ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>EKONOMİ
30 Mayıs 2016 Pazartesi - 15:38

Akgüloğlu güven tazeledi

Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 22. Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı. Toplantıda mevcut oyların beşte üçünü alan mevcut Başkan Orhan Akgüloğlu, yeniden göreve getirtildi.

 Akgüloğlu güven tazeledi

Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 22. Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı. Toplantıda mevcut oyların beşte üçünü alan mevcut Başkan Orhan Akgüloğlu, yeniden göreve getirtildi.

İki gün süren Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı dün sona erdi. Zeki Akal, Şimşek Akpınar ve Orhan Akgüloğlu’nun başkanlık için aday olduğu genel kurulda, 227 oyun 127 oyu Orhan Akgüloğlu’na çıktı. Bu sonuç ile rakiplerine fark atan Akgüloğlu, güven tazeledi.

Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 22. Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı. 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası başlayan kongrede mevcut başkan Orhan Akgüloğlu, yeniden başkan seçildi. Erzurum İl Müftülüğü toplantı salonunda yapılan kongreye Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu, oda üyeleri ve basın mensupları katıldı.

YARINLARIMIZ ODAMIZ İÇİN

Seçim sonrası oda üyelerine seslenen Başkan Akgüloğlu, kendisini tekrar başkanlık makamına layık gören herkese teşekkür ederek, en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Geçmiş dönemdeki çalışmaların üstüne ekleyerek oda üyelerinin yanında olacaklarını aktaran Akgüloğlu, “İnşallah sizlerin teveccühüyle birlikte kazanan mesleğimiz, yarınlarımız ve odamız olacaktır. Üyelerimizin her sıkıntısında yanlarında olmaya devam edeceğim. Her üyenin görüşlerini alacağım. Çünkü üyelerimizin bilgi ve birikimleri bizim için çok önemlidir. Bu bir hizmet yarışıdır yeni şeyler yapmanın gereği geldiğini düşünüyorum. Bu nedenle bu bayrak yarışında aldığım bayrağı daha ileriye taşımak amacındayım. Odamız ve meslektaşlarımız adına başarılarla ve mutluluklarla anılan yeni bir dönem diliyorum. Görev süremiz boyunca mesleğimize hizmet etmeye gayret edip var gücümüzle meslektaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. İnşallah bundan sonrada bu gayreti devam ettireceğim” diye konuştu.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ÇABA SARF ETTİK

Sorunların çözümü için çaba sarf etmeye devam edeceklerini belirten Akgüloğlu, “Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın ihtiyaç duydukları her alanda ve ortamda oda olarak varlığımızı hissettirmeye çalıştık. Meslek mensuplarımızın sorunlarının çözümünde azami çaba sarf ettik. Mesleğe yeni elemanların kazandırılması noktasında eğitim kursları açtık, bilgilendirme toplantıları düzenledik. Bu tür bilgilendirme eğitimlerine, meslek mensuplarımızı da dâhil ettik. Hizmetlerimizin devamı için yine var gücümüzle çalışacağız. Görevimizi yürüttüğümüz süre zarfında desteklerini bizden esirgemeyen tüm meslek mensuplarıma ve üyelerime teşekkürü borç biliyorum” ifadelerini kullandı.

ÜYELERİMİZİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Geçmiş üç yıllık başkanlık döneminde olduğu gibi yine hakkaniyet, adalet, demokratik, insani ve ahlaki değerler ölçüsünde hizmet vereceğine dikkat çeken Akgüloğlu, “Üç yıl boyunca bir kısım idari zorluklara rağmen görev yapan ve hukukun yanında olarak meslektaşın derdiyle dertlenen odamızın itibarına halel getirmeyen, İcracı Yönetim Kurulu ve diğer bütün Kurul üyeleri, çalışanlarımıza ve samimi gayretleriyle oylarıyla bizi destekleyen bütün camiamıza teşekkür ediyorum. İnşallah geçtiğimiz dönem yaptığımız bu çalışmalara ekleyerek daha iyi proje ve ürünler ortaya çıkaracağız. Üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz. 2016-2019 dönemi hayırlara vesile olsun” dedi.

 
Yakutiye AK Gençlikten, Başkanlık Sistemi gündemi
 
Yetki Sağlık Sen’de
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum'da 6 yılda bin 144 şirket kuruldu
M.AKDAĞ-Erzurum’da son altı yılda bin 144 şirket, 120 kooperatif ve bin ...
Ilıcalı besicilerle istişare etti
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, hayvan pazarında ...
SMMMO’da seçim heyecanı
Geçtiğimiz günlerde Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ...
 
Doğu Anadolu’da ihracat sinerjisi
Ekonomi Bakanlığı Koordinatörlüğünde Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği ...
İlçeler yarışıyor
M.AKDAĞ-Erzurum’da 30 bin 18 faal mükellefin ekonomik faaliyet verdiği bildirildi.
Erzurum’da 4 ayda bin 870 konut satıldı
Erzurum’da Nisan ayında 446, ocak-nisan ayları toplamında ise bin 870 konut satışı gerçekleşti
 
Erzurum inşaat performansı açıklandı
M.AKDAĞ-Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Mart, 2016 verileri açıklandı.
Erzurum’da Tarım Gündemi
26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında 250 firmanın katılımıyla düzenlenen ...
Narman HEM’den üretim ekonomisine destek
Narman Halk Eğitim Merkezi ve Esmek İşbirliğiyle Narman’da bayanlara yönelik ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva