiye'nin lideri seni asla yalnız bırakmayacağız" yazılı pankart asıldı.

Mitinge Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve milletvekilleri de katıldı.

 
Tekin Dadaşlara seslendi
 
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: ‘Nereden nereye?’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, millî gelirin ilk kez 1,1 trilyon doların üzerine ...
'Ülkemizi bugüne kadar üç kat büyüttük'
Erdoğan, “Geçmişte Türkiye'yi asırlık altyapı ihmallerini telafi ederek ...
'Hem şeytan taşladık, hem de tavafımızı yaptık'
Erdoğan, "Yani milletçe hem şeytan taşladık hem de tavafımızı yaptık. ...
 
'Bizim siyasetimizin merkezinde milletimiz vardır'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefatının 15. yılında merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle yâd etti.
‘Milletimize kulak veriyor, ufkumuzu genişletiyoruz’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Biz, eksiğini ve hatasını asla inkâr ...
Erdoğan’dan Güçlü Türkiye mesajı
Erdoğan, “Bu topraklardaki 1000 yıllık mevcudiyetimiz boyunca ne zaman ...
 
Öncü Cenevre’de KKTC heyetiyle görüştü
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ...
'Davamız Türkiye Yüzyılı‘nı inşa etme davasıdır'
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ...
Erdoğan Ülke gündemini açıkladı
Erdoğan: “Bizim gündemimizde içinde bulunduğumuz asra Türk mührünü vurmak var” dedi
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva