ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>BÖLGEDEN
15 Temmuz 2020 Çarşamba - 16:39

’15 Temmuz şehitlerine rahmet, FETÖ iblisine lanet’

Türkiye’nin tüm illerinde olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çeşitli etkinliklerle idrak edildi. Yapılan törenlerde Bölge halkının dua ve niyazları tekti: ’15 Temmuz şehitlerine rahmet, FETÖ iblisine lanet’

’15 Temmuz şehitlerine rahmet, FETÖ iblisine lanet’

Türkiye’nin tüm illerinde olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çeşitli etkinliklerle idrak edildi. Yapılan törenlerde Bölge halkının dua ve niyazları tekti: ’15 Temmuz şehitlerine rahmet, FETÖ iblisine lanet’

AĞRI’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİKLERİ

Ağrı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde 15 Temmuz şehitleri, düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, tüm Türkiye’de olduğu gibi Ağrı’da da gerçekleştirildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Ağrı Merkez Camii’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi, şehitlik ziyaret edildi.
Sabah saatlerinde başlayan 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Ağrı Valiliği önünde ve Abide Meydanında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrencileri tarafından Atletizm Bayrak Koşusu yapıldı. 15 Nisan Spor Salonunda gerçekleştirilen Badminton ve Masa Tenisi müsabakalarının ardından Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde Zoom uygulaması üzerinden Selami Altınok ile üniversite öğrencileri arasında 15 Temmuz ile ilgili toplantı gerçekleşti. Buradaki toplantının ardından Merkez Camii’nde 15 Temmuz Şehitleri için Mevlit okunarak dualar edildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Ağrı Şehitliği ziyaret edildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen anma programına Ağrı Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Savcı Sayan, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Faruk Tekin, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Turgut, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İl Müftüsü Tandoğan Topçu ve çok sayıda şehit yakını katıldı.

BİNGÖL’DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Bingöl’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında il protokolü şehitliği ziyaret etti, ardından hain darbe girişimini anlatan fotoğraf sergisini gezdi.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle ilk olarak Bingöl-Elazığ Karayolu üzerinde bulunan şehit kabirleri ziyaret edildi. Ziyarete Vali Kadir Ekinci, 49. Komando Tugay Komutan Vekili Topçu Albay Ali Olcay Küçüktepe, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, İl Emniyet Müdürü Ali Canpolat, şehit aileleri ve kurum amirleri katıldı. Şehitlerin kabirlerine karanfil bırakılırken, tüm şehitler için dua edildi. Kabir ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Vali Kadir Ekinci, Milletin darbe girişimini bertaraf ettiğini anımsattı.

15 Temmuz 2016 yılında yaşanan hain darbe teşebbüsünün seneyi devriyesini idrak ettiklerini aktaran Vali Kadir Ekinci," Hepinizin malumu olduğu üzere bugün Fetullahçı Terör Örgütü mensupları milletin silahlarıyla, tanklarıyla, toplarıyla, uçaklarıyla yine bu milletin namusuna, milli iradesine gasp etmeye teşebbüs etmiştir. Ama Elhamdülillah bu milletin her defasında olduğu gibi dik duruşuyla, cesaretiyle bayrağına, ezanına, milli iradesine duyduğu düşkünlükle, inançla, sevgiyle bu darbe girişimini bertaraf etti. Şükürler olsun, başarılı olamadılar. İnşallah bundan sonra da hiçbir gayret, hiçbir girişim başarılı olmayacaktır. Elbette bu süreçte şehitlerimiz oldu, binlerce gazilerimiz oldu. Ben bugün vesilesiyle onları rahmetle, minnetle yad ediyorum. Gazilerimize tekrar şifalar diliyorum. Rabbim inşallah bizlere bir daha 15 Temmuz gibi bir geceyi yaşatmasın. Milletlerin tarihinde belirli dönüm noktaları vardır. 1071’de Sultan Alparslan’ın Anadolu topraklarını bizlere vatan yapması, 1453’te Fatih Sultan Mehmet Han hazretlerinin İstanbul’u başkent yapması, Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal mücadelesi vermesi bu dönüm noktalarından birisidir. 15 Temmuz da emin olun ki bu milletin yeni bir dönüm noktasıdır. Türkiye artık eski Türkiye değildir. Bundan sonra inşallah hedeflerinden sapmadan, milletinin daha refah bir hayat yaşaması için elinden gelen gayreti yaparak, askeri alanda her türlü mücadeleyi, milletin çıkarlarını koruyan, ekonomik anlamda çok daha gelişmiş bir Türkiye inşallah dünya milletleri arasında hak ettiği yeri alacaktır. Tekrar 15 Temmuz gibi bir geceyi bu milletin bir daha yaşamaması dileğiyle, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık, sıhhat diliyorum” dedi.

İl protokolü, daha sonra Bingöl Üniversitesi’nde kurulan 15 Temmuz fotoğraf sergisini gezdi.

BİTLİS’TE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Bitlis’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli programlar düzenlendi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar anısına Hüsrevpaşa Mahallesi’ndeki Siteler Camisinde düzenlenen mevlit programına Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Mevlidin ardından Bitlis Şehitliğine geçen protokol üyeleri, şehitlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından dualar ederek mezarlara karanfil bıraktı. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz konulu resim sergisi açılışı da gerçekleştirildi. Açılışın ardından protokol üyeleri sergiyi gezdi.

BAYBURT VE ERZİNCAN’DA ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bayburt ve Erzincan’da şehitlikte düzenlenen programlarla şehitler dualarla yad edildi, mezarlara karanfil bırakıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği kapsamında Bayburt Şehitliği'nde program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker ve katılımcılar tarafından şehitlikte bulunan mezarlara karanfil bırakıldı.

Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu'nun şehitler için yaptığı duanın ardından tören sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Erzincan’da da Garnizon Şehitliğinde tören düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Müftü Mehmet Emin Çetin tarafından dua edildi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Garnizon Şehitliği defterine yazıp imzaladığı satırları şöyle dile getirdi:

“Aziz Şehitlerimiz, vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği uğruna, gözünü kırpmadan can veren, siz şehitlerimizi minnet ve şükran ile anmak üzere huzurunuza gelmiş bulunmaktayız.

Milletimiz binlerce yıllık şanlı tarihinde defalarca yaptığı gibi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de hürriyeti, vatanı, bayrağı ve kutsal saydığı değerleri uğruna canını vermekten çekinmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Milletçe büyük bir badireyi atlattığımız 15 Temmuz gecesi, devletimizi, milletimizi, demokrasimizi yok etmek isteyen vatan hainleri, milletimizin silahlarını yine milletimize doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuştur. Ama milletimiz tıpkı Çanakkale’de, tıpkı Kurtuluş Savaşımızda, tıpkı terörle mücadelede olduğu gibi ölümü göze alarak işgalcilere bölücülere gereken cevabı vermiştir.

Büyük acılar yaşadık, üzüldük, ama vatanımızı böldürtmedik, milletimizin birlik ve beraberliğinin zedelenmesine izin vermedik, ay yıldızlı bayrağımızı yere düşürmedik. Hainlerin, teröristlerin ülkemizi istila etmelerine, aydınlık geleceğimizi karartmalarına izin vermedik.

Uğruna canlarınızı feda ettiğiniz bütün mukaddes değerlere ve aziz hatıralarınıza daima sahip çıkacağız. Siz aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize layık olmak, sizlerin mukaddes emanetlerini korumak ve yüceltmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanı, bayrağı, demokrasisi ve tüm kutsal değerleri uğruna mücadele edip şehadete erişen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm gazilerimize sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum.”

Program şehit mezarlarına karanfil bırakılmasıyla son buldu.

ELAZIĞ’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Elazığ’da Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) gerçekleştirmeye çalıştığı hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde şehitlikler ziyaret edilip, mevlit okutulurken, resim sergisi de açıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da çeşitli programlar düzenleniyor. Bu kapsamda il protokolü ve vatandaşlar eski valilik binasında 81 il 81 kare isimli fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Ardından Mevlana Camii'nde mevlit okutuldu. Daha sonra ise il protokolü İcadiye, Garnizon ve 15 Temmuz Şehitliğinde şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıp dua etti. Şehitlikte Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Vali Erkaya Yırık, şehit yakınları ile birebir görüşerek isteklerini de sordu.

15 Temmuz’un bir dirilişin adı olduğunu belirten Vali Erkaya Yırık, “ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüzü idrak ediyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğinin, milli şuurunun dayanışmasının üste düzeyde olduğunun bilinmeyenlerce aldandığı gündür. 15 Temmuz, Kurutuluş Savaşı’nda geçmişinde zaferler kazanmış omuz omuza siperlerde cephelerde can vermiş milletin tekrar o ruhun canlı olduğunun haykırışıdır. 15 Temmuz, içteki düşmanların dıştaki mihraklar ile iş birliği ile haince kendi inançlarına göre kolayca ele geçirileceği elde edileceği düşüncesinin suya düştüğü bir gündür. 15 Temmuzlar bu milletin kahramanlıklarının gün yüzüne çıktığı bir gündür. Bu milletin ne kadar yüce ve asil olduğunu her kalkışmalarında zaten anladılar, anlayacaklardır. Diyoruz ki, bayrağımız inmesin ezanlarımız dinmesin. Cumhurbaşkanımızın bugün dolayısıyla yayınlamış olduğu mesajda da zaten bu ifade edilmiştir. Ben buradan Elazığ’dan mükerreren tekrar ediyorum, Allah, milletimize ve devletimize zeval vermesin ve bir daha da 15 Temmuz’u yaşatmasın” dedi.

Düzenlenen programa, Vali Yırık'ın yanı sıra eşi Ayşe Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, FÜ Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan,İl Emniyet Müdür Celal Sel, diğer kurum müdürleri, şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.

KARS’TA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Kars’ta 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için Evliya Cami’de mevlit okutuldu.

Kars Valiliği tarafından, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbeci askerlere karşı verdikleri mücadele sonucu şehit olan vatandaşlar için öğle namazı öncesi Evliya Cami’de mevlit programı düzenlendi. Evliya Cami’deki mevlit programının ardından Garnizon Şehitliği ziyaret edildi.

Garnizon Şehitliği’ndeki etkinlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program şehitliğin ziyareti, şehitler için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Vali Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Özgür Nuhut, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Başsavcı Soner Aygün, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı tarafından şehitlerin mezarlarına kırmızı karanfil bırakıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde protokol üyeleri tarafından 15 Temmuz Hatıra Ormanı’nda fidan dikimi yapıldı.

MUŞ’TA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Muş’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Mevlid-i Şerif okutulup şehit kabirleri ziyaret edilerek dualar edildi.

Valilik tarafından düzenlenen program ilk olarak Salih-Muhlise Çağlayan Camisinde mevlit ve hatim okunmasıyla başladı. Daha sonra Muş Valisi İlker Gündüzöz, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Bürgehan Taşkoyan, Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, kurum amirleri, polis, asker, şehit yakınları ve vatandaşlar tarafından polis şehitliği ziyaret edildi. Burada İl Müftüsü Alettin Bozkurt tarafından dualar okunarak, şehit kabirlerine karanfil bırakıldı.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Gündüzöz, milletin milli birlik ve beraberlik içerisinde iç ve dış hainlere karşı vatanını koruduğunu söyledi. Dünyada milletler tarafından verilebilecek mesajların çok az olduğunu ifade eden Vali Gündüzöz, “Kurtuluş Savaşında da bu millet yokluğu yaşarken bu mesajı vermişti. İşte Kurtuluş Savaşından sonra, yaklaşık bir asır sonra tekrar bu mesajı tüm dünyaya verdi. Bugün de milli birlik ve beraberlik içerisinde, her 15 Temmuz'da aynı mesajı vermeye devam ediyoruz, edeceğiz. Hainlere karşı bu millet her zaman birlikte. Cumhurbaşkanımızın o gün çağrısıyla ki ben Ankara'daydım, tüm milletimizin asil fertleri memleketin her yerinde direnişe geçtiler. Hain FETÖ terör örgütü ve onun geri plandaki ağababaları, dış mihraklar ve diğer iç uzantılarıyla birlikte bu memleketi yıkmaya, memleketin kaynaklarına el koymaya çalıştılar. Ama hesap edemedikleri bir şey vardı; o da bu milletin feraseti. İşte biz birlik ve beraberlik içerisinde olursak her zaman her türlü zorluğu aşarız. Bugün yine milli birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye şahlanıyor, Türkiye belli yerlere gidiyor. Bunu da düşmanlarımız görüyor. Düşman değil de dost gözüken ama gerçekte menfaatlerini bizle birlikte görmeyenler de görüyor. Dolayısıyla tüm bağırış çağırış bu yüzden” dedi.

“Kendi memleketimizde biz egemenliğimizi kullanırız, tarihi ve milli haklarımızı da dünyada memleketi sınırları içerisinde her zaman koruruz ve insanlık için mensup olduğumuz manevi değerler için biz bunları yaparız” diyen Vali Gündüzöz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İşte Ayasofya Camii'ni aslına döndürdük ama Papa’sından tutun da dış mihrakların nasıl hareket ettiğini gördük. Onlar Cordoba’nın hesabını bize versinler. Bu milletin daha çok rövanş alacağı hususlar var. Biz, bu bayrağı asla indirmeyeceğiz, bu ezanı da susturmayacağız. İstediğiniz kadar çatlayın diyoruz buradan, Muş'tan Alpaslan diyarından.”

Ardından Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezinde, 15 Temmuz fotoğraf sergisi ve “Türkiye’de Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz” paneli düzenlendi. Panelde kısa film gösterimi yapılarak, tarihte yapılan darbeler konuşuldu.

TUNCELİ’DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Tunceli’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Vali Mehmet Ali Özkan ve il protokolü şehitlerin kabirlerini ziyaret edip karanfil bıraktı.

Tunceli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Vali Mehmet Ali Özkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, 4. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Yılmaz Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, kurum amirleri, şehit yakınları ve gaziler tarafından Asri Mezarlığı’nda bulunan şehitlerin kabirleri ziyaret edildi. Ziyarette dua edilip, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıldı.

Hain darbe girişimin yıl dönümü olduğunu anımsatan Vali Mehmet Ali Özkan, "Rabbim bu toprakları kahramansız, bayraksız bırakmasın. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bizler onların sayesinde bu topraklara basıyoruz, onların sayesinde bu topraklarda yaşıyoruz ve onların sayesinde bu topraklarda geleceğe dair hayal kurabiliyoruz” dedi. Öte yandan Munzur Üniversitesi’nde de 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili konferans verildi.

MALATYA’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ MEZARI BAŞINDA ANILDI

Malatya’da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Vali Aydın Baruş ve il protokolü şehitlerin kabirlerini ziyaret edip karanfil bıraktı.

Malatya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Şehir Mezarlığı’nda anma etkinliği düzenlendi. Programa, Vali Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahatin Gürkan, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Altun, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ile şehit ailelerinin yakınları katıldı. İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından Ankara’da FETÖ’cü hainlerin helikopterden açtığı ateş sonucu şehit olan 31 yaşındaki Fuat Bozkurt’un mezarı ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul’da Atatürk Havalimanında şehit düşen Zekeriya Bitmez’in Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'ndeki kabri de ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi. Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın da katıldığı anma programında dualar edildi.

Darbe girişiminde yine İstanbul’da şehit olan 17 yaşındaki Engin Tilbaç’ın Pütürge ilçesinde bulunan kabri ilçe protokolü ve yakınları tarafından ziyaret edilerek dualar edilip karanfiller bırakıldı.

 
15 Temmuz şehidi Oğuzhan Yaşar’a vefa
 
Aşkale’de Milli Birlik Günü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
15 Temmuz şehidi Oğuzhan Yaşar’a vefa
Erzurumlu 15 Temmuz şehidi Oğuzhan Yaşar, Şenkaya ilçesinde bulunan mezarı başında anıldı.
AİÇÜ’de “15 Temmuz Farkındalık Konferansı”
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde (AİÇÜ) “15 Temmuz Farkındalık Konferansı” ...
Şehitler rahmet ve minnetle anıldı
Oltu ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri anma programı kapsamında Oltu Aslan Paşa Şehitliği ziyaret edildi
 
Ailelerin evlat nöbeti 317’nci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
‘Allah’ım onların ayağını taşa değdirmesin’
15 Temmuz Şehidi Oğuzhan Yaşar’ın babası Ahmet Yaşar, Şenkaya’daki terör ...
Tekman - Erzurum yolunda heyelan
Tekman-Erzurum 10. km’de gelen heyelan sürücülere zor anlar yaşatıyor. ...
 
'15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız'
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik ...
Uçar: ‘15 Temmuz; tarihi dönüm noktasıdır’
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, ...
Ailelerin evlat nöbeti 316'ncı gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva